Forum eDziecko ciąża :-)
ZMIEŃ
      nadzieja

nadzieja

(9 wyników)
    • dziewczyny jak co misiac sie nakrecam ze moze tym razem sie udalo, otoz w tym miesiacu jest calkiem inaczej dodam ze cykle moje to 25-26 dni,od 14dc bola mnie piersi sa strasznie tkliwe i poboluje podbrzusze ja na, powinnam dostac 25.03 objawy na @ to zaesze bol brzucha w 1 dzien @ a piersi 2-3 dni, teraz juz bola prawie dwa tygodnie moze to co oznacza jak mysliscie???? pozdrowka dla przyszlych mam i starajacych sie
    • No i klapa:( Ale według moich wyliczeń dzisiaj jest dziesiąty dzień po ewentualnym zapłodnieniu i czwarty od @. Już nie wiem co ma robić. Może jednak zrobić hcg. Objawy mam naprawde jak w poprzedniej (poronionej niestety :() ciązy. Czy ktoras z was miała dwa testy negatywne a mimo to była w ciązy? Lilka
    • Potrzebuje sie komus wyplakac w rekaw... Czytam Was od kilku tygodni, od czasu, kiedy mialam nadzieje, ze jestem w ciazy. Niestety nie jestem:( Mam 32lata, 10lat po slubie, bardzo kocham swojego meza. Jest nam razem bardzo dobrze, on jest dla mnie cudowny, ale absolutnie nie chce miec dzieci. Do 30-tki nie przeszkadzalo mi to. Liczylam, ze wkrotce sie cos zmieni, ze bedzie lepiej. Niestety... Kazda rozmowa o dziecku, to albo moj monolog, albo konczy sie krzykiem z jego strony, te...
    • Czy ktoś mnie zdoła pocieszyć...... Wczoraj byłam u ginekolog. Wszystkie obliczenia świadczą o tym, że powinnam być w 8 tc. Zrobiła mi USG dopochwowe i.... okazało się, że zarodek jest mały i spłaszczony jak na ten czas i ... nie bije serduszko (rozpacz)Powiedziała, abym zaczekała jeszcze dwa tygodnie i zobaczymy czy się rozwinie czy nastąpi poronienie. Jestem w czarnej rozpaczy! Nie wiem jak mam funkcjonować przez te dwa tygodnie. Co robić?! Czy jest jakaś nadzieja dla mojego dziecka....
    • Witam Moja wielka prośba o wyrażenie opinii...:) Od jakiegoś czasu staram sie o dzidzie i kazda kolejna próba zakończona była fiaskiem. W tym miesiącu pojawiła sie kolejna nadzieja.... okres spoznia mi sie jakies 3 dni, wiem, to niewiele ale są również inne dziwne rzeczy które mi się przytrafiaja, ostatnio zemdlałam choc nigdy wcześniej mi sie to nie zdarzyło, czuje dziwne boleści w dole brzucha (sama nie wiem jak je określić, być może to oznaka zbliżającej sie @) oprócz teg...
    • dziewczyny, ponieważ @ przyszedł, moje miejsce jeszcze niestety nie na waszym forum, nie umiem jednak znaleźć forum dla starających się. Poradźcie. Dzięki, mam nadzieję, że szybko do was dołączę
    • Zaglądam na rorum codziennie,ponieważ szukam podobnych sytuacji do mojej.Otóż pod koniec marca miałam zabieg łyżeczkowania,ponieważ ciąża obumarła(w 5.tyg ).teraz po 6 miesięcznej przerwie znowu staramy się o dzidziusia,ale niestety nie wychodzi.Za każdym razem łudzę się ,że się udało,a potem przychodzi rozczarowanie.Mój gin. mówi ,że wszystko jest o.k. .... Dziś 20 dc,a ja znów zaczynam się łudzić.Trzymajcie kciuki!Pozdrawiam wszystkie mamy i ich fasolki. M.D.
    • I przy tej okazji podziele sie z Wami swoja historia i pociesze dziewczyny, ktore nie moga zajsc w ciaze...Otoz mam prawie 30 lat i chyba od poczatku mialam problemy z miesiaczkowaniam...rok temu okazalo sie, ze z powodu wyrzutu prolaktyny nie mam w ogole owulacji...co miesiac 14 dnia cyklu mialam krwawienia, ktore potrafily trwac nawet 2 miesiace...uznalam wiec, ze juz nie bede mogla dzieci...bralam lekarstwa, po ktorych nie moglam prowadzic samochodu i w ogole bardzo ciezko je z...
    • buuuuuu(18)

znowu sie nie udalo :-(((( pocieszcie mnie, pls, zwlaszcza te z was, ktore tez sie naczekaly. :-(((((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się