mapa

(27 wyników)
  • Czy zetknął się ktoś z Was z mapami dostępnymi na tej stronie: " target="_blank" rel="nofollow">www.visitslovenia.pl/sklep ? Są warte uwagi?
  • Czy ma ktoś dokładną mapę zwiedzania Plitvička Jezior, chodzi mi o szlaki i miejsca atrakcyjne zaznaczone na mapie.
  • Witam, z jakich map korzystaliście w nawigacji GPS (kierunek Chorwacja-Dalmacja, najprawdopodobniej przez Czechy/Słowację-Austrię- Słowenię, może też krótki wypadad do BiH)? Jak się sprawdziły? co możecie polecić, a co się zupełnie nie sprawdza? Dzięki.
  • Witam, Chciałbym się dowiedzieć jakiego wydawnictwa mapę Europy możecie polecić. Mam sprzed 5 lat. Zależy mi oczywiście na jak najbardziej aktualnej wersji. Dziękuję za podpowiedzi.
  • Cześć, Czy ktoś z Was mógłby polecić mi zestaw GPS do samochodu z dokładnymi mapami Czech, Austrii, Słowenii i samej Chorwacji? Jest tyle produktów na rynku a recenzji prawie żadnych. Pozdrawiam Was, Marek
  • czy jest internetowa mapa Chorwacji coś na wzór zumi.pl czy też adres.targeo.pl bardzo proszę o adres takiej strony
  • Cześc ! Czy ktoś ma lub zna mapę do nawigacji satelitarnej , chodzi mi o Chorwację i Słowenię. Za wszelkie podpowiedzi będe ogromnie wdzięczny. Werssja dla pocket PC ( palmtop z GPS , PDA itp)
  • Czy ktoś wie?
  • Jakies sugestie co do trasy ? Dojade do konca Autostrady A1 i co dalej ? Wiem ze pytanie wydaje sie banalne , ale co innego mapa a co innego Wasza praktyka ;)
  • Czy ktoś wie jak najlepiej dojechać do czarnogóry z warszawy? A także, czy ktoś jechał ostatnio przez osijek i sarajewo na niksic? Słyszałam cośo problemach z drogą w Bośni przed granicą z Czarnogórą, na drodze z sarajewa do nikisica.
  • Na jeziora plitvickie nie mamy zbyt wiele czasu, więc chciałabym wcześniej wiedzieć co i jak. Dlatego proszę o namiary stron www , z mapą jezior plitvickich i z miejscami wejść(jak najdokładniejsza) . Pozdrawiam!
  • Na portalu dla podrozujacych "Koniec Swiata" pojawila sie wlasnie CZARNOGORA !!! www.koniecswiata.net/europa/czarnogora/
  • Jaka najlepsza mapa do nawigacji na państwa "w drodze" i na Chorwację? proszę o radę co mam instalować?
  • Kto ma informację o drodze z Karlobagu przez Velebit do Gospića i dalej do Plitwic. Mam kwaterę na parę dni w Karlobagu i wybieram się do Plitvic, a na mapach internetowych widać na początku kręte odcinki i przełęcz coś ok. 900-1000 m n p m. Od Gospica nie wiem jak lepiej jechać? Np Otocac czy krócej przez następną przełęcz 980 m n p m i miejscowość Bunić do do czerwonej trasy Karlovac-Knin? Jak te drogi wyglądają: szerokość, nawierzchnia, bezpieczeństwo itp.? Co można po drod...
  • Szukam aktualnego rozkładu jazdy autobusów z Makarskiej do Dubrownika i Splitu, oraz w powrotną stronę (niestety natrafiam na zeszłoroczne lub nawet starsze). No i gdzie jest bus station w Makarskiej ??? :) Może macie dostęp do linku z planem miasta Makarska?? :) Szukam, szukam... coś tam znajduję ale nie mam pewności czy dobrze ... Za wszelką pomoc oraz porady dziękuję :)
  • Sluchajcie, jedziemy niby do chorwacji, ale tak naprawde to ten Neum pobodno jeszcze w bośni no i mam zagwostkę czy z paszportem ważnym 4 miesiace mnie wpuszcza? bo do bośni to chyba nie na dowód?
  • Jak mam jechać z mapą na kolanach,lub żona mówić skręć tu i tam to już mnie zalewa ------.Jadę 02-08,start z Lodzi z kolegą[Płock].Zakupiłem nawigacje z mapami Europy[cała].Stąt moje pytanie,jak to jest z tą nawigacją od Polski aż do Chorwacji[Pula].
  • No właśnie jakich plaży nalezy się spodziewać w STON i okolicach na półwyspie Peljesac .Będę wdzięczna za uwagi tych co tam byli i widzieli. pozdrawiam Ika
  • W tym roku, po raz pierwszy będe żeglował wzdłuż brzegów Chorwacji. Do tej pory, nigdy nie wypływałem poza nasze wody terytorialne, więc nie mam pojecia, co powinienem załatwić przed wyjazdem. Myślę o ubezpieczeniu sie przed N wypadkiem, ubezpieczeniu zdrowia etc. Czy mogli byście mi coś polecić (konkretnie rodzaj ubezpieczenia i ubezpieczyciela) by było to ubezpieczenie sensowne. dodatkowo, może ktoś zna namiary w necie, na mapy wód przybrzeżnych. Locja rzecz ważna. Nie chciałb...
  • Mam nadzieję, że link będzie działał. Jeśli nie to trzebas skopiować wszystko i wrzucić do adresu w przeglądarce... :) www.viamichelin.com/viamichelin/gbr/dyn/controller/ItiWGPerformPage?E_wg=210506213lS12J406212174146990495ITIWG9d11133gbr0091117c101h10111b10141104 1743000bV2Fyc3phd2E000010091141z6i100131e1011181011110417520008dHJvZ2ly0000100 911421hi100130131g10111a101311041743000aWndhcmRvbg000010091144314100131510110z 100s110417410008Q3Nvcm5h000011000121h10111b101411041752000bVmFyYX...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się