-
Ostrzegam przez dzialaniami niekontrolowanymi linii Lufthansa.
Pod koniec pazdziernika (31.10) kupuje 4 (cztery) bilety na przelot.
Chwile pozniej dostaje emailem potwierdzenie rezerwacji na ktorym widnieja te same 4 osoby.
Zostaje zablokowana odpowiednia kwota na mojej karcie.
03.11 sprawdzam moje konto - ku mojemu zdziwieniu - LH wystawila 7 biletow. W zwiazku z powyzszym nagle jestem na debecie na karcie.
Podajac numer rezerwacji, dowiaduje sie w call center, ze nie jestem jedyny w ...
-
W wielu miejscach w internecie natknąłem się na informację, że linie
dalekowschodnie (tak zresztą jak wszystkie inne) oferują dolot do portu
przesiadkowego.
Problem polega na tym, że na stronach internetowych żadnej z tych linii nie
istnieje możliwość wybrania np. POZ jako miejsca startu. Jak więc wykupić
dolot, tak żeby był na jednym bilecie z całą resztą podróży?? Z oczywistych
względów nie wchodzi w rachubę dokupienie dolotu osobno ;)
----------------
Moje przygotowania do wy...
-
cześć,
mam pytanie odnośnie sytuacji:
bukuję bilet z Czech Airlines z Pragi do Bangkoku
przewoźnikiem code shaerowym jest Ethiopian Airlines
Czech Airlines bankrutuje
czy bilet jest ważny ?
-
Witam forumowiczów,w maju przyszłego roku wybieram sie do USA,mam zamiar zwiedzić kilka miejsc wartych uwagi np.Nowy Jork,Las Vegas,Chicago,Waszyngton.Stąd pytanie do kogoś zorientowanego,jakimi liniami najlepiej(a może raczej najtaniej)latać po USA?
Chciałbym bilety zarezerwować dużo wczesniej licząc oczywiscie na korzystne ceny.
-
Prosze o opinie w/w linii na trasie Warszawa-Budapeszt i jesli ktos lecial to i z Budapesztu do Stambułu.
Z tego co wiem sa prawie jak tanie linie bo ciezko uzyskac od nich np nocleg w czasie odwolania lub tez opoznienia lotu (z przesiadka)
Czy zdarzylo sie komus ze przebookowali lot, na jakis z innych lini ze swojego sojuszu oneworld?
-
Witam, czy wie ktoś może jakie są wyniki, bo nie mogę nigdzie znaleźć.
Pozdrawiam PAULA
--
"Podróże kształcą, ale tylko wykształconych"
-
Witam, czy wie ktos z was moze czy w liniach LOTu maja darmowy catering, albo
chociaz napoje?? (czarter do sharmu)
-
co myslicie o tych liniach?
-
No właśnie. W jakich liniach można jeszcze palić podczas lotu? Macie jakieś
dane na ten temat?
-
Witam!!
23 wrzesnia wylatuje na wakacje na Krete. W związku z tym chciałem sie dowiedzieć jakimi liniami lotniczymi przyjdzie mi poleciec. I może jakies opinie na ich temat (jeżeli oczywiście ktos korzystał)
Z góry dziękuje za odpowiedzi:-)
-
Chcałam zapytać,czy ktoś wie,jakimi liniami lata Itaka do
Paryża?
-
Witam,
zamierzam lecieć do USA Swissem. Jak sie prezentuje obsługa lotu tejże linii ?
dzieki za feedback
piotrek
-
wybieram sie do Meksyku na własna rękę gdzie i skąd najlepiej kupić bilety
lotnicze?
-
Gdzies bylo w necie chyba, przesiadam sie kilka razy wiec musze dopasowac do
stawianych wymogow przewoznika, ktory oferuje bez doplaty najmniej kg.
-
Mam pytanie nie jestem za bardzo zorientowany w polaczeniach pomiedzy polskimi miastami, ale interesuje mnie dotarcie pod koniec lipca z Warszawy do Gdanska?
Tanie linie maja moze jakies polaczenia?
Wiem, ze lot ma, ale ceny sa powalajace, takze sie zastanawiam czy moze jakimis innymi linami nie daloby rady sie dostac do Gdanska.
Przykladowo z malym kombinowaniem za 12-12 euro da rade kupic bilet z Katowic do Wawy, ale z Wawy do Gdanska juz najtaniej 60 euro.
-
Witajcie. Lecimy na początku grudnia na Zanzibar. Prawdopodobnie lot
z Dusseldorf via Dubaj liniami Emirates Airlines. Czy ktoś z Was ma
z nimi jakieś doświadczenia? Piszcie!
-
Jest wiele wątków pt. "pierwszy raz lecę" ale ciężko z nich wyciągnąć wiedzę nt. co może zaskoczyć bywalca tanich linii gdy wsiądzie do linii tradycyjnych. No więc mam pytanie: leciałem już kilkanaście razy tanimi liniami a teraz lecę pierwszy raz Lufthansą i Singapore Airlines - czym się to różni?
Niby mam jeden bilet (Kraków-Frankfurt/Lufthansa, Frankfurt-Singapur/SingaporeAirlines, Singapur-Langkawi/Silkair), ale przy każdym odcinku jest "Airline Res. Code" i dla pierwszego lotu jest in...
-
Chce kupić bilet na lot u rumuńskiego taniego przewoźnika Blue Air. Ma ktoś
jakieś doświadczenia z tą firmą? Znalazłem o niej opinię na
. To
jedyna informacja jaką udało mi się o tej firmie znaleźć (nie licząc ich
strony firmowej, która jest ok).
Pozdrawiam
-
Witam mam pytanko jakimi liniami do Egiptu a konkretnie do Hurghady?
-
Witam, czy ktoś się orientuje jak wygląda sprawa zabierania jedzenia i picie dla dziecka-poniżej 2 lat (słoiczki, danonki) w bagażu podręcznym z liniami Travel Service? A można wziąć mini odtwarzacz dvd do samolotu? Czy mały wózek spacerowy można oddać dopiero w samolocie?