nad

(5 wyników)
  • Dostalam zaproszenie na badania nad IBS, celiakia, alergia pokarmowa. Warszawa no ciekawe jak to będzie. Pozdrawiam Magdak75
  • Czy zastanawialiście się kiedyś nad tym, że bedziecie musieli żyć w samotności? Jak to bedzie, nie wyobrażam sobie dalej takiej sytuacji.
  • dwa tygodnie nad morzem i nic!!! no moze kilka gazikow czy cus, hehe, no ale biorac pod uwage codzienne tankowanie to chyba na prawde sukces! jak tego dokonalam? wystarczyl duspatalin i colon c raz dziennie!!! powaga i nawet specjalnie nie uwazalam z jedzeniem!!! mialam cudowne wakacje tak jakbym byla zdrowa, zupelnie zdrowa, prawie o nich zapomnialam(tych cholernych jelitach occzywiscie) teraz bede tak juz zawsze, a nuz czar nie prysnie pozdrawiam
  • witam jak wiele osob boje sie wyjezdzac nw lecie, a za granice to juz wogole ale tym od 3 lat jak mam ibs bylam 2 lata temu nad morzem niestety w polowie byl to koszmar polegajacy na tym zeb niczego nie jadlam na deptakach jak wszyscy o wieczornym piwku czy drinkach .... owszem morze klimat ale jak czlowiek czul zapach ryb itd. po tych latach troche wyluzowalam ale chodzi oto ze teraz majac dziecko chcialabym z nim gdzies wyjechac nawet za granice ale boje sie jak mnie tam cos la...
  • Od stresu mam w zoladku burczenie,przelewanie,lekkie wzdecia.Bierze mnie to tylko w stresie,na uczelni ,w poczekalni do lekarza.... Brzuch mnie nie boli,nie oddaje niekontrolowanie gazow.... Czy tylko stres jest tutaj przyczyna? W zoladku jakby ktos mi cos pukalo,smieje sie,ze jakbym byla w ciazy... Czy to poczatek choroby??Pomagaja mi troche ziolowe tabletki uspakajajace.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się