Forum Zdrowie Dieta Dieta Cambridge
ZMIEŃ
      kurczak

kurczak

(5 wyników)
    • OK, mija kolejny dzień walki ze słabościami. W pracy batonik z diety, potem na obiad troche piersi z kurczaka i suróweczka (mniamusi:-), przed osiemnasta dwa kawalki chleba chrupkiego, poza tym duuuuzo wody i dodatkowo herbata miętowa :-) Nie powiem, w pewnym momencie dużo nie brakowało, kiedy na stole zobaczyłam moje ulubione pierniczki, ale wcześniej tego dnia słyszałam jak moja mama rozmawiała z kimś przez telefon i powiedziała, że nadal dzielnie się trzymam :-) no więc sie trz...
    • Witam! jestem już po ścisłej, no i 3 dzień mieszanej, wrzucajcie jakies fajne przepisy, o ile można coś wymyśleć z tego co wolno jeść;)
    • Mam wielka prosbe..jesli ktos moze podac pare przepisow na obiady na mieszanej 2DC+wlasny posilek..bo w koncu ilez to mozna jesc kurczaka z warzywami..tydzien da rade ale dluzej to chyba monotonne sie robi..a ja chcialabym mieszanej tak z min 5 tyg zrobic bo za scisla sie nie biore wogole:)Pozdrowionka
    • Ja dzis zaczynam swoj pierwszy dzien na diecie ,mam nadzieje ze dam rade !.Mam pytanie jakie smaki sa dla was najlepsze ja dopiero poznałam smak truskawkowy i smakuje troszke jak mydliny jak tu sie przyzwyczaic do tego mydlanego smaku .Napiszcie jakie smaki lubicie.Pozdrawiam wszystkich.
    • Nie wiem jak Ty ale ja nie lubię długo przebywać w kuchni, gdy są wakacje i zapachy moga mnie skusić. Robię dania szybkie i malo kaloryczne a najesć można się do bólu.Np.: 1. 1/2 tunczyka w sosie własnym i 1/2 sałatki gotowej ze słoika( marchewka, groszek, ogóreczek)- mozna trochę posolic i popieprzyć do smaku. 2. paprykę faszerowaną- 1/3 piersi z kurczaka + cebulkę małą + 2 pieczarki, to wszystko pokroic w kostkę posolić i popiepszyć nadziać paprykę i do małego naczynia żaroodpor...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się