Dodaj do ulubionych

JAK PECH TO PECH!!!!

17.01.07, 09:03
Tak dobrze mi szło....Wracam do domu a tu gorączka 38stopni, kaszel jak u
gruźliczki, mama wygoniła mnie do lekarza no i co..... Ciężkie zapalenie
oskrzeli+antybiotyk(mega dawka)+zwolnienie.No i moja dieta poszła w
odstawkę.Jestem maksymalnie wkurzona, bo chyba cały świat jest przeciwko
mnie.Czy będzie mi kiedyś dane 5 tygodni spokoju żeby przejść przez DC?!
A tak na boku to nie wiecie dlaczego nie można ciągnąć DC w czasie antybiotyku?
Pozdrawiam !!! Maksymalnie dobita-Iwona-IWKAGA
Obserwuj wątek
    • kropka1005 Re: JAK PECH TO PECH!!!! 17.01.07, 09:29
      RZECZYWISCIE PECH, WSPÓŁCZUJE, BO NIE MA TO JAK SIE PRZYGOTOWAC PSYCHICZNIE,
      NAPALIC, ZACZAC I MUSIEC PRZERWAC. ALE GLOWA DO GORY:) TRZYMAJ SIE LICZNIKA
      KALORII, CHOROBSKO MINIE, WRÓCISZ NA DC
      • iwkaga Re: JAK PECH TO PECH!!!! 17.01.07, 11:10
        Wielkie dzięki kropka!!!tak mi się wydawało że to idealny moment, ale życie
        zaskakuje, wcinam dzisiaj surówki, najgorsze jest to że zacznę dopiero chyba w
        marcu bo wyjeżdżam z dzieciakami do rodziny do Poznania od połowy lutego( a
        takie miałam zrobić wrażenie)więc u nich nie będę świrować z torebkami DC.Więc
        wiesz jak to boli!a to już było chyba trzecie podejście do tego by zacząć cały
        cykl DC jeszcze raz. Dzięki za słowa otuchy może dzięki temu nie odpuszczę
        całkowicie. Jesteś wielka.Buziaczki!!Iwona-IWKAGA
        • santamanana Re: JAK PECH TO PECH!!!! 17.01.07, 14:36
          Iwona, głowa do góry!!!
          Co prawda diety nie możesz kontynuować , ale zdrowego niskokal. jedzenia i 0
          słodyczy nikt Ci nie zabroni. A jak sie choruje to apetyt zawsze mniejszy -
          wiec moze coś tam z wagi zleci. Ale fakt faktem, ze trudno wykroić 5 tyg. tak
          żeby nie miec w miedzyczasie jakis imprez, urodzin, wyjsc czy wizyt. A z DC
          jechac w gości to niebardzo.
          A ja dzi mam takiego głoda, ze konia z kopytami. Nie wiem czemu...A jeszcze
          mnie moje koleżanki z pracy szczują i sobie dzis kebab z frytkami zajadały. A
          ja nic:(
          Ale za to ja bede coraz ładniejsza, a one niech tyja;)))
          Magda
          • iwkaga Santamanana 18.01.07, 09:16
            Santamanana!tak trzymaj!!! im to żarcie poszło w tyłek, a z Ciebie robi się
            laseczka.Głód trzeba przetrzymać a potem już nie chce się tak jeść.Pozdrawiam
            cieplutko!Iwona-IWKAGA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka