Forum Turystyka Europa Ukraina
ZMIEŃ
      mapa

mapa

(9 wyników)
    • Moze wiecie gdzie dostane w necie mape Kijowa.Potrzebna pilnie.
    • Google dodał wreszcie dokładną mapę dla całej Ukrainy!
    • czy ktos moze polecic jakies interesujace miejsca nad ta rzeka? Oczywiscie poza Kijowem, Dniepropetrowskiem czy innymi miastami. Prowincja, cisza i ogrom wody - o to by mi chodziło. Z mojej ogólnej, turystycznej mapy Ukrainy niewiele moge wyczytac.
    • podobno bardzo milo ciekawie a nawet tanio
    • Chciałabym kupić oryginalny system nawigacji z mapą Ukrainy no i może chociaż części Rosji...czy są takie na polskim rynku i jakie ewentualnie sprawdzone polecacie? Z góry dzięki za pomoc;-)))
    • Byliśmy w czerwcu na UA. Załatwiliśmy sobie nawigację CB 3.20 ,głównie po to, aby nocą łatwiej podróżować. Nie był to nasz pierwszy raz na UA więc jakieś doświadczenia mamy...Przejechaliśmy trasę Medyka-Uman-Melitopol-Novoazovsk a na powrót Novoszachtinsk-Charkow-Kiev-Kovel....Wnioski są takie: program w cenie 500-600zł (oryginał) zdecydowanie za drogi biorąc pod uwagę to co oferuje. W miare dobrze nawiguje po miastach...chociaż najczęsciej nie prowadzi na obwodnice tylko przez centrum...
    • Mógłby mi ktoś podpowiedzieć gdzie znajduje sie Niebieska Zatoka??? Znalazłam te zdjecie na Eastway-u www.eastway.pl/index.php?q=gallery&g2_itemId=1237 i chętnie bym sie tam wybrała...nie wiem niestety nawet w jakim kierunku należy jechać(bo w centrum to raczej nie jest ;) Nie wiem też jak nazywa sie zatoka w jęz. ros. więc nie znalazłam jej niestety też na mapie ukraińskiej.... Z góry dziekuje za pomoc
    • Sporo wątków nt. Krymu się tu przewija. Ja mam pytanie do bywalców - czy na Krymie można fajnie połazić po górach - przy czym nie chcę wchodzić na górę, na której znajduje się stara warownia czy klasztor - chcę góry, za którą znajduje się następna gora itd. Rozumiecie na pewno o co mi chodzi. I czy przez góry wiodą wyznaczone szlaki turystyczne? Z góry dziękuję.
    • Znowu jakaś psychoza?Co tym razem,przecinek był w złym miejscu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się