nadzieja

(9 wyników)
  • Przeczytałem parę wątków na tym forum i wiem że jest wiele osob w gorszej sytuacji niż moja. Wiem, że są osoby zagubione i nieradzace sobie z pedem dzisiejszego swiata. Mam 23 lata, walcze z niesmiałoscia od ok 13 lat. Wczesniej byłem otwartym pelnym usmiechu i radosci dzieckiem, ktoremu niewiele trzeba było do szczescia. Wciaz nie wiem czy powodem mojej zmiany było srodowisko szkoły podstawowej w ktorym sie wtedy wychowywałem, czy tez brak ojca. Czas az do skonczenia szkoły podsta...
  • Historia lubi się powtarzać... Kolejny raz, kolejny do cholery raz, coś skończyło się, zanim w ogole miało szansę się zacząć... Nie chcę już dłużej żyć sama!! Co jest ze mna nie tak, że nie mogłam do tej pory spotkać człowieka, którego mogłabym pokochać całym sercem i który mnie kochałby nad życie? Nawet jeśli już wydawało mi sie, że mogłabym być w związku z "tym" mężczyzną, nadchodzi dzień gdy słyszę: "nie róbmy sobie nadziei...". Te słowa są jak echo, które odbija się gdzieś daleko we ...
  • pl.youtube.com/watch?v=Nm4V3WYqAl8&feature=related Kiedy w końcu znajdę cię Będę żył, urodzę się Dotknę cię, odpowiesz mi Zamknę oczy i wiem, że to ty Bo bez ciebie nie ma nic Z tobą jedną mogę być Jeśli tylko chcesz Kiedy w końcu znajdę cię Kiedy będziesz obok mnie Kiedy ja to będę ty Kiedy będziesz mówić mi Że beze mnie nie ma nic Ja dla ciebie będę żyć Jeśli tylko chcesz Bo bez ciebie nie ma nic Z tobą jedną mogę być Jeśli tylko chcesz
  • hej ludzie.mam 26 lat,nigdy nie mialam zadnego powaznego zwiazku.podobno jestem nawet ladna,nie wiem,nie potrafie tego ocenic,zdarzalo sie juz,ze jakis pan jeden z drugim sie zapatrzyl,ale nigdy na serio.problem w tym,ze tego juz nie wytrzymuje.nie potrafie zyc dluzej sama,nie potrafie tez wyrwac sie z tego diebelskiego kregu.jestem otyla,rodzina uwaza,ze to dlatego nikt mnie nie chce.ale czy rzeczywiscie?no nic,mniejsza o to,wzielam sie za odchudzanie,odbudowalam troche wlasne ...
  • ...żeby móc powiedzieć kiedyś, że szliśmy do przodu, a nie w tył... ...niech nowe zastapi stare lub wypełni puste miejsce po czymś czego nie ma .... ...w lustro lepiej patrzeć z usmiechem niż z niechęcią.... ...
  • pierwszy raz korzystam z forum. nowy poczatek:) ile ich bylo.. kazdy nowy dzien jest nowym poczatkiem. tylko ze te nowe poczatki mnie juz nie ciesza. wlasciwie nie spodziewam sie po nich wiele. nowy rok- nowy poczatek.wczoraj wsyscy znow-jak w poprzednich latach skladali mi te same zyczenia - zebys spotkala kogos fajnego w swoim zyciu. szczerze mowiac to trudno juz tego sluchac. troche tak glupio, ze z kazdym poczatkiem kolejnego roku nic sie nie zmienia, z koncem zreszta tez:) j...
  • Jestem samotną osobą. Samotność mi doskwiera. Chciałabym znaleźć kogoś z kim mogłabym porozmawiać, pomilczeć, drugą połówkę. Kogoś kto by mnie zrozumiał, a może pokochał. Chciałabym się do kogoś przytulić, potrzymać za rękę. Mam nadzieje,że kiedyś... :(
  • trudny moment zalamania. zdarzalo sie to juz wczesniej, wahania dolow i super-projekcji. tym razem inaczej bo okolicznosci tez inne. stracilem moja pania. zamknalem rozdzial. spalilem most. zmienilem prace, bo mnie stresowala. nowa praca. tez stresuje. uczyc sie juz nie moge jak dawniej. brak koncentracji, i setki mysli. zadna sila w pusta glowe nic sie wlozyc nie daje. ludzie przerazaja. strach paralizuje. zycie przytlacza. duzo bardziej niz wczesniej. gdy byla sielanka. a sam sz...
  • Wiekszosc z nas na tym forum jest samotna... Popatrzcie jakie to wszystko dziwne i pogmatwane - tyle osob chce byc z kims, tyle nas jest a mimo wszystko wciaz jestesmy sami :( Wiecie co jest najgorsze w takiej samotnosci - nadzieja. Nadzieja na to ze ON czy ONA wreszcie nas zauwaza, wreszcie na nas spojrza, albo nawet ktoregos dnia powiedza nam najcudowniejsze slowa na ziemi... Czasami watpie w to wszystko, ale tylko czasami; bo tak na co dzien to wierze ze jeszcze i dla nas zas...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się