Forum Turystyka Polska Morze
ZMIEŃ
      mapa

mapa

(6 wyników)
    • W swoim mieście obeszłam już prawie wszystkie księgarnie itp, w poszukiwaniu MAPY KOŁOBRZEGU, a konkretnie PLANU MIASTA i niestety nigdzie nie znalazłam. Stąd moje pytanie: czy w Kołobrzegu można łatwo kupić taką mapkę? W kioski itp? Albo może ktoś zna stronkę, z której można sobie wydrukować? :) Dzięki i Pozdrawiam
    • Pod patronatem portalu www.baltyckie-podroze.pl powstaje nieformalny "poczet bałtyckich długodystansowców". Kryterium kwalifikacji jest przejście wzdłuż naszego wybrzeża przynajmniej stu kolejnych kilometrów podczas jednej wędrówki. Bardzo proszę o kontakt osoby spełniające ten warunek. Wdzięczny też będę za wiadomości o takich osobach. Więcej informacji o "poczcie" znajduje się na stronie republika.pl/terakowski/poczet.htm Pozdrawiam serdecznie! Kuba :) terakowski[at]o2.pl
    • Pomóżcie proszę. Zaproponujcie coś ciekawego. Z góry wielkie dzieki.
    • na swoj wyjazd nad morze. Nie dziwie sie, ze jestescie tacy rozczarowani, skoro wybieracie takie a nie inne miejsca "wypoczynku". Jezdze nad morze nasze polskie od kiedy pamietam, ale tylko tam, gdzie jest swiety spokoj, cisza, a na plazy kilka osob, przyzwoite kwatery za 20 zl/os. Gratuluje "dobrych" wyborów. ps. bylam 2 lata temu w ustce przez 3 dni i przysiegalam sobie na kleczkach, ze wiecej moja noga tam nie postanie, trzeba byc kompletnym idiota, zeby sie tam wybrac.
    • witam Jak dojechac z sosnowca do łeby, najkrocej,w dzien ? dziekuje za porady
    • Malbork(12)

Witam wszystkich serdecznie. W majowy weekend wybieram się z rodziną i znajomymi zwiedzać zamki / Golub-Dobrzyń, Kwidzyń, Malbork i inne/. Proszę o wiadomości o bazie noclegowej w Malborku i okolicach, będę wdzięczna za każdą z nich. Pozdarawiam Jola.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się