Forum Turystyka Polska BIESZCZADY
ZMIEŃ
      miejsca

miejsca

(14 wyniki)
    • własnie wróciliśmy z Bieszczad. Wyjazd bardzo udany, z jednym niestety bardzo niemiłym akcentem. Zarezerwowaliśmy pokój w pensjonacie www.brzeziniak.pl . Na miejscu okazało się, że mimo iż pensjonat oferuje wyzywienie, nie będziemy mogli skorzystać z tej opcji, ponieważ pensjonat został wynajęty przez większą grupę, która nie życzy sobie obecności innych gości czy to na stołówce, czy to w sali kominkowej. Pokój, który nam zaproponowano nie miał na wyposażeniu czajnika, więc nie ...
    • Wpisujemy miejsca które nam się niespodobały by inni tam nie trafili i nie psuli sobie wypoczynku!! Knajpa w Rajskim, nazwy nie pamiętam ale na placu różne dziwne rzeczy stoją, minipociągi, somoloty , karuzele itp. Byłem kilka razy i zawsze czekało się na obiad po 2 godziny, pani tam za kare chyba sprzedaje
    • Waszym zdaniem najpiękniejsze miejsca w bieszczadzie?? Ja mam ich wiele, na tym polega magia bieszczadu ale np. Zatoka Telesnicka, Płw. Brossa, Tworylne, Wołosate, Łopienka i wiele wiele innych
    • Kilka dni temu odwiedziłem jedmo z moich ulubionych miejsc w Bieszczadzie czyli Sianki i Źródła Sanu. Oczywiście potem odpoczynek w Schronie i tam zaskoczenie. Dagmara - administrator schronu bardzo smutną informację mi przekazała czyli najprawdopodobniej likwidacja schroniska. Zbiera podpisy by przedstawić dyrekcji BdPN iż rola jaką spełnia to miejsce jest potrzebna i właściwa. Zapraszam do dyskusji nad potrzebą istnienia dalej tego schronu. Ja osobiście jestem jak najbardzie ZA ...
    • Chciałabym zebrać troszeczkę opinii na w/w temat znam wprawdzie miejsce "do spania", że tak się wyrażę - w Ustrzykach. Myślę, że to dobry punkt wypadowy na szlaki. Może jednak znacie sprawdzone, sympatyczne kwatery np. w Wetlinie lub gdzie indziej?
    • Bardzo prosze o opinie na temat tego hotelu, wybieram sie w październiku i chciałambym zarezerwować ale nie wiem czy warunki są ok; dzięki za info
    • witajcie :) planuję urlop w Bieszczadach. mam ochotę uciec od cywilizacji, znaleźć jakiś urokliwy kawałek "końca świata" i zaszyć się w nim na trochę (najlepiej 'zapominając' zabrać ze sobą komórkę;)). zależy mi, żeby znaleźć miejsce, z którego jak najdalej będzie do sąsiedniej miejscowości, do sklepu, na pocztę(...) jak najbardziej kameralne i klimatyczne; takie z kategorii "gdzie diabeł mówi dobranoc":). fajnie byłoby też móc pojeździć po okolicy samochodem terenowym, ale przypuszc...
    • Witam, W polowie listopada wracam do Kraju i chcialem spedzic romantyczny weekend z moja dziewczyna (nie Polka) i pokazac jej Bieszczady. Szukam jakiegos uroczego hotelu gdzie moglibysly sie zaszyc na weekend. Najlepiej jak najdalej od uczeszczanych szlakow i z dobra kuchnia. Prosze o porade Pozdrawiam
    • czesc chcialbym sie wybrac do Ustrzyk Gornych w pazdzierniku bardzo dawno tam nie bylem czy moze ktos wie czy w tym okresie jest jeszcze tzw. ruch turystyczny????bede wdzieczny za odp. :)))
    • Mam szanse i okazje osiedlić się w Żerdence, gm. Baligród. Niestety znam tę miejscowość tylko z mapy. Bardzo proszę o pomoc wszystkich którz cokolwiek wiedzą na ten temat. Pozdrawiam!!!
    • Proszę o pomoc doświadczonych forumowiczów/obieżyśiatów w zorganizowaniu wypadu w Bieszczady z 6 miesięcznym bobasem. Interesuje mnie maj, najprawdopodobniej niestety dłuuuuuuuugi weekend? Będę wdzięczny za ino.
    • Mam pytanie: Nigdy nie byłam w Bieszczadach i nie wiem w jaki rejon pojechać. Dodam, że razem z mężem lubimy spokój i piękne plenery (hobby męża fotografia) a także uwielbiamy wędrówki po górach. Chcielibyśmy się wybrać w tamte rejony w sierpniu. Czy mogłabym liczyć na pomoc osób, które znają i kochają Bieszczady? Będę bardzo wdzięczna za wszelkie sugestie. Pozdrawiam, wybuszek
    • zamierzam wybrac sie. nie wiem jeszcze kiedy dokladnie, okolo polowy wrzesnia mysle. nigdy nie bylam w bieszczadach. chcialabym jechac gdzies, gdzie nie ma duzo turystow, ale jest cywilizacja;), gdzie sa trasy, ktore moge przebyc sama (nie jestem raczej wytrawnym wedrowcem po gorach), gdzie jest w miare niedrogo, i gdzie wynajmuja pojedyncze pokoje;) jakies pomysly?
    • pojechałam, zobaczyłam i zawsze będę wracać! tam wszystko jest piękne od Komańczy po schron nad Negrylowem i dalej do grobu hrabiny polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się