Forum Turystyka Europa Bułgaria
ZMIEŃ
      miasteczko

miasteczko

(15 wyników)
    • Bułgaria 2010, czyli powrót do źródeł Kto pamięta czasy siermiężnego PRL-u, ten wie że o wyjazdach turystycznych na Zgniły Zachód można było tylko pomarzyć. Korowody z paszportem, przydziałem dewiz, czarnorynkowy kurs dolara, etc skutecznie odstraszały amatorów słonecznej Sycylii, Prowansji, czy Costa Del Sol. Za to Morze Czarne ze wszystkimi swymi atrakcjami stało otworem i pamiętam jak to w latach 60’, po zakończeniu obowiązkowego Studium Wojskowego na Politechnice, wyb...
    • proszę o radę, które miasteczko wybrać na wczasy z dziećmi
    • Witam wszystkich! Prosze o rade do którego miasta najlepiej wybarc sie na tegoroczne wakacje. W gre wchodzi Sozopol i Słoneczny Brzeg. Chciałabym poznac opinie na temat Sozopolu, czy jest to miejscowosc podobna do SB pod wzgledem rozrywkowym, czy jest duzo knajpek, dyskotek itp? Czy nie bedziemy sie tam nudzic? Dzieki za wszelkie opinie :)
    • Jest kilka inf. na forum, ale poszukuję więcej inf. Kto był i poleca. Czy ciekawa to okolica i fajne miejsce na wypady? Co można w okolicy zobaczyć?
    • Hej! Jakie jest Wasze zdanie na temat małej miejscowości Carevo (tsarevo). Dużo się mówi o dużych kurortach a Carevie batrdzo mało. Jakie oceniacie plaże, same miasto, no i jak kształtuja się ceny. Slyszalem że jest taniej.. ;) Pozdrawiam
    • Witam, Napiszcie mi proszę jakie atrakcje dla dzieci są w Bułgarii. Chodzi mi o wesołe miasteczka i Aquaparki. Z wcześniejszych postów wywnioskowałem że w Bułgarii są co najmniej 3 Aquaparki. Proszę opiszcie to jeszcze raz gdzie co można odwiedzić. Mile widziane linki do stron internetowych. A może jakieś atrakcje po drodze, na Węgrzech czy w Rumunii.
    • witam wlasnie wrocilismy z tygodnoowego pobytu w tym hotelu wyjazd organizowany przez bp itaka pare uwag :) moze komus sie przyda: 1. HOTEL hotel nowy (oddany w tym roku) wiec jest jeszcze w miare czysto i przyjemnie reczniki zmieniane 2x w tygodniu, posciel 1x (czyli wcale) klima dzialajaca dosc dobrze basen niewielki ale i tak wiekszy niz przy innych hotelach w okolicy obsluga mowiaca po angielsku, po trenigu przestala udawac ze nie rozumie po polsku :) sejf przy recepcji z...
    • Witajcie, pierwszy raz jedziemy do Bułgarii - 2 samochody, 4 osoby dorosłe + 2 dzieci ok. 3 letnich. Zależy nam na czystej ładnej plaży, atrakcjach dla maluchów (baseny, aquaparki itp.) i tanim i smacznym jedzeniu (będziemy się żywić "na mieście") no i chcemy troszkę pozwiedzać. Którą z tych miejscowości byście wybrali? Pomoooocy
    • W Bułgarii byłem trzy razy, w Balcziku, Sozopolu i Pomorie. W przyszłym mroku chciałbym odwiedzić jakieś inne miasteczko ( nad morzem ). Prosze więc o małą podpowiedź gdzie jeszce warto pojechać. Interesuje mnie miejscowośc z umiarkowanymi cenami. Z góry dziękuję.
    • wybieram się do miejscowości Pomorie, czy ktoś był, zdobył, zobaczył? Jaka jest tam plaża, czy można spokojnie coś zjeść w miasteczku (chodzi o knajpki), jakie ceny?
    • Wybieramy się do Bułgarii, prawdopodobnie we wrześniu. Zastanawiamy się nad podróżą bez biura i rezerwacji. Możecie coś polecić? Odpowiednie miejsce, może adres/. Jakie to koszty i czy po prostu warto?
    • tam kolo zlotych piaskow, co sadzicie- szukam czegos co nie jest komercyjnym kurortem ale akurat tam jest tanio:/ w tym roku chyba nie mam kasy na Sinemorec:(
    • Fajne to miasteczko bo nic o nim nie slyszalem?Byl ktos? A moze ktos sie wybiera to zaimprezujemy?:)
    • Jadę w lipcu do miejscowości Svati Vlaz. Jestem ciekawa tego miasteczka, jakie sa ceny, czy jest dużo restauracji, jak wygląda plaża? Czy sa jakieś atrakcje dla dzieci?
    • Witam, wybieram się tam na wakacje z malym dzieckiem i chcialam prosić o informację na temat tej miesicowości. Na temat hotelu Flagman , jeśli ktos korzystał , ewentualnie na temat biura Skarpa. Bedę bardzo wdzięczna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się