Forum Zwierzęta LABRADOR RETRIEVER
ZMIEŃ
      krzywda

krzywda

(4 wyniki)
    • choć tak na prawdę nie wiem czy powinnam :) Wczoraj rano na spacerze po raz kolejny spotkaliśmy głupią panią z głupimi psami. W sumie to jest pani, gdzieś z sąsiedniego bloku jednego wilkowatego prowadzi na smyczy a drugiego szczotowatego, małego kundla bez smyczy, bez kagańca. Na zwrócona uwagę, że kundel powinien też być na smyczy bo rzuca się na duże psy i je prowokuje, pani strzela focha albo robi awanturę. Dodam, że szczota o wdzięcznym imieniu Kajtuś generalnie ma pod ogonem swoją...
    • Po pierwsze - dzień dobry Szanownym Użytkownikom, bo piszę tu po raz pierwszy. A postanowiłam napisać, bo jestem po prostu w szoku. Wprawdzie mój dom nie jest "labradorkowy", ale trochę na psiakach się znam i zawsze wiedziałam, że to są psy raczej spokojne i opiekuńcze, dobrzy towarzysze dla dzieci i osób starszych. Jak się okazuje, nie wszystkie - niektóre są takie bardziej rozrywkowo- zabawowe: deser.pl/deser/1,83453,5848462,Pies_wypil_4_litry_wina__weterynarz_leczyl_go_z_kaca...
    • i w jakich ilościach? Mila oszalała na punkcie obżerania sie malinami (z krzaków oczywiście, swoją drogą słodko to wygląda jak obskubuje kolejne gałązki). No i mam problem - ile moze tego zjeść bez szkody dla zdrowia (wyrasta mi codziennie 20- 30 dkg). Maliny z tych jesiennych, będa do pierwszych mrozów :) a krzaków nie ogrodzę bo t i tak nic nie da :)
    • Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony z pieskami www.labradory.pdg.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się