Forum Turystyka Europa Francja
ZMIEŃ
      mapa

mapa

(6 wyników)
    • Gdzie w internecie mogę znaleźć mapę lotniska? Dzięki za info.
    • Witam Czy orientuje się może ktoś w której cześci campingu La Baume umieszczone są namioty Eurocampu? Pozdrawiam ;)
    • Proszę o pomoc w precyzyjnym zlokalizowaniu (adresy)hoteli Formule 1. Otóż dokonałem rezerwacji przez internet łącznie 4 noclegów w hotelach Formule 1; 2 we Francji i 2 w Hiszpanii. Mam problem z hotelem w Angouleme oraz w Valladolid. Na różnych mapach(ViaMichelin, Mappy) hotele w tych miejscowościch pokazywane są w innych miejscach. Napewno nie jest w tym przypadku pomocny adres ze strony rezerwacji Formule 1 tych miejscowości; mało precyzyjny a na dodatek bądź po francusku lub h...
    • Witam Szukalam roznych map w necie, ale nie moge sie polapac. Jutro laduje na lotnisku beauvois i musze sie jakos dostac do centru. Znalazlam info, ze z lotniska odjezdza autobus do Porte Maillot... i prawde mowiac nie mam pojecia gdzie to jest. W kazdym razie z Porte Maillot musze sie dostac na Rue Jocob, to jest chyba dystrykt St Germain. Czy ktos moze wie jak daleko z Porte Millot na Rue Jocob i w jaki sposob moge sie tam dostac? Najlatwiej pytac na miejscu, ale ja nie znam fr...
    • Będę ok 100 km od Paryża i zastanawiam sie czy lepiej dojechac pociągiem czy tez samochodem do którejś z miejscowosci będących w zasięgu metra? lub kolejki podmiejskiej? i tam zostawic samochód i dalej po torach. Będę jechał z kierunku Soissons, wszelka pomoc mile widziana
    • Nie wiem czy wiecie, ale od niedawna serwis GoogleMaps udostępnia nowy ficzer - opcję "widok ulicy" w okienku z mapą (trzeba mieć chyba tylko najnowszą wersję wtyczki flash). Pojawia się wtedy na mapie pomarańczowy ludzik którego możemy umiejscowić w (prawie) dowolnym miejscu na planie Paryża. Zaś po jego umiejscowieniu pojawia się okienko z widokiem (zdjęciem) tego miejsca. Co ciekawe - zdjęcie to zachowuje się jak panorama, czyli możemy patrzeć w lewo, w prawo, w górę i dół, przybliża...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się