Forum Turystyka Europa Bułgaria
ZMIEŃ
      mapa

mapa

(8 wyników)
    • Mam prośbę - dajcie jakiś adres internetowy aktualnej mapy Rumunii z uwzględnieniem autostrad oddanych w 2010 r., chodzi o trasę od Oradei do Ruse - planowałem dotarcie górą, ale w tym roku w Wizzair drogo i chyba pozostanie auto, a chciałem z dzieciakami zrobić tę trasę w miarę bezboleśnie; jechałem w 2007r i było dość męcząco, wiem, ze nie zbyt dużo się zmieniło, ale na forum Bulgaricus ludzie pisali, że w 2010r. oddano pojedyncze krótkie odcinki autostrad - może ktoś ma namiar mapy w inte...
    • Witam Pytanie do wszystkich jadacych na nawigacjach do Bulgarii: na jakiej mapie w nawigacji jedziecie? Ja mam dwie MIO i AM. Mio lepiej tyczy trase, jednak jest sprzed 3 lat i duzo stracila na aktualnosci. AM jest bardzo aktualna ale trase wytacza jak pijana, w zyciu bym tak nie pojechal. Zawsze mozna wrzucic jej punkty przelotowe, ale zawsze i tak cos spartoli.
    • Niestety TOMTOM ma niewielkie pokrycie na terenie Bułgarii,Rumunii także.Nie byłam w stanie ustawić miejsca gdzie miałam nocleg w Rumunii ponieważ w bazie mojego toma znajdowało się tylko jedno miasto Bukareszt.Nawet ustawiwszy ręcznie punkt na mapie ciężko było dojechać,po prostu nie było mniej głównych dróg na mapie. Uwaga w drodze powrotnej łatwo jest przeoczyć zjazd na obwodnicę Bukaresztu,niby drogowskaz jest,ale należy przeciąć podwójna linię ciągła,żeby wjechać w boczną ulicę i ...
    • nie mogę nigdzie znaleźć. czy ktoś pomoże bo wyjazd tuż tuż.. z góry dzięki!
    • Z mapy wynika że przez Karnobat jest kilkadziesiąt km bliżej, ale jaka jest ta droga? Opłaca się "czasowo" ten skrót, czy lepiej jechać na Warnę ?
    • Witam, Interesują mnie wszelkie informacje na temat Rilskiego Monastyru oraz znajdujących się w okolicy Siedmiu Rilskich Jezior. Z tego co wyczytałem w necie to pod Rilski Monastyr idzie dostać się samochodem, ale nic nigdzie nie umię znaleźć ile trzeb iść i jak dalek znajdują się te piękne polodowcowe jeziora. Jeśli ktoś umie podać mniej więcej długość w kilometrach (wiem, że w górach nie podaje się w kilometrach ale napisałem dlatego mniej więcej), lub bynajmniej czas potrz...
    • żeby nie zbankrutowac Wykupilem apartamet w czerwcu i sie zastanawiam jak tam dotrzec? Samolot troche drogo 2400 zl za 2 osoby Czy ktos moze mi poradzic jak dojechac samochodem z Poznania- ile to jest km bo mapy pokazuja droge przez Wlochy Czy sa jakies bezposrednie polaczenia autokarowe...
    • w śierpniu wybieramy sie do Zlotych Piaskow i chcemy pojechac do Stambulu na wlasna reke może ktos nam coś doradzi w tej kwestii , i czy można na miejscu kupic jakies informatory z mapami dzieki za każda informacje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się