Forum Turystyka Europa Turcja
ZMIEŃ
      mapa

mapa

(11 wyników)
    • Z przyjemnością udostępniam efekt mojej żmudnej pracy, która mam nadzieję będzie służyć pomocą turystom wybierającym się do Turcji Egejskiej. Zajęło mi to sporo czasu, ale udało mi się umieścić na mapach wszystkie aktualnie sprzedawane przez nasze biura podróży hotele i kótkie opinie o nich. Życzę miłego oglądania. www.turcja-mapy.ovh.org/ Ciąg dalszy nastąpi...
    • Mapę Alanii (1,4 MB) możecie ściagnąć z linkowni forum hotelowego: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20943
    • szukam stronki z mapą Alany , jeżeli możecie to dajcie link na taką stronkę dw13@vp.pl
    • Poszukuje dokladnej mapy Calis -Fethiye. Jesli ktos jest w posiadaniu bede bardzo wdzieczna.
    • Hej, szukam kogoś kto był ostatnio w Turcji samochodem. Chciałbym wiedzieć jak jest z oznaczeniami dróg i wskazówkami, policją, mapami itp. Pozdrawiam
    • czy ktos juz znalazl taka? (zalezy mi zeby byly takie miejscowosci jaki milet, priene, selczuk, maryemana) podrzucicie mi linka?:) z gory dziekuje!!
    • Jeszcze raz wracam do wątku hoteli w Icmeler. Zastanawiam się nad Oylum lub Mersoy Exclusive. Czy wiecie jak są zlokalizowane - graniczenie z ulicami, dojście do morza? Bo prawdopodobnie ani jeden ani drugi nie leży bezpośrednio nad morzem. Oj trudny wybór. Dzięki z góry za pomoc.
    • Czy z Obagol jest daleko do Alanyi i czym mozna sie dostac do Alanyi, taksowki bym nei chciala brac bo pewnie mnie naciagna,czy ladna jest ta meijscowosc Obagol czy jest tam tez troche sklepow ? pozdr
    • Czy w okolicach Alanyi można pochodzić po górach? Jak to wogóle wygląda w Turcji, czy można samemu (bez przewodnika) chodzić, czy są jakieś szlaki turystyczne?
    • witam - gdzie mogę jechać na wczasy, żeby spokojnie poleżeć na plaży a mój mąż mógł pochodzić po górach? dzięki
    • W jaki dzień tygodnia w tym sezonie są czynne bazarki i w co warto się zaopatrzyć? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się