kurczak

(10 wyników)
  • dziewczęta! jestem w 8 dniu diety i wpadłam na pomysł aby zamiast befsztyków jeść gotowanego kurczaka. chciałabym poznać wasze opinie.
  • w szóstym chyba dniu jest podany kurczak tylko w jakiej postaci go przygotować?? czy ma być pieczony czy smażony a może gotowany?? i jaka część tego kurczaka?? jestem trzeci dzień na tej diecie a już jestem osłabiona i kręci mi się w głowie. czy to normalne??
  • Jak ja` mam zrobic tego kurczaka? czy kupioc filet z kurczaka czy kawalek krczaka np noge i wizasc i ugotowac???? odpiszcie!!!!!!!!!!!!
  • witam wszystkich. pierwszy raz w życiu stosuję dietę i właśnie dziś zaczęłam dh. na razie jest ok. mam tylko pytanko. czy zamiast zielonej/czerwonej herbaty mogę pić świeżą mięte? i jeszcze jedno.... jak gotować kurczaka bez przypraw (w szóstym dniu), na samej wodzie? I to ma być cały kurczak? pozdrawiam i życzę wszystkim wytrwałości w diecie!
  • a wiec pytam: Befsztyk wołowy czy wieprzowy i jak gotowany czy lekko podsmarzony? Ryba chuda jaka najleprza no i własnie gotowana czy podsmarazna? Grilowane miesko, moze byc to piers z kurczaka grilowana w zwykłym piekarniku? W dniu 6 jest kurczak, pewnie chodzi o piers ale gotowaną? Prosze o podpowiedzi?
  • Od wczoraj zaczęłam kopenhadzką , zaczynam diety zawsze od dziś a nie od jutra. Pomysł przyszedł w niedzielę więc zaczęłam od niedzieli. A ponieważ nienawidzę steków, zamieniłam je na kurczaki, byle bez skóry. Niestety kurczak z lekka mi się przypalił:D ale da się zjeść. Sałatę zamieniłam na brokuły bo mi nie wchodzi i szpinak pewnie też zamienię. Od wczoraj spadło 2 kg ale to pewnie sama woda. Naprawdę zaczyna się chudnąć gdzieś po 8,9 dniu - ta dieta nie jest zła jakby dodać ...
  • Mam takie pytanie bo usmazylam befsztyk na oleju slonecznikowym i wyszla strasznie niedobra guma. Ma ktos jakis przepis jak go przyszadzic - a moze mozna zastapic gotowana wieprzowina???
  • wklejam z innego forum cz I Albo wam to wysle bedzie szybciejMoje Drogie Kopenhaskie Dietetowiczki piszę ten post, bo nie mogę znieść już wypisywania bzdur o diecie kopenhaskiej , jej efektach, oczekiwanych rezultatach oraz co najważniejsze czytać tych jadłospisów w kilkunastu co najmniej różnych wersjach. Nie oczekuję ani miłych ani tym bardziej niemiłych komentarzy. Piszę, bo jestem weteranką tej diety i nie chcę aby kobiety czy mężczyźni, którzy zdecydują się przejść tę kato...
  • Czytałam że można zrobić go z filetu z kurczaka ale czy smażyć go na oleju i czy można "natrzeć" go jakimiś przyprawami?Proszę Was o wskazówki bo też chce zacząć ta dietę.Pozdrawiam
  • czy mozna to zastapic?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się