nad

(11 wyników)
  • Tam mi właśnie przyszło na myśl. Czym kierujemy się wybierając daną klinikę i lekarza? Zapewne czytaniem forum odpowiecie ;))) I tu tkwi sedno sprawy... Czy ktoś pełni jakąś kontrolę nad klinikami i "pseudo klinikami" w mniejszych miastach? Te warszawskie podają jakieś dane na stronach internetowych co do uzyskanych ciąż. A skąd wiadomo, że dane te są prawdziwe? Gdzieś na forum ktoś napisał o "aktywności" na forum pracowników klinik. Myślicie, że takie sytuacje mają miejsc...
  • jestem na poczatku swojej drogi do zafasolkowania, ale już przyszlo mi do glowy, ze jeśli się nie uda , to może adopcja? Myslałbyście kiedyś nad tym? Co sądzicie?
  • ...myślałyście o tym?? może macie jakieś stronki na ten temat?? jakie trzeba spełniać warunki? osoby ktore interesowały się i są w temacie prosze o info.. pozdrawiam
  • Witam. Jestem psychologiem. Od roku staram sie zrobic badanie dotyczace tego jak radza sobie kobiety po smierci dziecka - jak je nazywam nienarodzonego.Sa to badania do doktoratu. Wiem, ze to trudny czas, bo sama to przezylam. Chcialabym zmienic cos w stosunku do poronieniu i do kobiet cierpiacych z tego powodu u lekarzy. Kluczem do tego sa badania. Trudno jdnak znalezc mi kobiety, ktore by sie zgodzily na udzial w badaniu. Aktualnie jest to kwestionariusz samowypelnialny, ktory ...
  • Jesli chcecie posluchajcie, kolejny dowod na to, ze cuda sie zdarzaja i to nawet dwukrotnie 5 lat temu zaczelismy starac sie o Dziecko. Okazalao sie, ze mam przeciwciala anty kardio i przeciwplemnikowe, nie mam owulacji a M ma polowe armii potrzebnej do zaplodnienia. Mielismy robione badanie na przechodzenie plemnikow przez szyjke macicy - nic nie przeszlo.Jeden z lekarzy powiedzial, ze pozostalo tylko invitro. Po roku bylam w ciazy naturalnej i urodzilam zdrowe dziecko. Od pol...
  • dzieki wielkie za ten telefon! uffff moj kariotyp moge uznac za prawidlowy! powiedzial to genetyk, zatem moge byc spokojna;) poza tym, pan doktor poszedlby tym samym tropem co jmy i szamatowicz: trombofilia:) dzieki wielkie, po raz kolejny lagodzisz moje nerwy i niepokoj.
  • Koleżanki, Gdzie w Krakowie mogę dobrze wykonać laparoskopię i inseminację? Jakie są to koszty? Czy długo trzeba się przygotowywać? Bardzo się boję bólu i wogóle - czy mogę prosić o krótkie instrukcje? Pozdrawiam, Aga.
  • Żadnych inseminacji więcej! Pierwsza nieudana. Przez piekielną luteinę myślałam, że jestem w ciąży. Bóle jajników, macicy, piersi, senność - czyli wszelkie objawy. I test negatywny po 7 dniach inseminacji, pomyslałam za wczeście, II test po 13 dniach negatywny. Odstawiłam luteinę i po 2 dniach (ale dopiero w 34 dniu cyklu) dostałam @. Miesiączka inna niż zwykle, bo bardziej skąpa, ale co z tego jest... Doszłam do wniosku, że nie mam już na to sił. Dwa tygodnie trzęsłam się nad ...
  • info.onet.pl/989814,12,item.html i mimo to w naszym kochanym kraju wola leczyc za darmo narkomanow i alkoholikow, a nie nieplodnych:(
  • oczywiscie, jak juz sie wybieram na tydzien zasluzonych wakacji nad morze, to bede miec @. czy mialyscie tak? i co wtedy - zakazany tampon i do morza/basenu, czy calkowita wstrzemiezliwosc od ukochanej wody?
  • Dziewczyny, jesli chce zmienic lekarza prowadzacego w Novum, to musze zapisac sie do innego jako na pierwsza wizyte za 100 zł czy jako na kolejna, tylko ze do innego dr.? Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się