mapa

(7 wyników)
  • Jak myślicie - czy te zanieczyszczenia które miały miejsce na Węgrzech będą mieć wpływ na czystość wody w Balatonie? Zastanawiam się nad urlopem na Węgrzech w przyszłym roku.
  • Witam, wybieramy się z rodzinką na kilka dni w okolice Jasnej, z dwuipółletnim dzieckiem. Chcemy spokojnie pospacerować, zobaczyć coś interesującego itp. Będę wdzięczny za polecenie dobrego przewodnika i mapy po tych okolicach. Dzięki.
  • Wróciłem stamtąd kilka dni temu. Rewelacja - zwłaszcza Zverovka.
  • Planuję tygodniowy wyjazd do Budapesztu z grupą przyjaciół.Ponieważ zajmuję się organizacją-proszę o rady!Gdzie szukać noclegu-czy VI, VII dzielnica to centrum?A może macie jakieś sprawdzone mieszanie, które można wynająć( 6-8 osób)? Jak funkcjonuje komunikacja miejska-metro, autobusy? Jakie ceny przejazdu?Gdzie znajdę mapę Budapesztu z liniami metra? O te i inne praktyczne informacje proszę:)
  • Mam pytanko do znających Słowacki Raj. czy z Dedinek da się wejść na trasę Sokolia Dolina? Czy ona jest dwu kierunkowa. Nie potrafię znaleźć informacji na ten temat.jeśli nie jakie inne trasy można z Dedinek rozpocząć?
  • witam jaka granice wybrac by jak janszybciej byc w Miszkolcu , bede wyruszala z Tarnowa.z gory dzieki!
  • Witam! Czy ktoś tam był? Szukam,szukam i nie mogę nic znależć,żadnej strony. Interesuje mnie kąpielisko termalne i camping. Jakie są tam warunki i ceny. A może wiecie gdzie znależć w internecie? Pięknie proszę!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się