Forum Turystyka Świat Egipt
ZMIEŃ
      mapa

mapa

(37 wyników)
    • Czy ma może ktoś dostęp do mapy z nazwami hoteli w Sharm - dokładniej chodzic mi o część Nabq ew. czy ktoś może pamięta jaką nazwę mają hotele koło Regency Plaza - chodzi mi o dwa najbliższe po lewej stronie (patrząc od strony morza)
    • Czy ktoś zna stronę internetową z dobrą mapą Sharm El Sheikh? Wykluczam www.sharm-el-sheikh.ovh.org Jest niezła ale od pewnego czasu płatna.
    • Zapraszam do obejrzenia zaktualizowanej mapy SSH. www.sharm-el-sheikh.ovh.org/
    • Od dawna jestem nieaktywnym czytelnikiem postów na tym forum i jak zauważyłem, od paru lat ciągle pojawiają się pytania o mapy Sharm'u. Zacząłem szukać w sieci i ... okazało się, że jest kilka, ale albo mało precyzyjnych, albo nieaktualnych. Postanowiłem z tym "powalczyć" i stworzyłem o tym stronę. Oto efekt: sharm-el-sheikh.ovh.org/ Jestem pewien, że jest tam mnóstwo błędów, ale liczę na pomoc forumowiczów. Zapraszam do jej odwiedzenia! Pozdrawiam
    • Poszukuję w miarę dokładnej mapy Sharm el Sheikh. Dobrze by było gdyby były zaznaczone hotele, centra nurkowe itp. Te, które znalazłem sa mało dokładne. Z góry dziękuję, każda informacja będzie cenna. Pzdr Andrzej
    • Witam, czy ktoś z szanownych forumowiczów natknął się kiedyś na w miarę szczegółową mapę Kairu i Gizy w necie? Nie chodzi mi oczywiscie o rozłożenie Piramid i Sfinxa ;) bo to mniej więcej znam :) Chodzi mi raczej o mapę z nazwami ulic, placów itp. Organizuję sobie podróż i zwiedzanie na własną rękę i chciałbym po prostu zorientować się co gdzie się mniej więcej znajduje. Pozdrawiam, Kacper
    • Witam, czy macie moze jakis adres do mapy Sharm z zaznaczonym położeniem hoteli? Z gory dziekuje i pozdrawiam...
    • ma ktoś namiary na w miarę dokładną i obszerną mapę Hurghady online? znalazłem jedynie dośc ogólne a chciałbym się dośc szczegółowo zapoznać z taką mapką jeszcze przed wyjazdem. dzięki
    • Witam, poszukuję dokładnej mapy Hurghady. Widziałem tę na stronach www.Hurgada.pl, ale chodzi mi o coś dokładniejszego a nie "odręczny" rysunek. Jeżeli ktoś wie gdzie znaleźć to z góry dziękuję.
    • Posiada ktos taka mape + lokalizacje hoteli ?? Bardzo prosze o podanie
    • Dodaję do kompletu, czyli do map Sharm El Shheikh'u stronę z mapami Hurghady. Mam nadzieję, że obie łącznie pomogą w wyborze tak miejsca urlopu, jak i hotelu. www.hurghada-map.ovh.org/ www.sharm-el-sheikh.ovh.org/ Zapraszam do ich oglądnięcia! Pozdrawiam Blasius
    • Będę wdzieczna za przesłanie mapy Hotelu Hilton Long Beach - wiem, ze taka jest i się przydaje, niedługo lecimy. Pozdrawiam Mati
    • ... ma ktos moze?? Chcialabym zobaczyc jak najwiecej...w Sakkara np.poza Piramida jeszcze sarapeum, Piramidy Mowiace, Mastabe Ti oraz mastabe Mereruki. Gdzie sie kupuje bilety do tych miejsc?? A Giza. Poza Piramidami i Sfinksem-gdzie sie udac i co zobaczyc?? No i Dahszur... Poza lamana (czy mozna juz ja zwiedzac w srodku??) i Czerwona co jeszcze zobaczyc?? Pozdrawiam cieplutko :-) Iwonka (za tydzien juz w drodze do "Domu") :-)
    • Czy ma ktoś rozkład hoteli w Sharm,może jakas mapa sie znajdzie,proszę o pomoc,kto ma niech pomoże,plis,pilnie,takie coś żeby zlokalizowac hotele w Sharm i OKOLICY?????
    • Kiedyś na lotnisku w Hurghadzie można było kupić mapę raf (bardzo szczegółową). Czy ma może ktoś dostęp do tej książki? Nie musi być po polsku (może być angielski lub francuski - lub w zasadzie każdy iny).
    • Nie widze go na żadnej mapie, które udało mi się znależć...
    • Jak w temacie. wybieram sie na objazdowke - rejs po nilu + kilka dni w Hurghadzie i kilka w Sharm, potrzeba mi czegoś ze zwięzłymi opisami, przewodniki najchetniej z mapkami w środku i aktualnymi informacjami praktycznymi. pozdrawiam ania
    • Czy ktos dysponuje?? Z zaznaczonymi WSZYSTKIMI grobami, skrytkami itd ... no i opisem (gdzie kto pochowany) bo to co znajduje w necie-to porazka. Jak juz sa wszystkie groby to zas tylko o polowie pisze-kto byl tam pochowany... Dziekuje i pozdrawiam :-) Iwonka
    • Witam Posiadam aktualną mapkę hotelu Le Meridien Makadi Bay. Jeśli byłby ktoś zainteresowany proszę o informację. Pozdrawiam cieplutko Bożena
    • Znalazłrm fajną stronkę .Czeski podobny do polskiego więc i zrozumieć można. I pozazdrościć zarazem tak uporządkowanej witryny o Egipcie i nie tylko.Mapy,opinie,zdjęcia,forum...itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się