Forum Turystyka Polska Morze
ZMIEŃ
      miasteczko

miasteczko

(26 wyników)
    • Witam.pytanie do bywalcow Wladyslawowa ewentualnie mieszkancow o ile tu tacy zagladaja:)bylo juz pytanie o jedzenie(choc troszke malo odp:(a mnie interesuje zaplecze imprezowe:)jakies fajne puby gdzie mozna posiedziec no i jak to jest z dyskotekami?czy oprocz dyskotek na plazy sa jeszcze jakies lokale w miescie gdzie mozna sie fajnie pobawic?moze jakies karaoke?:)i ostatnie pytanie:czy ktos byl w tamtejszym wesolym miasteczku?jakie wrazenia? chodzi mi o stan techniczny i oferte-tyl...
    • Witam! W tym watku proponuje zamieszczac info n/t zaplanowanych gl. w sezonie letnim imprez i wydarzen nad naszym morzem. Dla ulatwienia wyszukiwania proponuje w temacie postu podac nazwe nadmorskich miejscowosci i rok kalendarzowy. Pozdrawiam:)
    • fajne?jest gdzie pospacerowac?warto z niemowlakiem tak pojechac?
    • Wybieram się z dzieckiem ( 5 lat ) nad morze w czerwcu, jakie miejsce polecacie? Chciałabym aby nie było bardzo tłoczno, a jednocześnie żebyśmy się nie zanudzili. Zależy mi na ładnej plaży, miejscach do spacerów, może park lub lasek, jakiś plac zabaw w miasteczku, może kryty basen... Czy znacie takie miejsce, proszę o wpisy. Pozdrawiam gorąco Basia
    • Które miejsca najbardziej lubicie? Do których byście wrócili/ły? I dlaczego? Ciekawe atrakcje i rozrywka? Spokój? Wspomnienia?
    • Wybieramy się w tym roku do Dziwnowa. Pierwsz raz jedziemy w ten rejon. Proszę o informacje, jak tam jest i gdzie mieści się centum Dziwnowa. Będziemy mieszkać przy ul, Żeromskiego w domu wczasowym Lazur. Czy to dobra lokalizacja? Poza tym jaka jest plaża i czy są jakieś atrakcje dla dzieci typu wesołe miasteczko. Czy to prawda że w tym rejonie jest cieplejsza woda niż na Pomorzu Wschodnim? No i w ogóle co warto zobaczyć w razie niepogody.
    • dzień dobry. Bardzo chcialabym państwa spytać , które państwa zdaniem miasteczko nadmorskie jest najładniejsze. Nie wiem gdzie można się wybrać z mężem i dwójką dzieci (3,13) Gdyby państwobyli uprzejmi i mogli opisać to miasto i co w nim jest ciekawego byłabym wdżięczna. Mogą państwo podac także jakąś zaufaną ofertę baz turystycznych. Proszę o pomoc!
    • Witam prosze o pomoc, chciałabym pojechać do jakiejs maluteńkiej miejscowości nadmorskiej , wynająć domek i mieć niedaleko do plaży. Znacie takie wioseczki nadmorskie? Dajcie mi znać:). Pozdrawiam!!!
    • Czy ktoś był w Jantarze? A może w Ośrodku Neptun? Przede wszystkim napiszcie jaka woda i plaża. Wybieram się tam z 2 letnim dzieckiem. Warto?
    • Byłam - polecam. Pytania? - zapraszam.
    • Witam. Zastanawiam się dlaczego nie polecacie Łeby ? Czy jest tam nieciekawie? Gdy ktoś pyta o noclegi w Łebie,przeważnie nie ma odpowiedzi. Gdy ktoś pyta gdzie jechać na wczasy nad morze,dostaje odpowiedzi o różnych miejscowościach,ale nigdy o Łebie ??? Co jest nie tak w tym miasteczku,że nikt nie poleca? Proszę o odpowiedzi,jeśli to możliwe.
    • Zastanawiamy się nad wakacjami w tym roku we Władysławowie. Proszę o opinie o tej miejscowości m.in. atrakcje dla dzieci, stołówki (tzw. domowe jedzenie -obiady), gdzie szukać kwater aby było blisko morza i jednocześnie jakiegoś deptaku-centrum. Własnie przy jakiej ulicy "toczy" się życie - restauracje, knajpki itp.?
    • Witam! Możecie napisać jakie plaże są w Jastarni i czy końcem czerwca jest tam tłoczno, czy raczej nie? Jak z bazą żywieniową?
    • Jakie miasteczko wybrac nad morzem aby z jednej strony nie było duze tak jak kołobrzeg ale tez zeby nie byla to malutenke miasteczko bez zadnych atrakcji.Byłam we Władysławowie i szukam czegos w tym typie wiec radzcie gdzie jechac i jakie polecacie kwatery.Chodzi tez zeby nie było rowniez drogo :P
    • po wielodniowym poszukiwaniu znalazłąm pobierowo.....i byc moze sie zdecydujemy, ale kompletnie nie znam tej miejscowowsci, duza czy mała? sokój czy raczej tak jak w mielnie czy władku??? zainteresowałam sie dwoma ofertami....morena i selenya, był moze ktoś tam?
    • Hejka! Ja w tym roku wybieram się do Grzybowa.Nigdzie nie mogę znależć zdjęć tego miasteczka? wioski? Na stronie Grzybowo.pl są jedynie zdjęcia plaży. Może ktos z was powie mi więcej na temat Grzybowa- jak wygląda , co mozna robić kiedy nie ma pogody?A może ktoś był w domkach Państwa Kolberg??na ul Kołobrzeskiej.Podobno maja tam też pole namiotowe. Proszę o wasze opinie.Pozdrawiam!
    • wybieram się do Pobierowa w pierwszej połowie sierpnia (Ośrodek POlo). Mam pytanie czy pląża tam jest bardzo zatłoczona? jak wogóle oceniacie miasteczko/ i plaże oczywiście?
    • Puck(9)

To miasteczko wybrałam na te wakacje. Czy to dobry wybór? Może ktoś podzieli się swoimi opiniami.
    • witam czy byliscie w ustce i jak wrazenia? chodzi mi o bardziej imprezowe zycie czy jest gdzie wyjsc?czy to miejsce wakacji mlodych ludzi czy raczej mam sie nastawiac na emerytow;) baaardzo bylabym wdzieczna za wszelkie info
    • Czy ktoś był może na którymś z pól biwakowych w Łazach.Które pole warto wybrac bardziej: Pod Lasem na ul.Leśnej czy Rodzinne "Czajka "przed Łazami.Prosze o podpowiedź.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się