grzyby

(17 wyników)
  • Czy warto wybrać się do lasu na grzybobranie?
  • Grzyby(37)

grzyby w Krawcach?
  • ...jak w temacie ! Może macie miejsca godne polecenia?
  • Pytanie jak w temacie, zamierzam sie gdzies wybrac ale nie bardzo wiem gdzie, zalezy mi na tym aby las byl duzy a nie jakies zarosla bo chce wybrac sie z corka na jej pierwsze grzybobranie.
  • czy prawdą jest jakoby na grzybie ma powstać kawiarnia z punktem widokowym ?
  • Tak jak w temacie, chciałbym się wybrać na weekendzie na grzyby ale nie wiem czy jest sens bo pospacerować to ja mogę w parku... Dzięki z góry za odpowiedź!
  • był ktoś ostatnio w lesie ?
  • Czy ktoś wie czy są grzybki w lesie i gdzie po nie się udać??
  • grzyby(5)

pojawiły się pierwsze grzyby co wy na to?ja wybieram sie we czwartek
  • grzyby(5)

dzis rano bedac na przejazdzce rowerem widzialem w zwierzyncu czlowieka z pieknymi prawdziwkami czy ktos juz w tym roku widzial lub zebral jakies grzyby prosze o powazne wpisy
  • Co Myślicie o Panu co Myje Szyby ??
  • Tak jak w temacie, właściciel ostatni cham, a pranie i czyszczenie samochodów do bani. Nie potrafią wyczyścić i wyprać auta, a jak człowiek zwróci uwagę właścicielowi to bezczelny cham jeszcze z mordą hula UWAGA na tego osobnika i nie powierzajcie w jego łapy swoich samochodów.
  • Jak zwykle ma być 12 potraw barszcz, uszka, pierogi z kapustą i grzybami, gołąbki z kaszą i grzybami, karp smażony, karp w galarecie, ryba po grecku, kompot z suszu i co jeszcze można przygotować ?
  • Witam, był taki ciekawy sklep z artykułami wod.-kan. koło starego sądu, ale już nie istnieje. To samo z Tastą. Mam potrzebę kupić 2 baterie łazienkowe i kilka pomniejszych drobiazgów w tym temacie. Gdzie się udać nie chcąc iść do tego kolosa koło dworca kolejowego?
  • Ktora najlepsza waszym zdaniem.Jaka polecacie
  • Gdzie umyję samochód tak, żebym nie musiał poprawiać fachmanów (jeden młody, jeden starszy) z myjni koło 'grzyba'? Myłem tam kilkakrotnie i nie narzekałem, ale ostatnimi czasy odpierdzielają manianę (prawda pączuś :-), a szefa niewiele obchodzi poza kasą.
  • co sądzicie o tej auto myjni, ja niestety zrezygnowałem z usług tej firmy. Ale jest alternatywa- pomimo, że o 2zł droższa ale usługi na znośnym poziomie i klient jest zawsze obsłużony kulturalnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się