Forum Turystyka Świat Tunezja
ZMIEŃ
      linia

linia

(66 wyników)
    • Stało się! Umowa podpisana, wylot 30.04 - kierunek Tunezja :) Linie lotnicze: AURELA AIRLINES ??? jeśli ktoś leciał tymi liniami proszę o wszelkie opinie
    • mam zarezerwowane wczasy od 4 lipca w Monastirze, wg rezerwacji mamy lecieć z Katowic 4 lipca- sprawdzałam wcześniej i ten lot był podany w rozkładzie lotów na stronie biura sunfun- z tego co zauważyłam od 29/04/2010 loty czarterowe miały obługiwać nowe linie enter air. Tymczasem dziś patrzę a tu wogóle loty są poprzestawiane i z tego co wynika nie ma wylotów w niedzielę tak jak rezerwowałam.Co w tej sytuacji, czy będę miała zmienianą rezerwację? Czy ktoś z Was miał lecieć do Tu...
    • Jakie linie obsługują loty z Warszawy do Monastiru? Biuro podróży Triada.
    • mam pytanie dotyczące tych linii, bo na forum o liniach lotniczych przeczytalam wiele złych opinii o samolotach Tunisair, i szczerze mówiąc mam teraz pewne obawy hehe, czy to naprawde stare samoloty, których bezpieczeństwo budzi wątpliwości? czy to kolejna plotka? Dzieki i pozdrawiam ;)
    • Jak w temacie. Zastanawiam się czy znów wcisną mnie do tego okropnego Karthago jak w przypadku Oasisa.
    • witam. Piszę pracę na temat Tunezji i mam mały problem. A mianowicie czy mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie mogę znaleźć informacje jakie POLSKIE LINIE LOTNICZE ,polscy przewoźnicy oferują przeloty do Tunezji??jacy maja w swojej ofercie bezposrednie przeloty,a jacy z przesiadkami ewentualnymi?Jest mi to bardzo potrzebne, moze ktos wie??Proszę o pomoc;) Z góry dziekuje i pozdrawiam;)
    • Czy ktoś leciał do tunezji tymi liniami ???
    • Wczoraj wracałam z monastiru liniami karthago, 6 godzin poślizgu , dobrze że już jesteśmy w domu, Napewno będę pisać reklamację leciałam z TUI POLSKA
    • prosze powiedzcie mi ile mozna wziąśc na jedną os kg ??? 15?? 20??
    • j.w.
    • jak to wygląda z bagażem mam niby info że 5 kg podręczny i 20 kg normalnego ale mam tez kilka info,ze cos się miało zmianić i ze jest 15kg wiecie? kto ostatnio leciał tymi liniami?
    • Witam! Czy lecąc liniami lotniczymi nouvelair można zabrać na pokład samolotu wózek spacerowy jako bagaż podręczny,dodam że wózek waży 3.8 kg może ktoś leciał i wie ??? dziękuję za info.
    • Za tydzień lecę tymi liniami do Tunezji. Niestety nigdzie nie mogę znaleźć informacji jakie wymiary może mieć bagaż podręczny. Może ktoś z was wie? Bardzo proszę o pomoc.
    • Bardzo proszę o opinie osoby które w tym roku leciały do Tunezji z tymi liniami, jak wygląda sytuacja z opóźnieniami? Lecę już w piątek 8-go do Monastyru z Oasis, przy wyborze wakacji a było to w lutym kierowaliśmy się opiniami na temat hotelu, przewoźnik nie był jeszcze znany Dzisiaj dostałam potwierdzenie wylotu i okazuje się że ma to być Karthago - po tym co własnie przeczytałam na tym forum włos mi się jeży!! Lecę z dwójką małych dzieci, do tej pory lataliśmy do Turcji z Sun ...
    • Proszę o wypowiedzi osoby, które w tym sezonie leciały Karthago Airlines do Tunezji. Czy były opóźnienia? Jeśli tak, jak duże? Jakim samolotem, czy faktycznie latają bardzo stare i zużyte samoloty? Czy na pokładzie był catering? No i z jakiego biura lecieliście? Dzięki, pozdrawiam :)
    • O której macie wylot do Tunezji 2 października?Nas wczoraj poinformowali o zmianie godziny z 20.05 na 15:40:)Lecimy liniami Nouvalair.O której inne linie lecą?:)
    • Trochę poczytałem na forum , ale mało informacji? Żona niepokoi sie o bagaż, czy doleci do Monastiru.I chce trochę ciuchów wziąć do podręcznego......przesadza , czy WY też tak robicie??
    • Ludzie czytam tutaj o tych liniach Karthago i zaczynam się bać, lecę za 4 dni. Czy naprawdę jest tak strasznie??
    • Lecimy liniami Carthago airlines ze sh - stres na maxa. Będziemy w Hammamet club venus, rodzinka 2+2. Jakies doświadczenie z tymi liniami?? Ktos leci tego dnia?? Lot o godz 12.00

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się