Forum Turystyka Europa Turcja
ZMIEŃ
      miasteczko

miasteczko

(14 wyniki)
    • Witam serdecznie!! Mam ptanko odnosnie miasteczka Ozdere tzn .co mozna ciekawego zobaczyc ,czy mozna pochodzic po sklepikach czy straganikach ? Czy jest tam jekies sprawdzone przez Was lokalne biuro podróży ,by mozna skorzystac z wycieczek ? Bede wdzieczna za kazda informacje!!! A moze ktos z Was byl w hotelu Onyria Claros i moze cos o nim napisac? Wlasnie do tego hotelu lecimy:) Dziekuje slicznie za wszystkie info. POZDRAWIAM
    • tam się wybieram na wakacje czy ktoś już był i może coś powiedzieć o warunkach tam panujących
    • Witam czy ktos był w tej okolicy ? Chpdzi mi czy sa jakies stragany, sklepy, gdzie mozna pifka sie napić ? :) Jakies atrakcje, cos co by mozna było zobaczyć pozwiedzać.
    • Witam mam pytanie czy ktoś był na urlopie w Izmir ? wiem ze to duże portowe miasto ale natknęłam się na nie w przy szukaniu miejsc w Turcji do których mogłabym pojechać z rodziną bardzo spodobały mi się krajobrazy, błękitne laguny i pięknie położone hotele (przy samym morzu)ale nie wiem czy wyjazd w ten rejon i do tak dużego miasta ma sens? Jedziemy z 1,5 roczną córeczką wiec wielkie zwiedzanie się nie nastawiamy (głównie wypoczynek w dobrym hotelu , piękną plaże-lagune, krajobraz itp.)...
    • Witam wszystkich wczasowiczów. Proszę o komentarze na temat miasteczka Dalyan w Turcji, głównie chodzi o hotel Longhouse i Yeni Gol, czy ktoś tam był z Itaką??
    • Witam. Chciałbym się dowiedzieć coś na temat tego miasta.
    • Witam serdecznie :). Mam prośbę o odpowiedź: czy ktoś korzystał z wycieczki objazdowej autokarem po wyspie Kos? Jaki jest program takiej wycieczki ?
    • Przejrzalam archiwum, ale jak dla mnie informacji mnie interesujących troszke za mało:) Szukam odpowiedniego miejsca na wypoczynek, koniec sierpnia/poczatek września. Należy wziąść pod uwagę: 1. będziemy z dziećmi (12 i 1,5) 2. miasteczko nie musi byc super rozrywkowe, bardziej zalezy mi zeby bylo malownicze 3. hotel nie musi byc luksusowy ale czysty i bez robali:) No i jedzenie tez w miare (szczegolnie ze wzgledu na dzieci), ogolnie malo wymagajacy jestesmy:) 4. dobrze byloby zeby b...
    • Może ktos wie jaki i niedrogi hotel wybrać w Oldunis i z jakim biurem.
    • Prosze o jakieś podpowiedzi!!!!!!!!!!
    • Odpowiem na pytania!
    • No właśnie, warto? Bo się zastanawiam. Jakieś opinie na forum znalazłem (same pozytywne) ale mało i dawno, może ktoś właśnie wrócił i może powiedzieć jak było? Bo się waham między tym hotelem (inne w Dalyanie odpadają, albo za kiepskie albo za drogie albo nie ma miejsc) a czymś w Oludeniz
    • Mam pytanie, jakie są atrakcje dla dzieci (poza hotelem) Czy są jakieś pompowane zjeżdżalnie, bungee lub kulki??? Gdzie dokładnie jest delfinarium, bo słyszałam rózne wersje? Jedni mówią, że w Antalya , a inni, ze w Kemer. Ogólnie proszę o dobre rady dla rodziców z dziećmi Bardzo dziękuję
    • Jedzie ktos w tym terminie ;-)? Byl ktos kiedys w Turcji z ALMATUREM? Byl ktos w Didim? jakie plaze, jakie rozrywki;0?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się