Forum Kuchnia Wegetarianizm
ZMIEŃ
      krzywda

krzywda

(4 wyniki)
    • Ponieważ nie mogę się doczekać odpowiedzi od autorki stwierdzenia forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=353&w=67258570&a=88259914 pytam w osobnym wątku - na czym polega nieludzkie wykorzystywanie pszczół, tak straszne, że się z tym godzić nie można...?
    • dziwie sie wam, ze az tak lubicie ogladac filmiki o okrutnym traktowaniu zwierzat, to forum jest doslownie zawalone nimi. czy wy macie jakies utajone pragnienia sadystyczne czy co? pojdzcie do kina na film "pasja" - powinien sie wam spodobac...
    • zaczelam zagladac tu jakis czas temu, uciekam. mam wrazenie ze to twor dla ludzi ktorzy nie znosza wegetarian. zupelnie tego nie rozumiem, przeciez czlowiek nie jedzacy miesa nie robi nikomu krzywdy. czyzby to rodziny\wlasciciele zakladow miesnych bojacych sie o swoja przyszlosc? tutaj niemal kazdy watek predzej czy pozniej konczy sie opluwaniem wege. czy ktoremus z was wrogow przyszlo by do glowy nawracac ludzi wierzacych w boga? wmawiac im ze to jest irracjonalne i przedstawiac dowody...
    • Dlaczego chcąc zaprezentować działanie petardy na ciało człowieka posłużono się indykiem? To po to on cierpiał za życia , by po śmierci jeszcze wsadzano mu do tyłka ładunak wybuchowy? Może jest to jeden z najbardziej wymownych sposobów przedstawienia działania petard, ale dla mnie bardzo niesmaczny. I zrobiono to jeszcze w takim czasie gdy wielu ludzi marźnie i głoduje , w okresie świątecznym . Może te dwa czy ile tam indyków nie nakarmiło by zbyt wielu ludzi , ale jest to swego r...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się