26.01.07, 09:11
No to zaczęłam....jak rano zobaczyłam 96kg na wadze to już nie mam na co
czekać...Wypiłam rano pół zupki grzybowej, popiłam wodą i kawą i teraz biegam
do toalety już chyba trzeci raz....Nie lubię tego , ale przynajmniej jestem
pewna ,że to działa .
A jak Wam idzie ?
Dopiszcie się , kto wystartował dzisiaj, to będziemy się razem wspierać i
chwalić osiągnięciami.... Jak Wam będzie źle to też piszcie, ale pierwszy
dzień jest zazwyczaj całkiem ok.
Teraz tylko do 11-ej, bo będzie drugie pół grzybowej. To pa , bo lecę do
toalety. Pozdrawiam współdietowiczki!!!Iwona-IWKAGA
Obserwuj wątek
    • iwkaga Re: 1 dzień 26.01.07, 09:13
      JUSTA !
      AKOLITKA !
      O was wiem, że dzisiaj miałyście zacząć... Napiszcie jak wam idzie...Iwona-IWKAGA
      • akolitka Re: 1 dzień 26.01.07, 09:36
        o widze, że jednocześnie zasiadłyśmy do pisania
    • akolitka Re: 1 dzień 26.01.07, 09:35
      Ja też zaczynam, za chwilę 1/2 napoju kakaowego z otrębami. Na liczniku 102,2
      czyli BMI 35,36. Tuż za granicą 2go stopnia otyłości. Muszę schudnąć ok 15 kg,
      żeby dopiero wejść w strefę nagwagi!!!! A do górnego pułapu wagi prawidłowej
      30kg jak nic!
      IWKAGA, cieszę się, że razem zaczynamy. Bardzo mnie inspirują Twoje
      dotychczasowe osiągnięcia i samozaparcie.

Pozdrawiam,
      akolitka
      • iwkaga Re: Akolitko! 26.01.07, 10:12
        Z tym samozaparciem to gruba przesada, bo aż taka zmotywowana to nie jestem ,
        bo gdyby było inaczej nie zaprzepaściłabym tych 10kg z pierwszej tury i nadal
        na liczniku byłoby 85kg...A jeżeli chodzi o osiągnięcia to zgadzam się bo sama
        byłam pod wrażeniem aż takich efektów, tak jak ty startowałam od 102kg i
        zleciałam do 85kg.Więc moja droga widzisz że tobie też się uda , Dlatego
        trzymam kciuki za nas obie.Pozdrawiam ! Iwona-IWKAGA
        • iwkaga Re: Akolitko! 26.01.07, 18:24
          Od południa czuję się fatalnie.Strasznie boli mnie żołądek , czuję się taka
          wzdęta i napompowana. boli mnie brzuch.Na razie będę starała się to przetrzymać
          ale trzech takich tygodni to na pewno nie wytrzymam.Nie chcę wymiękać .Zapijam
          się gorącą herbatą ale i tak te zupki mi się odbijają.Może za wcześnie ruszyłam
          po tym antybiotyku, a ten żołądek za mocno był obciążony. Na razie się
          trzymam.Odezwę się później. A Tobie jak idzie? Pozdrawiam! Iwona-IWKAGA
    • jotoszka Re: 1 dzień 26.01.07, 21:20
      Cześc dziewczynki
      ja też zaczęłam, niejest źle, nie jestem głodna i czuje się ok. Gdyby nie to że
      właśnie zaczęła mi się sesja i muszę się uczyć byłoby wogóle super. Niestety
      pamietam też trzeci dzień podczas pierwszego DC i już się boję :(
      Na razie tyle, na bieżąco będe informowała o wynikach, mam nadzieję że Wy też.
      Dobranoc
      Justa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka