nadzieja

(40 wyników)
  • Bardzo was prosze o pomoc , jestem wlasnie na urlpoie i nawet do lekarza nie moge isc:( 4.06 robilam test i wyszly w koncu dwie kresezki ( ta druga bardzo jasna) test powtorzylam na drugi dzien i to samo:) Zrobilam tez badanie Bety i wyszla 14,24mIU/ml norma: 3-4 tydzien : 5.8-71.2 4-5: 9.5- 750 Po 48 godzinach powturzylam i bardzo maly przyrost jest 19.75 Czy jest jeszcze nadzieja ? Chyba oszaleje.....
  • Jak w temacie. Cóż będę próbować dalej może w końcu. Od wczoraj mam doła i nawet nie mam się komu wyżalić. Tak poza tematem zastanawiam się czy tym razem się nie udało czy się udało ale nie całkiem - @ dostałam po 3 dniach WŚCIEKŁEGO bólu podbrzusza i piersi, zaczęła się jako lekkie plamienie, a następnego dnia stała się bardzo obfita i pełna skrzepów - sama nie wiem co to jest. Najdziwniejsze że temperaturka była dość wysoka aż do @ i nie opadała. Pozdrawiam i GRATULACJE TYM KTÓRYM ...
  • Okres powinnam dostać w piątek, ale już dzisiaj jestem pewna, że sie nie udało. Zawsze przed miesiączką bolą mnie piersi i zawsze jak już ma niedługo przyjść ból mija a piersi przestają być tak "jędrne" :( I dzisiaj znowu takie są. I ryczeć mi się chce!!!! To już prawie rok starań, powoli nie mam siły... Czy znajdzie się jakaś dobra dusza, która by powiedziała, że mimo ustepującego bólu piersi była w ciąży? Tonąca brzytwy się już chwyta :(
  • Gdybym mogła wybrać pomiędzu ciążą mnogą złożoną z 5 raczków a @ wybrałabym 5raczki mimo posiadania 2 dzieci.Boże, dlaczego sie znów nie udało???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • spotkał mnie ten koszmar, brak żadnych objawów poronienia beta wysoka, w normie lekarz mówi że jest nikła nadzieja że się jeszcze pojawi szukam jej więc żeby przeżyć tydzień do kolejnego badania ktoś tak miał i skończyło się dobrze?!
  • Kochane, szukam nadziei. Przepraszam jesli wydam sie wam infantylna. Trzy dni temu teoretycznie dostalam @. Ale od tych 3 dni wlasciwie plamie na brazowo i nic wiecej. Plamienia sa bardzo bardzo skape, praktycznie caly dzien moglabym chodzic z jedna wkladka. Czy takie plamienia moga pojawic sie w bardzo wczesnej ciazy? Czy to tylko moje "schizy" ? :)
  • dziewczyny, proszę o radę i ...pocieszenie.starramy się z mężemy już 4 cylk i chyba znowu nic:(w niedzielę miałam dostać@(mam bardzo regularne cykle)ale do dziś się nie pojawiła:(w poniedziałek wieczorem zrobiłam test i wyszła niestety tylko jedna kreska.już sama nie wiem co myśleć...24dc miałam silne bóle podbrzusza co mi się nigdy wcześniej nie zdarzyło.czy któraś z was miała kiedyś podobną sytuację?jeżeli @ sie nie pojawi zamierzam w święta powtórzyć test, a noż jednak będą dwi...
  • Witam, Staramy się z mężem o dzidzie... Cykle raczej regularne,29-31 dni. Dzisiaj 39 dc. Pierwszy test w 35dc,drugi dzisiaj...oba negatywne. Czy mogę mieć jeszcze nadzieję? Może zbyt szybko na test,a może za słabo czuly wykonalam? Dodam że oba testy były jednej firmy,z tym że jeden elektroniczny a drugi już paskowy.Niestety nie mam dostępu do naszych polskich testów którym bardziej bym zaufała... Nie odczuwam żadnych objawów,ani ciązowych ani na miesiączke. Wizyte kontrolną mam 1...
  • Dziewczyny, nie wiem, czy mozecie mi cos doradzic. Jestem w 7tygidniu5dni ciazy. Niestety w srode zaczelam plamic, pojechalam do szpitala, gdzie zrobiona mi USG i stwierdzono, ze wszystko jest ok, serce bije. W piatek mialam USG u prywatnego lekarza, ktory niezle mnie nastraszyl. Po pierwsze powiedzial, ze zarodek jak na swoj wiek jest za maly (8mm), po drugie, ze nie zamknela sie cewka nerwowa i po trzecie, ze pecherzyk ma nieprawidlowy podluzny ksztalt. Do tego dodal, ze plamie, co nie jest...
  • Witam serdecznie! to nasz 7 cs:( pomału tracę nadzieję że się uda:( zawsze miałam regularne cykle jak w zegarku a teraz odkąd się staramy to mam 27-34!!! może powinniśmy sie przebadać??? czy którejś z Was udało sie po tylu cyklach??? pocieszcie proszę!!! pozdrawiam abi
  • Postanowiła znowu tu zajrzeć i podziękować wszystkim za miłe słowa i wielkie wsparcie jakie dawałyście mi w trakcie całej ciężkiej ciąży i później po śmierci mojego aniołeczka./Mam nadzieję że są tu jeszcze te osoby na tym forum od czasu do czasu i to przeczytają/. Od pogrzebu tyle czasu minęło a mi się wydaje że to było tak nie dawno!! Parę miesięcy temu okazało się że jestem w ciąży :)) oczywiście wiecie na pewno jak się ucieszyłam ale ile odrazu też było we mnie tyle strachu i obaw co...
  • No i łzy wylane, deprecha dwudniowa zaliczona.Dzis 2dc.Czas teraz biegnie inaczej, jakos tak wolniej, ale nie trace nadziei.To będzie 3 cykl starań.Dziewczyny, jeśli tak jak ja przezyłście rozczarowanie i zaczynacie znowu ZAPRASZAM w to miejsce,gdzie bedziemy razem przezywać te niesamowite emocje,niepewność, kórej nasi partnerzy choć są najkochańsi na świecie nie zrozumieją do końca, bo to u nas pod sercem zamieszka człowiek którego kochamy od samych wyobrażeń o nim.No to startu...
  • staramy się o naszego bobaska od około roku, w między czasie poroniłam jedną ciążę zanim jeszcze zdążyłam się nią nacieszyć (6 tydz.). ostatnio coraz bardziej czuję, że oszaleję. moje myśli non stop krążą wokół dziecka, chociaż przecież mam pracę, mam studia i wiele innych zajęć. W dodatku przez ostatni rok w moim otoczeniu, mojej rodzinie zaszło w ciążę tyle kobiet że nie sposób zliczyć na palcach obu rąk. Wiem... powinnam się cieszyć razem z nimi, a jednak po takiej wiadomości przez k...
  • witajcie! od kilku dni żyję jak w transie.. Sytuacja wyglada następująco: -ostatnia @ w połowie marca, -mniej więcej w tym samym czasie podwyższenie dawki L-Thyroxyny ( Hashimoto), co ostatnim razem (jesienią 2008) doprowadziło do opóźnienia @ o ok 3 tygodnie, -29.04 pozytywny test ciążowy, -30.04. USG i widoczny pęcherzyk plowy ( pusty). lekarz ocenia ciąze wstępnie na 3 tygodnie, -13.05. powtórne USG i stwierdzenie, że brak echa zarodka. Lekarz umawia mnie na piątek,15 maja na zabi...
  • Dziewczyny, nie wiem co mnie za licho strzeliło ale poszłam sobie dzisiaj oznaczyć betę. Jestem aktualnie 8 lub 10 DPO (mierzę temperaturę, ale wykres w tym miesiącu jest trochę trudny do interpretacji). Czy z HCG na poziomie 2,73 mam się jeszcze co łudzić?
  • ------------------------------------------------------------------------------ -- to juz siodmy miesiac staran... i co.... teraz mialam nadzieje, po raz kolejny. Jutro mialam zrobic test a tu dzisiaj dwa dni przed terminem okres.................:(((((((jestem zalamana
  • Mam nadzieję, jak większość z Was, że tym razem ujrzę upragnione II kreseczki. Niestety mimo nadziei, że mogę być w ciąży, nie jestem w stanie odstawić kawy. Piję rozpuszczalną z mlekiem. Zaczęłam pić bardzo słabą. Jak uważacie, czy to może w jakiś sposób zaszkodzić ew. dzidzi w tak wczensnym okresie?
  • Bez nadziei staramn się w 10 m-ącu cyklu...bez cudu...
  • miewam zwykle cykle 33dniowe...ostatni 42dni... dzisiaj 35dc i nie ma @, zrobilam test,ale popołudniu,bo nie wytrzymałam i niegatywny! mierzę temp,i pierwszy skok mialam w 17dc,temp lekko wzrosla i spadla,potem w 25dc znowu skok i tak do dzisiaj...wiec 10dni... piersi dziwnie bolą,zero plamień (a dotychczas tak bywalo),brzuch jak na @....czy mogę miec nadzieję? na bete u mnie w miescie czeka się ok. 4dni....
  • Boze, chyba oszalalam. Mialam juz nie nakrecac sie forum, nie przywac wykresu temperatur, ale same wiecie.... Staramy sie o dziecko. Okresy mam dosc nieregularne - od 31 do 36 dni, 2 razy w roku zdarzaly sie do 49. Ale aktualnie okresu nie mam od 57 dni. W 20 dc bylam u ginekologa- najprawdopodobniej nie mialam do tego czasu owulacji, nastepnie bylam u gin w 51 dc i ten stwierdzil,ze ciazy nie widzi, ale moze byc roznie - dostalam luteine i przez 5 dni bralam ja 2 razy dziennie. Moj wy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się