mapa

(7 wyników)
  • witam . szukam dobrego sklepu z mapami i przewodnikami w Warszawie. znam Podróżnika na Kaliskiej. Jakies inne?
  • Alanya-szukam strony www. gdzie jest pełna mapa tego miasta,czekam na pomac.Z góry dziekuje
  • witam! potrzebuje wszelkiego rodzaju map wielkiej brytanii (CALEJ, dobrze byloby razem z irlandia, ale niekoniecznie). niestety google nie spisuje sie zbyt dobrze. czy ktos moze mi polecici stronki skad moge sobie takie mapki sciagnac? interesuja mnie mapy wszelkiej masci. od politycznych, administracyjnych po geograficzne etc. fajnie byloby tez zlanezc jakas "usmieszniona" mapke, z fajnymi obrazkami czy czyms takim... pozdrawiam i z gory dziekuje. tomek
  • A my Polacy, też mamy się czym szczycić. www.wp3.pl/alkoholowa_mapa_polski
  • Wchodziliście już sobie na stronkę google.com/maps ? Dla mnie rewelacja ! Szkoda tylko, że na cały świat nie ma takiej dokładności przybliżenia i możliwości przełączania się z mapy na satelitę, jak można sobie zrobić w USA. Ale i tak np. w W-wie można sobie dokładnie obejrzeć dach swojego domku. "Pozwiedzałam" już sobie wszystkie miejsca wakacyjne na świecie, gdzie byliśmy i naprawdę polecam popatrzeć sobie na świat z góry (dosłownie!). Dajcie znać czy też się Wam podoba. Pozdra...
  • chetnie sie podziele informacjami z mojej rocznej podrozy przez wszystkie 7 kontynetow, zapraszam na mojego bloga: www.travelpod.com/travel-blog/tobi/rtw_07-08/tpod.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się