nadzieja

(12 wyniki)
  • Karta gwiazda oznacza nadzieję i dla mnie chyba niewiele więcej. Nie wiem jak dla Was i czy lubicie te kartę czy może wręcz przeciwnie.Czy ja ją lubię? Tak, być może lubie miec nadzieję i nią żyć. Będąc u mojej znajomej wrózbitki pytałam o losy pewnej znajomości, karty wskazały na obecny średni jej stan oraz pokazały nadzieje, wypadła Gwiazda. Moja wrózbitka nie przepada za ta kartą, postanowiła dociągnąć 3 karty na rozszerzenie Gwiazdy. Wypadły nastepujące karty: 6 monet...
  • Witajcie ! Jesli ktoś ma ochotę przekazać troszkę nadziei i pozytywnej energii dla mamy Wanilki mozna się wpisywać O 20.00 - palimy świeczkę ( kto moze i ma ochotę ) Z góry dzięki INDI
  • podkowa na prace. szukam pracy... jednak nikt nie prosi narazie na rozmowy. czy ten rozklad daje nadzieje? 1) Obecnie- 3 denary poszukuje, rozmawiam z ludzmi... 2) Co przede mną( niedaleka przyszłość)-krol denarow rozmowy, kontakty... 3) Sedno sprawy- 6 bulaw rozreklamowac sie?? chce zwyciestwa..ale go nie mam narazie. jakies wazne wiadomosci? 4) Niedaleka przyszłość- 7 mieczy dzialnia bez pzre,konania, posuzkiwanie pracy jednak takie na odczepnego, brak w tym s...
  • Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zmianą kariery zawodowej, a dokładniej rozpoczęcie czegoś na własny rachunek. Pytanie: Czy powinnam rozpocząć własną działalność? [b]1. Obecna sytuacja - 6 buław[/b] dobrze wróżąca karta, i zapowiada pomyślny obrót spraw [b]2. Co mnie hamuje? - 5 buław[/b] wyzwanie, rywalizacja, zdecydowanie duża konkurencja do pokonania [b]3. Co jest przyczyną niespełnienia oczekiwań? - Gwiazda[/b] brakuje mi nadziei na osiągnięcie sukcesu? [b]4. Pragnienia -...
  • 1. Sytuacja obecna: mag, głupiec Ma nadzieje na wyzdrowienie. Wszytko jeszcze przed nim, całe leczenie. 2. Jak się rozwinie sytuacja: 8 kielichów, 10 mieczy, gwiazda Będzie cięzko, bedzie ból, cierpienie. Ale nadzieja nadejdzie. 3. Przyczyna wewnętrzna: 8 mieczy Ta osoba bedzie sie czula zle, bedzie ograniczona swoim lekiem. 4. Przyczyna zewnętrzna: 7 buław Wszyscy bedą walczyc o nią. Nie bedą się poddawac, ona tez bedzie sprawiac takie wrazenie. 5. Ta osoba: król kielichó...
  • Dziewczyny, rozłożyłam karty na relacje z pewnym Panem, którego znam od lat, ale dopiero od niedawna zaczęliśmy patrzeć na siebie zupełnie inaczej niż dotychczas. Trochę mam mętlik w głowie i dlatego postanowiłam podpytać co nieco kart. Liczę na Waszą pomoc w interpretacji. Rozkład partnerski: 1. co ja wnoszę do tej relacji - Koło Fortuny To sa moje rozterki, nie wiem na czym stoję.Może jestem jego szansa na odmianę w jego zyciu 2. co mam w głowie, co myślę - 5 mieczy Chyba, że...
  • Witajcie, czy mogę liczyć na Waszą pomoc? Chodzi mi kontakt z pewną osobą. Zdecydowałam się na podjęcie dość znaczącej decyzji,duży krok, którego się obawiam. Przepraszam, bardzo nie chciałabym pisać o szczegółach, wybaczcie. Uogólniając po prostu mam z kimś kontakt na kim mi zależy,wkrótce za sprawa podjęcia tej decyzji może wiele się zmienić.Chciałam wiedzieć czy mimo wszystko ten kontakt utrzymamy czy nić zostanie zerwana raz na zawsze. Takie też pytanie postawiłam moim karto...
  • Gwiazda czy 7 Kielichow?
  • Gdzieś w waszych wypoiwedziach przewijały się zdania, że wcale ta karta nie ma takiego dobroczynnego wpływu. Że często jest on przeceniany. Jak to jest więc naprawdę?
  • Poznaliśmy się na studiach. On zaczął pracę pierwszy, później ja. Wiadomo bezrobocie, dzieci. On awansował, ale później ja też. Jak to?! Później ja awansowałam dalej, ale on nie! I chyba tu jest problem. czy możliwa jest zazdrość w małżeństwie o awans zawodowy? Jesteśmy ambitni, fakt, ale to bez sensu. Kilka lat temu wdał się w romans z koleżanką z pracy. Ostatnio w jakiejś wróżbie pojawił się właśnie motyw, że ten ich związek to wynik jej fascynacji jego stanowiskiem, jest jego p...
  • Prosiłam jakiś czas temu o prośbę w interpretacji i wróżba wyszła zgodnie ze stanem rzeczywistym, ale jeśli chodzi o przyszłość, w swoich sprawach moim kartom nie ufam (wszystko niby pięknie wygląda a w rzeczywistości wciąż jest do d...). Zniosę wszystko poza niepewnością, dlatego proszę o postawienie jakiegoś rozkładu w odpowiedzi na pytanie: CO BĘDZIE w bliższej lub dalszej (raczej bliższej ;)) przyszłości, jeśli chodzi o relacje między mną a niejakim Panem G.? Czy coś się ruszy w kt...
  • Kochane dobre wróżki jestem w rozpaczy, w pt w nocy ukradli mi samochód audi A4, dodam ze autko nie bylo ubezpieczone :( proszę o postawienie tarota czy sie autko znajdzie, czy jest jeste w kraju, dziekuje i pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się