Forum Turystyka Europa Europa
ZMIEŃ
      miasteczko

miasteczko

(18 wyników)
    • cześć nie mam za bardzo doświadczenia w organizowaniu wakacji, może ktoś z forumowiczów mógłby mi coś polecić: Chciałabym razem z moim chłopakiem wyskoczyc na wakacje w jakieś przyjemne, klimatyczne miejsce. Zależałoby nam na tym, żeby nie był to wyrąbany w kosmos hotel ze spa, tylko najlepiej mały, niedrogi pensjonacik, pokój wynajęty w domku rodzinnym itp., w przyjemnej, sielskiej scenerii. Najbardziej interesują mnie kierunki: Portugalia, Hiszpania, Grecja, południe Włoch, Czarnogóra. ...
    • szukam pomyslu na wycieczke do wesolego miasteczka gdzie najlepiej sie wybrac??
    • Wiem, ze jest tu pare watkow o tym, ale nie mam szans przebic sie przez kilka tysiecy postow. Czy moglibyscie poradzic jakies urocze miasteczka miedzy Frankfurtem, Amsterdamem i poludniowa Belgia? Napewno pojedziemy do Brugge, spedzimy jakis czas w Kolonii, stamtad planujemy jedno-dniowe wypady w okolice. Aachen, moze wybrzez belgijskie... Z gory dzieki za wszelkie rady
    • ja tam już wolę St.Albans niż St.Tropez
    • Ktos byl? bede przejazdem w lutym w drodze z Pragi do Bawarii.. Moze ktos zatrzymal sie w "Pension u Zamku" ?Tam zarezerwowalam pokoj.. Slyszalam ze to ladne miasteczko.Co warto zobaczyc? 1 nocleg wystarczy i 2 dni pobytu? Dziekuje z gory
    • wybieram sie tam w te wakacje i chcialabym dowiedziec sie czegos o tym miescie.
    • wyjeżdzam na tydzień do francji centralnej - konkretnie do miejscowości glun. co polecilibyście zwiedzac w okolicy? wiem, że w zasięgu ręki są ardeny, dolina rodanu, alpy, dolina izery. jednak co zwiedzać mając na to 4 dni? może ktoś podpowie mi, jakie cuda natury znajdują się w tamytym regionie, jakie miasteczka mają specyficzny klimat i urok, co podziwiać? dysponuję własnym środkiem transportu. dziękuję za wszystkie sugestie
    • Zamierzam wybrać się do Francji samochodem nad Lazurowe Wybrz. z opcją zwiedzania Prowansji. Czy ktoś może był tam i podpowie mi jakie miasteczko nadmorskie jest fajne (niezbyt duże i z klimatem) a także z niedrogimi kwaterami. Jest ich tam trochę (Frejus, St.Raphael, Hyeres, Grimaud) ale chodzą głosy, że to bardzo tłoczne i drogie kurorty. Za wszelką pomoc dzięki. Raff
    • czy ktoś tam był? jak sie ma to kąpielisko w porównaniu do Hajduszoboszlo, Eger i in. czy trudno o nocleg przy wyjeździe w ciemno?
    • Zamierzam w tym roku wybrać się na Węgry do Tokaju i chciałbymsię dowiedzieć parę rzeczy tj. noclegi - czy ktoś mógłby mi polecić jakiś niedrogi hotelik (do ~150 zł/2osoby/dzień), ciekawe miejsca w Tokaju i okolicach, czy 5 dni to nie za dużo jak na Tokaj, czy polecacie po 2-3 dniach przenieść się gdzie indziej. Dzięki za wszelkie sugestie
    • Czy ktoś zna jakieś ciekawe miejsce na Słowacji gdzie można spędzić urlop(np. maj, czerwiec) z rodzinką(2+1). Interesują mnie miejsca gdzie można: -spacerować -jeździć rowerem(wypożyczonym) -pływać itp. Pozdrawiam i z góry dziękuję za wszelkie informację robert
    • jakie miejsca warto odwiedzic waszym zdaniem w Niemczech ? Chce zaplanowac jakas 2-tygodniowa objazdowke po Niemczech oczywiscie samodzielnie nie przez zadne biuro dlatego tez bede wdzieczna jak podacie mi miejsca w ktorych byliscie i ktore naprawde robia wrazenie dzieki z gory za wszelkie wskazowki :) pozdrawiam
    • Witam, Czy znacie jakieś fajne, klimatyczne miasteczko w Niemczech - gdzie jest coś fajnego do zwiedzenia/zobaczenia? Mam ochotę na coś "małego" :-)Duże miasta typu Berlin czy Monachium zabardzo mnie męczą - chciałabym trochę odpocząc od zgiełku... A dlaczego Niemcy? - bo blisko... Poradżcie coś moi mili
    • Czy przy autostradach niemieckich i wloskich latwo znalezc reczna myjnie samochodowa ? Ile kosztuje korzystanie z niej ?
    • Bardzo proszę o informację o tym mieście, jakie atrakcje, czy warto jechać, czy jest się gdzie kąpać. Jak z noclegami?( dla 2 dorosłych osób + dziecko 2 lata).
    • Czy ktos nocowal w jakims niedrogim i dobrym miejscu(pensjonat,hotel itp.)w Mikulovie
    • czy był ktos w Pitlochry w Szkocji? Za tydzień tam jadę i chciałabym dowiedzieć sie czegoś więcej niz na stronie.dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się