mapa

(3 wyniki)
  • Witam, Wychodząc na przeciw problemom z wyszukiwaniem tanich połaczeń lotniczych z Polski i do Polski postanowiłem pomóc podróżnikom i stworzyłem interaktywną mapę w której po jednym kliknięciu w dowolne miasto w Polsce i Europie wyświetlą się wszystkie możliwe tanie połączenia lotnicze. Wygoda mapy polega na zawarciu wszystkich informacji w jednym miejscu. Nie trzeba skakać po stronach wszystykich linii lotniczych! Mapa jest cały czas aktualizowana i rozbudowywana. Zapraszam do k...
  • Witam, chcialem wszystkich zaprosic na moją stronkę! Wiele z Was zapewne często staje przed wyborem jak lecieć do Polski albo z Polski. Na mojej stronie znajduje się interaktywna mapa wszystkich tanich połączeń lotniczych z Polski i do Polski. Wystarczy jedno kliknięcie w europejskie miasto i wszystko jasne. Napracowałem się przy tym trochę, wiec zapraszam do korzystania :) Pozdr! Adres to: www.lotmapa.pl
  • Witam, moze ktos bedzie w stanie zaspokoic moja ciekawosc :) Od X czasu kilka razy na tydzien zawsze o podobnej nocnej godzinie slysze przelatujacy samolot. Czy istnieje gdzies na necie jakas mapa ( najlepiej woj. opolskiego) nad ktorej zaznaczone sa tunele powietrzne i kieunki lotow?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się