Forum Turystyka Europa Europa
ZMIEŃ
      mapa

mapa

(7 wyników)
    • Wiem, że w czasach GPS to może głupie pytanie, ale czy możecie polecić, jakich wydawnictw mapy drogowe warto kupić dla następujących krajów : Słowacja Węgry Serbia Bułgaria Turcja Z tego co słyszałam, dobre opinie mają wydawnictwa zagraniczne, np Shell, ADAC, Michelin (Shell i Michelin chyba wydają też coś i w Polsce) Potrzebuję naprawdę dobrych i aktualnych map na te kraje.
    • Wyspa Rigen (Rügen) - czy ktoś zna to miejsce? Interesują mnie wszelkie informacje na temat tej wyspy. Zwłaszcza : mapy , strony www , informacje o campingach ...
    • w lipcu wybieram sie samochodem na Lazurowe Wybrzeże, będę jechała z dwoma facetami, którzy o jechaniu i orientacji na mapie mają średnie pojęcie - więc będę zdana na siebie i owy atlas, który mógłby mnie poprowadzić. Jakie pozycje z księgarni polecacie? Co was nigdy nie zawiodło? Słyszałam że atlas shella jest do niczego - mało przejrzyste mapy. Poza tym może jakieś wskazówki dla blondynki w europie? ;) z góry dzieki - pozdrawiam Kasia
    • witam, szukam osób które mają doświadczenia trekkingowe z Pirenejow Francuskich - szczególnie region Hautes Pyrenees. Wiem, że w necie można znaleźć sporo informacji, m.in na stronach francuskich ale chciałabym poznać Wasze osobiste wrażenia z podróży :-) pozdrawiam
    • Byłam tam w połowie lipca i teraz pozwalam sobie podać dalej. Sprawdzone. Anna Murarova 053 15 Hrabuice 554 tel. 053 / 4490528 (koło koscioła, zresztą ludzie pokażą gdzie) cena: 185 koron > cały dół do dyspozycji, prysznic, wanna, kuchenka, czajnik elektryczny, przy budzie przesympatyczna psica spragnina towarzystwa i rozrywek (groźnie wygląda, ale nie bać się głaskać - na pewno nie ugryzie), Właścicieli (bardzo sympatyczni) nie ma prawie cały dzień. Blisko do informacji,...
    • Proszę o dokładny opis trasy jednodniowej w słowackim raju, chodzi mi o to z jakiej miejscowości wyjśc, żeby obejrzec najciekawsze rzeczy. trasa może byc długa, ważne żeby kończyła się w tej miejscowości gdzie sie zaczęła. Wiem ze trasy są jednokierunkowe więc proszę o dokładne namiary. Czy ze Smokovca jest daleko do Raju, ile km? dziękuję
    • Czy ktoś tam był i może powiedzieć coś o atrakcjach i noclegach? Czy warto tam jechać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się