Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      nadzieja

nadzieja

(9 wyników)
    • Jesteście inteligentne. Czy mnie lubicie czy nie ,znacie czy nie znacie, i tak wszystkie kocham was. Takie mnie coś z rana naszło. Pomożcie wybrać co na obiad mam zrobić.;-)
    • Już czujemy Święta. Na ulicach choinki, w marketach ruch, w sercach nadzieja... Święta Bożego Narodzenia to czas, którego wszyscy nie możemy się doczekać: pełen radości i spokoju, czas spędzany wspólnie z rodziną. Trudno więc uwierzyć w to, że Święta nazywane czasem współczucia i dobra, są tak naprawdę wypełnione bólem, strachem, walką - oraz coraz częściej brutalną i bolesną śmiercią. Nie wierzysz? Poświęć trochę swojego czasu i poznaj świąteczny paradoks - to to są bardzo krwawe święta :( ...
    • Naprawde wspaniale napisane, doslownie z zycia wziete...az mi lzy polecialy... Gratuluje autorce!
    • To kara, trzeba ją przyjąć z pokorą i mieć świadomość, że kary bywają gorsze: Kołyma, Darfur, czy choćby uczestnictwo w koncercie Piorta Rubika. Życie jest krótkie, i mija szybciej z każdym dniem, ani się człowiek obejrzy a zdecydowanie większym kłopotem będzie zapewnienie sobie wygodnego wózka inwalidzkiego,albo fajnego materaca przeciwodleżynowego w sensownej cenie.
    • Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus! Subject: Fw: Promyk Kochani, > Oto promyk dla Jana Pawła Drugiego. Wyślij go wszystkim osobom, > które masz na liście. Nie pozwól aby zgasł. W tych trudnych chwilach > powinniśmy go wspierać modlitwą. Pamiętaj o tym. dostaję te maile nawet teraz po śmierci Ojca Świętego. Na pewno były rozsyłane już wcześniej w czasie Jego odchodzenia do Pana, bo inaczej tego czasu nie można nazwać. Trudne chwile dla Niego już minęły, zaczną ...
    • Siedzę i ryczę, nie mam komu się wygadać. Mąż jak zwykle albo ignoruje moje gadanie albo wyśmiewa, bagatelizuje. Ewentualnie obieca coś w rodzaju poprawy a starania kończą się po dwóch dniach. Od półtora roku jestem tylko matką. Potrzebna w domu do obsługi dziecka, domu i zarabiania jakichś pieniędzy. Seks nie istnieje, zdarzał się sporadycznie z mojej inicjatywy, czasem mąż spełniał wymuszony obowiązek. Odkąd zaszłam w ciążę tak było i tak jest. Przestałam istnieć jako kobieta. S...
    • Warto pamietac i wytykac zbrodnie. Niektorzy nazywaja to (w tym wypadku) rusofobia. Czyzby Rosjanie stawali sie rusofobami? wyborcza.pl/1,86117,8168722,Cala_Rosja_to_wielki_Katyn.html
    • Czy jest coś gorszego? Jak widzisz, że dzieje się coś złego i nie możesz zrobić NIC!:(( Czekać, że może się to zmieni? mieć nadzieję? Wierzyć w litość Boga-Podobno-Miłosiernego? Ufać, że nastąpi jakiś zbieg okoliczności, radykalna zmiana, cud? Walić głową w mur. Czy jest coś gorszego niż fakt, ze nie masz wpływu na dany stan rzeczy (zły)?
    • kiedy już nie ma po co rozmawiać. Ma się dość niespełnionych obietnic, obraźliwych słów, udawania zrozumienia i robienia dalej tak samo, zataczania się po imprezie służbowej kiedy ja w nie najlepszym stanie, czekania na jego wsparcie i dostawania nietolerancji. Dość, kiedy słyszy się, że rozumie, że rodzina najważniejsza, a potem nazywa mnie k... bo za długo gdzieś stałam nie mogąc sie zdecydować... Wiem, że nie jestem obiektywna i on na pewno lepszy niż mi się wydaje, że jestem ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się