Forum Dom Developerzy: Warszawa
ZMIEŃ
      miasteczko

miasteczko

(34 wyniki)
    • omózcie znaleźć info nt developera Nasze Misteczko, przeszukałam wszystko, ale opinii negatywnych w zasadzie nie ma... czy sa az tak dobrzy? co sądzicie o ich nowych ofertach, a moze ktos od nich kupił? jak z wywiażywaniem sie z umów? dzieki za wszelkie info.zastanawiam sie nam segmentem u nich...pzdr
    • Mam wielka prosbę czy ktoś zna firmę Nasze Miasteczko buduja na obrzezach Warszawy a właściwie to juć prawie Piaseczno " target="_blank" rel="nofollow">www.rynekpierwotny.com/i/pokaz/nasze-miasteczko-development/osiedle-dzikiej-rozy/]Naszemiasteczko chcę kupic w inwestycji Oisedle Dzikiej Róży segment calkiem sensowan cena i chyba nieżle wykonany - patrząc na inne ich projekty ale moze ktoś miał jakieś doswiadczenia z dewloperem i jestetm bardzo zainteresowany jakimiś informacjami na ich ...
    • Czy ktoś może się orientuje dlaczego w Miasteczku Wilanów nie ma ani jednej anteny satelitarnej? Czy jeśli kupię tam mieszkanie to będę mógł sobie zainstalować Polsat Cyfrowy, albo chociaż N-kę?
    • Czesc, Mam pytanie do osób, które kupiły mieszkanie w Miasteczku Wilanów(Robyg, Pirelli Pekao, Prokom etc). Czy Wasi developerzy mają wykupiony grunt czy jest to uzytkowanie wieczyste do ok. 2099 r? Jestem zainteresowany zakupem mieszkania w Aura Park a w umowie jest wlasnie zaznaczone ze Developer nie posiada wlasnosci gruntu potwierdzonej aktem notarialnzm. W gre wchodzi jedynie uzytkowanie wieczyste. Druga sprawa - w UE nie istnieje w przepisach pojecie "uzytkowania Wiec...
    • Chcę kupić mieszkanie do 600 tys. najlepiej duże , ma trójkę dzieci i kota. o lepSzukam na terenie M.W. bo tu ponoć tanio ale ostatnio oglądałem na rynku wtórnym mieszkanie na ul Bielawskiej w Konstancinie ,blok 11 -letnii standard średni 105 m za 650 tys. wię do kupienia pewnie za ok 600 tys Jak sądzicie, lepszey M.W. lepszy standard bloków i Warszawa, czy Konstancin?
    • warszawa.gazeta.pl/warszawa/51,95190,7910616.html?i=0
    • Brak infrastruktury. Hipermarketu nie bedzie. Bloki będą gęściej budowane i będzie mniej zieleni, bo "zmieniła się koncepcja". Itd. Kłopoty z dojazdem jeszcze przez lata. Do tego do 2015 ludzie będą mieszkać na placu budowy. Poczytajcie. www.rzeczpospolita.pl/dodatki/dodatek3_070625/dodatek3_a_5.html Treść artykułu z "Rzeczpospolitej" poniżej. Mieszkają na placu budowy Miasteczko Wilanów ma być gotowe do 2012 - 2015 roku. Do tego czasu będzie placem budowy, ze wszystkimi teg...
    • wiadomosci.onet.pl/kiosk/kraj/siedlisko,1,5203385,kiosk-wiadomosc.html
    • Przeglądałam stronę Miasteczka Wilanów i jestem w szoku co ma tam powstać: kina, galerie, pasaże itp. Czy to naprawde tam zbudują czy to tylko jakis bajer?
    • Czy moze ktos sie orientuje jakie ceny transakcyjne za m2 mozna uzyskac w przypadku mieszkania okolo 60m2. Ofertotowe to srednio 7300-8000 Albo inaczej ile % w obecnej chwili mozna utargowac u dewelopera?
    • Witam wszystkich. Chcialabym zapoczatkowac nowy watek. Bylo juz sporo na temat tego czy warto w Miasteczku Wilanow. Chcialabym zapytac o opinie tych, ktorzy uwazaja, ze warto. Jestem ciekawa jak oceniacie poszczegolne inwestycje. Ktora z inwestycji byscie wybrali? U ktorego dewelopera warto kupic mieszkanie, jakie sa ceny, jaka jakosc wykonania, odleglosc budynkow od siebie, jaka strone swiata wolicie (w kontekscie okien i balkonow oczywiscie :-) Jednym slowem, male podsumowanie poszcze...
    • wyborcza.biz/biznes/1,100896,9047503,Deweloper__zbudujemy_Miasteczko_Ursus__Wizualizacje.html Ciekawe co z tego wyjdzie?
    • Może na Miasteczku Wilanów są dobre warunki do życia? Myślę, aby w Wilanowie zamieszkać i kupić już coś konkretnego, ale jeszcze się nie zdecydowałem nad miejscem - robię wstępny rekonesans, może ktoś poleci dobre mieszkanie/ dobrego dewelopera w Wialnowie.Może Aura Park, wilanów One?
    • Czy warto w Miasteczku Wilanow kupic mieszkanie po 7000zl za m2? Jest lepsza lokalizacja w tej cenie w Wawie?
    • Witam, Proszę wpisujcie oferty developerów i z 2 ręki, które wytargowaliście w Miasteczku Wilanów. Podajcie Nazwę Developera, pow. mieszkania, piętro i cenę za metr i ile dodatkowo za garaż. Dzięki i pozdrawiam, The dude
    • W jakich cenach można kupić obecnie mieszkanie w miasteczku Wilanów? Który developer ma najciekawsze promocje?
    • rozważam zakup meiszkania w Wilanowie - inwestycja Wilanów One. budynek A1. Czy ktoś może kupił już tam mieszkanie? jak z lokalizacj,a dojazdami?
    • Czy ktoś ma jakieś sprawdzone informacje kiedy ruszy budowa "Śródmieścia" Miasteczka Wilanów (Mam na myśli nie tylko Auchana)? Wiadomości na ich stronie są dość stare, a plotki na temat zmian koncepcji są różne. O terminach zaś nie słychać nic. Mam nadzieję że jednak powstanie.
    • www.rp.pl/artykul/8,386225_Dziewiec_lat_budowania_na_polach_wilanowskich.html Nie ma dróg, komunikacji miejskiej i szkół. Brakuje też centrum handlowego. Jest za to sporo mieszkań do kupienia.
    • Mysle, ze rozczaruje to wielu zawistnikow, ale koncepcja Miasteczka nie upadla. Na przyszlosc radze czytac rzetelne gazete a nie szmatlawce. www.miasteczko-wilanow.pl/index.php?wersja=pol&ID=B20&IDI=42&tab=T

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się