miejsca

(17 wyników)
  • czekam na Wasze opinię, bo jestem przed podjęciem decyzji w spr. wyazdu na wakacje.... Z góry duże dzięki....
  • BP Sun&Fun z bezczelną premedytacją oszukuje turystów! Pojechaliśmy na wakacje do Egiptu, będąc jeszcze w PL biuro wiedziało, że nie będzie dla nas miejsc w hotelu, w którym wykupiliśmy miejsca, a my dowiedzieliśmy się dopiero na miejscu o 23.00, byliśmy zmęczeni po podróży, a oni specjalnie okłamali nas, że tylko na 1 noc zostaniemy w hotelu o znacznie gorszym standardzie, niż w hotelu, w którym wykupiliśmy miejsca, ostatecznie zostaliśmy w tym hotelu cały pobyt! na spotkanie z Rezydentem,...
  • dokladnie ten sam tekst umiescilam na stronie SELECTOURS na poczatku pazdziernika - do tej pory nie odwazyli sie tego opublikowac: Szczegóły Pobyt tygodniowy - opcja all inclusive MAŁE LITERY - TEKST Z OFERTY BIURA WIELKIE LITERY - MÓJ KOMENTARZ 1. W wersji All-inclusive 16.00. – 17.00. – są serwowane przekąski tj. kawa, herbata, ciasteczka, mini-pizza, naleśniki z dżemem oraz czekoladą, sery, salami. - BZDURA NIC TAKIEGO NIE MIAŁO MIEJSCA - CZY KTOS NAM ZA TO ZWROCI PIENI...
  • SKARPA(4)

był ktoś wChorwacji z tym biurem? konkretnie Opatija hotel Imperial prosze o opinie
  • wakacje w Egipcie (Dahab) w hotelu wg Alfy z **** (Novotel Corialia Club) - brudne obskórne śmierdzące niesprawną kanalizą pokoje; łazienki usyfione; pajęczyny; obraz nędzy i rozpaczy. Rezydent nas OLAŁ... Pierwszy raz w życiu chcieliśmy z mety wracać do domu. Zero reakcji, czy jakiejkolwiek pomocy. Dostaliśmy pokoje - jak się później dowiedzieliśmy - o standardzie dwóch gwiazdek... to nie koniec ... Autobus na lotnisko miał być o 2:20 (w nocy) - wiecie: zmęczone, marudzące dzie...
  • Skarpa(14)

Ze Skarpa bylam dwa lata temu w Grecji,dwa tygodnie za 700,-.Za ta cene nie oczekiwalam wiele i niewiele bylo.Ale byl czysty pokoj,lazienka z ciepla woda,kuchnia z podstawowym wyposazeniem.Byla pilotka ,caly dzien na miejscu,lekarz,ktorego nie trzeba bylo szukac.Bylo pare dziwnych rzeczy,np.kibelek dla krasnali,zarowki tylko na kablach,ale jak mowie (pisze),bylam cale dwa tygodnie na miejscu + dojazd,za jedyne 700,-.Dla mniej zasobnych,patrzacych realnie(co,za jakie pieniadze),ja p...
  • Kto zna to biuro, korzystał z jego oferty i jak ocenia?
  • TURCJA-CLUB VERANO Firma nie dotrzymuje warunkow umowy. Na miejscu okazuje sie, ze pokoj jest bez lodowki,telefonu, tv a ciepla woda jest 2 razy w tygodniu (lub w ogole wody nie ma-nawet zimnej). Obsluga hotelu fatalna - monity o usterkach bez odpowiedzi. W restauracji syf i temperatura 50 stopni-bez klimatyzacji. Ostrzegamy przed piciem wody z dystrybutorow! Obiekt jest przepelniony, brak miejsca na basenach, brakuje naczyn w restauracji a nopoje gazowne, alkohole serwowane ciep...
  • Czy wie ktoś coś na temat tego biura? Bo wybieramy się w tym roku do Czarnogóry ze znajomymi, ale nie chcielibyśmy zostac zrobieni w balona więc jeśli ktoś ma jakies informacje na temat tego biura byłabym wdzięczna za podzielenie się nimi.
  • Bardzo polecam BP Marco z Bielska jechałam z nimi po raz drugi i jak zwykle wszystko było tak jak oferowali w katalogu a nawet lepiej biuro istnieje od 18 lat i jest naprawde rzetelne- wczoraj akurat wróciłam z Chorwacji m.Vodice Hotel Olimpia i powiem tylko jedno słowo REWELACJA!!!!!!!!!Napewno jeszcze z nimi pojadę - spokojnie,atrakcyjne oferty mają profesjonalna obsługa pilot jest cały turnus z grupą jako rezydent i z nami wraca.Jezeli chcesz jechac bez stresu czy wrócisz wybi...
  • REGO -BIS - czy ktoś coś wie o tym biurze? Proszęo opinię - PLEASE!!!
  • Uwaga - to dokument reklamacyjny ogólny, można zastosować reklamując usługę turystyczną, pralkę, sweterek itp. Pobrano z Rzepy. Całość jest dostępna w archiwum (płatne, niestety) pod adresem: www.rzeczpospolita.pl/prawo/doc/Konsument/konsument1.html Składamy reklamację Sprzedawca ma obowiązek przyjąć i rozpatrzyć reklamację zgłoszoną mu prawidłowo i w obowiązującym terminie. Odpowiedzialnym wobec kupującego z tytułu rękojmi jest sprzedawca, a nie producent, hurtownik, importer ...
  • CYPR i Cypr, specjalizacja, ale do tego jeszcze oferta wycieczek do Egiptu i na Rodos. Całkiem nieźle teoretycznie, a co mówi Wam praktyka i doświadczenie z nimi?
  • Co o nim powiecie? Widziałam w wielu miejscach różne zdania, może uda się tutaj zebrać opinie doświadczonych uczestników ich imprez? :)
  • Witam! Szukam taniego sposobu na pobyt w Grecji, znalazłem oferty w Olimpic Beach, np. organizowane przez Funclub.com.pl Proszę o opinie o samymym biurze, zakwaterowaniu i Olimpic Beach. Dzieki!
  • Jestem pilotem wycieczek zagranicznych. Ponieważ tematyka forum zahacza o prace ludzi takich jak ja, bardzo proszę o podawanie zarówno złych jak i dobrych przykładów zachowań pilotów. Jeśli macie jakieś pytania dotyczące biur podróży lub całokształtu usług turystycznych nie wahajcie się pytać.
  • Autokarem do Hiszpanii, Chorwacji oraz Grecji. Kto jechał i jak było?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się