naprawa

(15 wyników)
  • Gdzie mogę oddać pralkę do naprawy? Mogę dowieźć, aby ograniczyć koszty dojazdu fachowca. Proszę o konkretne namiary.
  • Witajcie. Gdzie dobrze i tanio naprawiają w Świeciu laptopy?
  • Mam pytanie,czy i kto w Świeciu naprawia aparaty cyfrowe,bardzo proszę o informację na ten temat.
  • Zna ktoś dobrego fachowca który naprawia laptopy?? Mam problem z włączeniem lapka, włącza się ale nic nie widać na matrycy, dodam że lapek nie upadł i że nie ma zbitej matrycy.
  • Gdzie w Świeciu można dać do naprawy aparat cyfrowy?
  • Czy ktoś w Świeciu naprawia telewizory lcd?
  • Znacie Państwo kogoś kto naprawia Junkersy od gazów? proszę o kontakt
  • witam, gdzie w naszej miescinie naprawiaja drukarki?
  • Witam! Czy wiecie gdzie naprawiaja aparaty cyfrowe, zwykle cyfrowki?? To pilne! Z góry dziękuję za informacje.. pozdrawiam
  • Oddawał tam już ktoś konsole? Ile trzeba mniej więcej czekać na naprawę i czy dużo biorą kasy?
  • as - tel punkt telefoniczny w Świeciu napiszcie jakie macie doświadczenia sa godni pozostawienia telefonu do naprawy?
  • Czy w Świeciu naprawiają gdzieś aparaty cyfrowe?
  • Witam. Mam problem. Zepsuł mi się aparat - wzieło mu się spadło na kafelki:( i obiektyw wgniótł się do środka,przez co aparat nie chce się włączyć. Gwarancja już się niestety skończyła, więc nie wiem, gdzie mogłabym go naprawić, a żal mi go wyrzucić. Z góry dzięki za pomoc :)))
  • diesel(5)

szukam dobrego mechanika ze Świecia zajmujacego się silnikami Diesla
  • Witajcie! Poszukuje na gwalt serwisu, badz sklepu z czesciami Hewlett-Packard. Konkretnie chodzi o IPAQ`a; uszkodzilo mi sie gniazdo ladowania, a bez tego ani rusz. Bardzo prosze zorientowanych o jakiekolwiek adresy , nr. tel. do serwisantow ipaq`ow itd..w poblizu Świecia, CB..Moze byc nawet z Lodzi, czy Szczecina.. Z gory dziekuje! Pozdrawiam wszystkich Świeciaków!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się