miasteczko

(15 wyników)
  • Jadę do Czech. Jakie wioski i miasteczka polecacie? Dzięki:)
  • Witam, pragnę wybrać się w ten weekend do Czech. ostatnio byłem w Karlovej studziance bardzo mi się podobało. Może ktoś poleci jakieś podobne fajne miasteczko z knajpkami, możliwością noclegu. Myślałem by się teraz wybrać do Pec pod Sniezku, a może polecicie jakieś inne miejscowości w których można fajnie spędzić chwilkę czasu.
  • Proszę o opinię o basenach termalnych w tym miasteczku, a także o samym mieście, czy jest coś do zwiedzenia itp.
  • Witam. Wybieram się z 3-miasta na Węgry i chciałbym zobaczyć po drodze miasteczko Stramberk /słynące z wypiekanych ciastek zwanych uszami/.Czy moze ktoś polecić ,gdzie można niedrogo wynająć pokój ?
  • Witam.Szukam nie drogiego,sprawdzonego noclegu na tranzytową noc,po czeskiej stronie... Z góry dziękuję za dobre rady. Pozdrawiam Cela
  • Hej bylabym bardzo wdzieczna za przykladowe ceny jedzenia, wejsc do klubow itp. w biurze podrozy zaproponowano mi wyzywienie 2 posilki dziennie za 250 zl przez 9 dni i nie wiem czy warto... i tak ogolnie mam pytanie czy Budva to typ kurortu bez charakteru bo strasznie nie lubie komerchy...
  • wybieramy się po raz pierwszy na Węgry na wakacje i nie mogę się zdecydować na miejsce. Nie chcę, żeby było to duże miasto z blokami (brr) ani totalna wieś (choć ma swoje uroki). Chodzi mi raczej o jakieś kameralne miasteczko, z klimatem, kawiarniami, no i oczywiście basenami (jedziemy z dziećmi). Myślałam o Sosto, ale zmroziła mnie bliskość Neigeranzy (wielkie blokowiska). Jakie macie doświadczenia z Sosto? Jakie urokliwe miasteczka moglibyście polecić?
  • czesć czy był ktoś "niedawno" na węgrzech? jakie ntam sa ceny (za ile mozna zanocować, zjesc obiad itp) będe wdzięczna za pomoc
  • Planuje wyskoczyc na 3 dni do Czech, wiec prosze doradzcie gdzie mozna sie udac?? Szukam raczej jakiegos uroczego miasteczka gdzie mozna spedzic spokojnie czas we dwojke. Wazna tez jest bliskos od polsko-czeskiej granicy (im blizej tym lepiej) i bardziej odpowiadaja nam tereny z poblizu przejscia w kudowie. Z gory dziekuje za pomoc
  • Początkowo mieliśmy jechać do Hajduszo (po raz pierwszy), ale ponieważ naczytałam się, że tam w sezonie ścisk niemiłosierny, zaczynam się zastanawiać czy warto... Jedziemy z dwójką dzieci - 7latkiem i rocznym maluchem. I właśnie o tego malucha się boję, że w takim tłoku i hałasie to nie bardzo będzie to wypoczynek... Czytam Wasze różne opinie o gorących źródłach węgierskich i wiele ciekawych miejsc polecacie. Ja chciałabym wybrać takie miejsce, gdzie nie będzie aż tak tłoczno jak...
  • interesuja mnie zamki i palace w czechach w odleglosci do 100 km od cieszyna lub chalupek.chetnie tez bym zwiedzil miasta z zabytkowa architektura.prosze o namiary
  • www.campingbojnice.sk/#foto mam pytanie,czy ktoś tam był, i czy warto tam się wybrać? CZy w bungalowach sa łazienki,gdyż na fotogalerii widze,że jakies umywalnie tam są?A jade z dzieckiem, i za duzy aby myc sie w misce kilka dni, za mały,aby kąpac się na dworze, bo zamarznie.
  • Slowacja najchetniej w strone Tatrzanskiej, Popradu w zasadzie cale woj. Presovsky mozecie cos polecic ? szukam właśnie czegos od 3 wrzesnia na tydz do 10 dni ... ale taki wybor ze nie moge sie zdecydować ;)) idealnie by bylo z lazienka w pokoju i by pieski byly akceptowane ;) pozdr nimka
  • co warto zobaczyć w popradzie zimą, jeśli odpadaja narty i snowboard?
  • Witam - w sierpniu wybieram sie na weekend do Mikulova - podobno piękne czeskie miasteczko. Nie mam jednak namiarów na sensowny nocleg - stąd prośba o jakieś strony lub adresy sprawdzonych pensjonatów. Aha - i jeszcze jedno - czy w Mikulovie są jakieś winiarnie?? W samym miasteczku czy gdzieś dalej??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się