mapa

(33 wyniki)
  • Pozwolę sobie na małą promocyję :) Jak wracałem z Paros to w Atenach spotkałem się z właścicielem Terrain i uzupełniłem zapasy map. Jest już znowu komplet, ale najważniejsze - przywiozłem nowości, jeszcze ciepłe, powiedziałbym: Kreta Zachodnia - krainaksiazek.pl/Mapa:-Western-Crete-skala:-1:100000,9789609456647.html Kreta Środkowa - krainaksiazek.pl/Mapa:-Central-Crete-skala:-1:100000,9789609456678.html Kreta Wschodnia - krainaksiazek.pl/Mapa:-Eastern-Crete-skala:-1:100000,978960945666...
  • Jak w temacie, jak myślicie również, czy warto drukować mapę z netu czy lepiej kupić na miejscu?
  • poszukuję uproszczonej mapy Krety do wydrukowania,z zaznaczonymi ciekawymi miejscami do zwiedzania,może ktoś może zeskanować i wysłać na maila
  • Może kogoś zainteresuje - greckie wydawnictwo Terrain ma fantastyczne mapy dla wielbicieli samodzielnego włóczenia się po Grecji (niestety całej Grecji jeszcze nie ma) - ilość szczegółów niewiarygodna, opisy zabytków, tras do łazikowania a wszystko z dokładnością do najwężśzych ścieżek. Wysyłają do Polski, zakup przez net+ przesyłka (idzie ok tygodnia do Warszawy) kosztuje mniej więcej tyle samo co kupienie map na miejscu w Grecji więc jak ktoś chce wcześniej zacząć planować to ma okazje. ...
  • Bardzo chetnie odkupie od kogos jakis przewodnik, mapy, informatory o Zakynthos....Moze ktos ma na zbyciu i juz nie potrzebuje? Albo moze ktos wie gdzie moge kupic przewodnik tylko o wyspie Zakynthos .... nie ogolny o Grecji??
  • Pytanko do osób,które poruszały się samochodem po Grecji.Jaka nawigacja samochodowa ma najlepsze pokrycie w Grecji?
  • oczywiście aktualną, dokładną, nazwy na mapie zgadzały się z rzeczywistością (dwujęzyczna grecki, angielski lub polski). Czy ktoś kożystał z wypożyczalni samochodów w Rethymnom? np. orientacyjne ceny, może konkretną wypożyczalnie, na co należy zwrócić uwagę przy wypożyczeniu samochodu.
  • Szukam dobrej sprawdzonej mapy - GPS - Grecji. Podpowiedzcie :)
  • Poproszę o bardzo szczegolowe linki do mapy Korfu i Kos. Mogą być spakowane zipem. Bardzo proszę o linki lub miejsce gdzie mozna ściągnąc
  • Witam! Czy istnieją mapy Krety współpracujące z Pocket PC i GPSem? Jakoś nie mogę znaleźć...
  • Może ktoś poleci mi jakąś mapę Krety oczywiście jak najbardziej dokładną?
  • Czy ktoś może mi podać link na szczegółową mapę samochodową Grecji? Z góry dziekuję
  • Witajcie :-) Znajomi wybieraja sie wlasnym samochodem do Grecji. Chca przez ok 2 tygodnie jezdzic z kempingu na kemping i przy okazji zwiedzac. Nie maja za duzo kasy.... dlatego jezeli ktos z Wam mialby do pozyczenia lub odsprzedania za niewielka kwote mapy i przewodniki po Grecji (lad) to bede wielce zobowiazana.... Ej... jezeli ma Wam to zalegac na polce.... badzcie dobrzy... prosze... :-) Pozdrawiam cieplutko Iwonka
  • Czy ktoś może był w tej miejscowości? Sprawdzałam na dokładnej mapie wyspy- nie ma... z opisu wynika , że to jest gdzieś obok Rethymnonu - może ktoś tam był... interesuje mnie hotel Alkion.
  • I coś znaleźć nie mogę. Pomożecie? Dzięki.
  • Powiedzcie mi gdzie mogę znależć mapę hoteli w mieście Rodos( dajcie jakiś link). Chodzi mi o to że chce hoel wybrac sobie po wschodniej stronie miasta bo tam podobno mniej wieje i lepsze plaże są. Z gory dzieki
  • Witam, lecę z Itaką na Kos w nocy z piątku na sobotę, czy ma ktoś może zeskanowaną mapę wyspy w swoim komputerze ? ;-)
  • Witam wszystkich, za miesiąc wybieram się na Krete, i rozglądam się za jakimś przewodnikiem. Kupuje na allegro bo jest taniej, i moje pytanie do was który przewodnik polecacie ???? ( chcem żeby były trasy, mapy, plany miast, przykładowe wycieczki autem) Znalazłam kilka ciekawych ale rok wydania np. 2000 - 2002, czy mogę taki kupić czy to za stary jest i się coś od tego wydania zmieniło??? Z góry dzięki za pomoc.
  • i na miejscu? Proszę o szczegóły, gdyż wybór na rynku wielki i każdy sprzedawca twierdzi, że jego jest towar jest najlepszy.
  • Ile jest km z Amoudary do Vai na Krecie? Da się z tego zrobić wycieczkę jednodniową? jadąc samochodem :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się