nad

(3 wyniki)
  • Witajcie! Mam na imię Sylwia, mam 35 lat, od 7 lat mieszkam w Norwegii. Jestem mamą dwójki słodziaków (5 i 11 lat) pracuję w przedszkolu, mam 190cm wzrostu. Dwa lata temu na Dukanie schudłam 16 kg po czym zaczęłam kombinować okropnie i właściwie nigdy nie zaczęłam III fazy. Skutek jest taki, że wszystkie kilogramy wróciły. Waga dziś rano pokazała 95,4kg:( Kilka dni temu w ręcę wpadła mi książka Soutch Beach Turbo i takie odżywianie bardzo mi odpowiada. Jestem zwolenniczką zdrowego jedzenia, ...
  • niby nic takiegfo waznego kazdy ma prawo do urlopu ale tu urlop sbowski-zatem w sobote zasuwam na rynek i kupuje 3 kalarepki serki bieluch ze 3 ogorki malsolne ogorki swieze pomidorki a w knajpkach bede jadac tylko z rusztu lub bez panierki.Mam nadzieje ze dam rade z tym żywieniem bo o takich urlopowiczach nikt juz nie pmyslał ostatnio nad morzem z sałatki wydłubywałam kukurydze i odstawiłam grzanki smiesznie to wygladało
  • piłyście je już może? czy nadają sie do 1 fazy? tam jest coś wspomniane o marchewce na opakowaniu, ale myśle że to w takiej ilość występuje, że nie jest szkodliwa :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się