Forum Auto-Moto Prawo jazdy
ZMIEŃ
      linia

linia

(144 wyniki)
    • skoro prawie non stop jest na forum...I odpisuje głupio na głupoty...Bardzo mi jej żal,chyba...
    • Linio!!!(70)

Ale napisz jak Ci poszło:) I z całych sił trzymam kciuki!!
    • moja ulubiona Forumowiczka... Jak Twoje zmagania z peawem jazdy? Zdałas już? pozdrawiam h.ania
    • No, ale cóż, "poświęćmy" się dla Jej sukcesu.
    • I jak 2 podejście??? Ja niestety oblałam ale i tak byłam najlepsza z całej grupy :) ludzie oblewali już na placu a mnie jako jedynej udało się wyjechac na miasto. Pozdrawiam ;)
    • stojący autobus na pasie ruchu na przystanku na podwojnej ciągłej mogę ominąc przekraczając podwójną ciągłą ? dziękuję za odpowiedz
    • witam, chce sie tam zapisac na kurs prawa jazdy na motocykl, czy ktoś z Was robił tam prawko? interesuje mnie podejscie instruktorów dwóch kółek, do kogo sie zapisać na jazdy???? sprawa pilna, dziekuje za wszystkie odpowiedzi
    • Kochana linio.frontu od dłuższego czasu przegladam to forum i wydajesz mi sie osoba dość roządną(choc zdażało sie i ze mnie denerwowały twoje wypowiedzi,ale to tak na marginesie:) mam problem....Muszę dokupic sobie dodatkowe obowiązkowe jazdy, a wiec juz sie okreslam: niewiem czy kierowac sie rozsądkiem i wybrac tansza szkołę? czy kierowac sie sercem i niestety droższą ale już rozumiesz...uczy tam instruktor z ktorym jezdziłam i dopiero po ukonczeniu kursu zrozumiałam ze nie jes...
    • Ja,piszcie
    • czy na podwojnej lini ciągłej można wyprzedzić rower,jakie dokladnie obowiązują zasady na takich liniach,proszę o pomoc-Magda
    • co u Ciebie? Trochę wypadłam z tematu, bo przed egzaminem nie czytałam forum. W końcu zdałam.
    • Witam.Niedługo zaczynam kurs w linii, możecie mi polecić jakiegoś dobrego instruktora z tego ośrodka? Z góry dziekuje :)
    • Jak nie to polecam! Profesjonalnie, rzetelnie i z pasją. Potrafi złapać kontakt z kursantem, co bardzo ułatwia takie jeżdżenie i podchodzi ze zrozumieniem nawet do żenujących błędów. Linia jest spoko: ciekawie prowadzona teoria, wszystko bardzo sprawnie, jeśli komuś zależy na czasie i ściągają najmniej kasy za taki kurs:).
    • Polecil mi znajoma, ktorzy tam robili kurs. Mieszkam na ursynowie i mam tam blisko, ale mysle tez o kilku innych szkolach. czy ktos z was robil tam kurs? Warto? Moja znajoma jezdzila z Markiem.
    • Możecie polecić kogoś z tej szkoły? Chcę się zapisać na jazdy po niezdanym egz, i nie wiem czy to dobry wybór.
    • Czy jeżeli jestem na zakręcie i jest linia ciągła i jedzie przedemną rower 8 km/h to moge go wyprzdzić (na egzaminie!!!). I przejade po ciągłej!
    • Ostatnio w Wawie miała miejsce bijatyka o pierwszeństwo - chodziło o jednoczesną zmianę pasa. Gość z pasa lewego chciał zmienić na środkowy i nie przepuścił kierowcy z pasa prawego będącego buspasem i oddzielonego linią ciągłą od pasa środkowego. Domyślam się, że ten z lewego nie chciał ustąpić jako tępiciel cwaniactwa drogowego, zaś cwaniak uważał, że skoro zjeżdża z pasa prawego, to ma pierwszeństwo, niezależnie od tego, czy to jest bus-pas, czy zwykły pas. Stąd moje pytanie - kto w...
    • Czy ktoś z was jeździł w tej szkole. Proszę o opinie.
    • co to znaczy zbyt wolna jazda? To znaczy ile trzeba jechać żeby mandat dostać? I jak to udowodnić? Jechałam autobusem prywatnym, facet nie chciał za szybko jechac bo wtedy ma mniej klientow. No ale mniejsza. Jechał Marszałkowską /Warszawa/, środkowym pasem 20 - 23km/h, ta samą prędkością dowlókł sie do Bankowego, po czym kontynuował jazdę z tą zawrotną prędkością. Jak widział z daleka zielone światło jeszcze zwalniał żeby stac na czerwonym. Tak, tak robią kierowcy autobusow prywatnych...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się