naprawa

(17 wyników)
  • Już raz oddałam moje PP-UNo do naprawy hamulec się zepsuł, po tygodniu dostałam naprawiony i teraz znowu. Wózek mam od kwietna i gdyby nie ten hamulec to byłabym przeszczęśliwa. Dam go do naprawy znowu i teraz pytanie co jeśli ponownie się zepsuje czy wtedy mogę żądać zwrotu kasy bo chyba więcej razy nie wytrzymam. Wózek 3miesięczny a tu drugi raz w serwsie :(. Gdyby się dało do niego zainstalować hamulec nożny to byłabym szczęśliwa.
  • Hej, padł nam dość poważnie Fyn - złamana część głównego stelaża (plastikowe mocowanie tuż nad kołem), będę jutro jechać do serwisu, pytać o cenę, ale boję się, że jak to stelaż to trochę wyjdzie, może i ze 300? a że przy okazji tej awarii trochę straciłam do niego serce, zastanawiam się, czy tych ew. trzech stów lepiej nie ulokować? dziecko ma 16 miesięcy, ale jest super wcześniakiem więc drobny (8,5kg) i nie chodzący. Mamy jeszcze gruchota questa na szybkie wypady tramwajowe, ale duże koła...
  • hej jestem z Kalisza, moze ktos mi doradzi gdzie moge naprawic stelaz od wozka bolder4? albo czy uda mi sie dokupic sa stelaz? moze ktos ma na sprzedaz za rozsadna cene?
  • Hej! Dostałam od koleżanki używanego maclerena techno XT. Wózek nie ma zagłówka, a ponadto złamał się pałąk od budki (uroki lotów samolotem). CZy wiecie gdzie mogłabym to kupić/naprawić, jaki moze być tego koszt? Nie mam dowodu zakupu. Pozdrawiam
  • mam pytanko czy orientujecie sie czy idzie gdzies naprawic raczke z wozka a konkretnie chodzi mi o ta pianke, bo mam wozek po corce i to w dobrym stanie ze spokojnie by mi jeszcze sluzyl tylko wlasnie raczka, pianka na raczce jest peknieta w 3 miejscach i sie tak zastanawiam czy to wogole idzie naprawic (jak? gdzie?) jezeli cos wiecie w temacie bardzo prosze o rady bo ja nie mam pojecia czym i gdzie bym mogla to naprawic lub wymienic na nowe. wozek zakupiony 5 lat temu w niemc...
  • Kupiłam używany wózek emmaljunga edge stelaż sport i mam problem z regulacją wysokości rączki, ten mechanizm, który do tego służy jest jakby przesunięty trochę do góry i jakiś rozregulowany, no i wystają takie bolce po bokach tej rączki. Żeby rączkę wysunąć do góry to dwiema rękami muszę wcisnąć te bolce, a trzecię by wypadało wysunąć ją do góry, ale co z tego jak i tak się tego nieda unieruchomić i ona opada. Czy ktoś wie jak można to naprawić? Ewwentualnie gdzie to naprawić, ...
  • Witam Czy ktos sie orientuje gdzie w Krakowie mozna naprawic wozek firmy Jane? Odpadlo mi przednie kolo i przy okazji pogubily sie czesci - sprezyna itd. Chcialbym to naprawic a nie wymienic na nowa czesc gdyz dwa takie kola w serwisie kosztuja niemal tyle co dalem za uzywany wozek. Przy okazji kupna uzywanego wozka warto sprawdzic w jakim sa stanie plastikowe beleczki podtrzymujace przednie kola przed wyskoczeniem gdyz ten element jest ewidentnie zle zaprojektowany w tym modelu. Pozd...
  • Czy wiecie może gdzie można naprawić wózek Peg-Perego. Własnie zespusłam moje ukochane AT4 ;( i nie mamy czym jeżdzić na spacerki ;(
  • Kupiłam używany wózek, miał być cały komplet w idealnym stanie. Okazało się, że w wózku brakuje moskitiery i są skrzywione osie w wózku. Do tego za wysyłkę zapłaciłam 3 razy więcej bo sprzedający wysłał inną firmą kurierską niż się umawiałyśmy. Po otrzymaniu wózka miałam dopłacić część pieniędzy 1/4 całej kwoty. Dowiadywałam się u dystrybutora i nowa moskitiera kosztuje ok 100 zł a naprawa osi też coś koło tego. Proponuję, że potrącę te koszty i dopłacę różnicę ale sprzedający chce całą kwotę...
  • Mam właśnie pico, niestety coś przy rączce się urwało i wózek się nie składa, w związku z tym szukam jakiegoś punktu naprawczego, czy ktoś z was może korzystał? Zupełnie nie wiem gdzie się z tym udać, jestem z W-wy. Z góry dzięki za pomoc.
  • Gdzie mozna naprawić stelaż?Gruntowna robota po 2 l uzytkowania. Czy ktos to robił?jakie to ceny? dzieki pata3:-)
  • Czytałam w archiwum, że gwarancja na wózki powinna wynosić zawsze 2 lata, bez względu na to, co twierdzi sklep. A w bobowózki dają rok. Czy to jest zgodne z prawem? Czy gdyby coś się stało wózkowi po tym roku, to mam prawo domagać się bezpłatnej naprawy? Na zasadach gwarancji rzecz jasna.
  • Witam i proszę o pomoc. Mam dwójkę wózkową - 2-latka i 4miesięczniaka. Na wiosne chcę sie przesiąść do jednego wózka, teraz jeździmy dwoma. Dużo czytałam, oglądałam i zostały 2 do wyboru: mutsu 4rider z siedziskiem duoseat oraz ta nowość bj z dwoma siedziskami. Nie znam ani jednego, ani drugiego. Potrzebuje wózek, w którym przynajmniej jedno z dzieci może wygodnie spać i w którym zmieści się dodatkowo jeszcze 3 latek w przyszłości. sama chyba wybrałabym bj, ale muszę go ściągnąć ...
  • Nie kupujcie wózków na Szajnochy 6. Własciciel hurtowni robi problemy z reklamacjami. Kupilam wozek w marcu a juz dwie reklamacje zlozylam. Za drugim razem chcial mi naprawic ale odplatnie poniewaz stwierdzil, ze zepsuta raczka to efekt uzywania zbyt duzej sily przy podjzdzaniu na krawezniki. Pokazal mi, ze nie wolno naciskac na raczke przy podjezdzaniu na kraweznik. Jego zdaniem powinnam noga na kolo naciskac i wozek na swoj bok brac i w ten sposob krawezniki pokonywac!!! Oczy...
  • Muszę pilnie naprawic mojego Multiwaya, który okazał się porażką. Nie orientujecie się gdzie można oddac go do naprawy na terenie Gdyni?
  • Witam ! Mam wielki problem :wczoraj przewrócił mi się wózek Buggster i złamała się jedna z rączek . Jestem załamana bo wózek mam od niecałych 2 tyg. a wózek nadaje sie do wyrzucenia :(( czy faktycznie nie ma żadnego serwisu ?
  • jak w temacie... mam problem z raczka, poluzowaly sie nit na tej srebrnej czesci z przyciskiem. Wozek uzytkujemy ok 3-4 tygodni i juz taka kicha ! Cale szczescie, ze facet w sklepie, w ktorym go kupilismy powiedzial, ze da nam taki sam stelaz na czas reklamacji, zebysmy nie zostali bez wozka - uwazam, ze to bardzo milo z jego strony, bo juz chcialam jechac na dzialke po strego grata, zeby moz z dzieciakiem na spacer wychodzic. E.K.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się