grzyby

(15 wyników)
  • grzyby(6)

czy był już ktoś na grzybach
  • czy w lesie kolo podzamcza sa grzyby?? pytam poniewaz miedzy piaskowa a szczawnem( Wzgórze Gedymina) nie spotkalem jeszcze..pozdrawiam
  • Gdzie najlepiej sie wybrac na grzyby? Kto chodzi czesto i gdzie poleca sie wybrac?
  • grzyby(8)

Jestem grzybiarzem.!Czy moze ktos wie ,czy sa juz grzyby.?
  • czy ktoś wie gdzie można tanio kupić grzyby suszone w sklepie lub w markecie? normalnie cena to około 25zł za 100 gram! masakra, tragedia! za kilo wychodzi 250 zł! czy tu k.u.r.w.a ktoś jest milionerem?
  • Chce pojechac na grzyby w sobote.Czy ktos wie o jakis przewozach,organizowanym grzybobraniu w zielonogorskie lasy?Prosze o informacje
  • Witam, czy ktoś z Piaskowej też ma problem z Grzybem na ścianie bądż z wilgocią w mieszkaniu? dajcie znać, czy jestem wyjatkiem, cy może problem wcale nie jest taki jednostkowy?
  • Gdzie w Wałbrzychu lub okolicach można znależć grzyby ,gdzie są fajne lasy i ładne tereny. Pozdrawiam.
  • Gdzie na grzyby w okolicach Wałbrzycha?
  • Gdzie blisko Wałbrzycha można iść na grzyby?>
  • W pobliżu Wałbrzycha, czy są, jeśli tak proszę o lokalizacje. Dzięki:)
  • Wie ktoś czy sezon na grzyby sie zaczął? jest coś w naszych wałbrzyskich lasach? I nie chodzi mi o halucyny tak dla jasności :)
  • Od pewnego czasu oprócz zwykłych grzybiarzy, można zauważyć grupy młodzieży, które także zbierają grzyby. Lecz nie w lesie tylko na łąkach i nie zwykłe grzyby tylko halucynogenne
  • Jozina jest bardzo dobrze poinformowana, kto w mieście za czym stoi. Proszę w takim razie o informację, kto wydał decyzję o wyburzeniu ponad 150 - letniego budynku pierwszego w Wałbrzychu dworca kolejowego przy ulicy Dojazdowej? Zabytkiem nie jest, bo dokonano w nim zbyt wielu przeróbek, jednak sama bryła dworca od półtora wieku nie uległa zmianie. Straciliśmy już halę spacerową na Pocztowej, pora na dworzec?
  • Na drogach w okolicy Świdnicy i Wałbrzycha rozgrywają się eliminacje RSMP. Na stronie www.rajdelmot.pl można m.in. na bieżąco oglądać wyniki poszczególnych prób sportowych. Z ciekawszych informacji można podać, że załoga Kuzaj-Szczepaniak wypadła z trasy i trafiła do wałbrzyskiego szpitala.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się