Forum Regionalne Mazowieckie Marki
ZMIEŃ
      naprawa

naprawa

(15 wyników)
    • szukam dobrego fachowca zajmujacego sie naprawa komputerow
    • Witam, Czy ktos wie gdzie w Markach moge naprawic kosiarke? ewentualnie dokupic jakas czesc?
    • Halo, Najbliższy znany mi i zaufany warsztat jest w Zielonce, 2 przecznica za torami (jadac od nas) w prawo, na ul. Sienkiewicza przy pralni po schodkach w dol, drugi - moze troche mniej zaufany jest ulice dalej, przy remizie strazackiej i ZOZ (widoczny szyld). Polecam Michal P. Lubiszewski Gość portalu: Jerzy Krajewski napisał(a): > Czołem fani rowerów! > Czy nie wiecie kto i gdzie w Markach albo okolicy może naprawić rower z Shimano > . > > Siema...
    • Czy ktoś z Państwa zna punkt / osobę w Markach zajmującą się naprawą lodówek i mógłby mi ją polecić? Z góry dziękuję za pomoc.
    • Mam takiego wiekowego poloneza (rocznik 1991) i coś ostatnio szwankuje, co chyba nie dziwi... Mam do niego sentyment i nie chce sie pozbywac. Ale trzeba go naprawic. Znacie moze jakies "złote rączki" od polonezów w Markach lub okolicach? Jeździłem po różnych oficjalnych warsztatach, ale coś patrzą na mnie z pogardą, a co mechanik, to pan hrabia... :)
    • Witam, Przestrzegam przed serwisem u tych panów.Jeżeli szanujesz swój samochód czy motocykl/skuter nie zaglądaj nawet do nich.Odstawiłem tam swój pojazd i mi go zniszczyli.
    • Witam serdecznie, Właśnie zepsuł mi się mój komputer. Czy ktoś wie, gdzie to ustrojstwo można naprawić w Markach lub Ząbkach? Sprawa jest bardzo pilna. Będę zobowiązany za pomoc. Pozdrawiam bardzo serdecznie! Grzegorz Ostrowski www.MniamMniam.pl czyli Gotowanie to sztuka!
    • POLECAM szewca z ul.Wspolnej 7 - tanio szybko i solidnie
    • Serwisowałem tam swoje samochody, niestety umiejętności mechaników z mego doświadczenia są wątpliwe. 1. Zgłosiłem się do naprawy klimy (rozszczelnienie), serwisant nabił klimę i bardzo szybko mu uciekał gaz, szukali, patrzyli, ale nie mogli nic znaleźć, dobił więc gazu z barwnikiem i kazał przyjechać za parę dni, że lampą posprawdza gdzie cieknie, zgarnął 150zł, po 3 dniach nie mógł nic wykryć lampą pod maską, więc stwierdził, że to jest parownik (chłodnica klimy). Zakupiłem nowy parownik ...
    • Witam. Czy w Markach znajduje sie jakis solidny serwis komputerowy? A jesli nie to czy znajduje sie taki w najblizszej okolicy. I jesli wiadomo to prosze o podanie godzin w jakich jest otwarty. Z gory dzieki za pomoc.
    • Co sądzicie o postawionych niedawno zielonych ławeczkach wzdłuż ulicy Piłsudskiego? Moim zdaniem sam pomysł ustawienia w Markach kilkunastu (nie wiem dokładnie ilu) bardzo dobry, bo w naszym mieście nie ma właściwie gdzie przysiąść, odpocząć tyle tylko, że wybrałabym dla nich zupełnie inne miejsce (chociażby w doprowadzonym do stanu przyzwoitości parku miejskim). Nie bardzo bowiem wyobrażam sobie ludzi odpoczywających na nich, a jednocześnie wdychających spaliny i ogłuszonych huki...
    • Proszę podzielcie się spostrzeżeniami na temat kradzieży samochodów ostatnio w beszczelny sposób skradziono samochód z prywatnej posesji na Legionów Polskich, co za absurd!!!!!! Czy to nie robią warsztaty samochodowe na zamówienie??? nawet spokojnie nie da się żyć
    • Centrum napraw samochodowych ASO CHWALIBÓG na ul. Fabrycznej co mozecie powiedzieć na temat tego warsztatu?
    • porada(5)

Cześć. Od kilku tygodni śledzę dysputy na Forum Marki niektóre ciekawe inne beznadziejne.Postanowiłem się przyłączyć.Na początek mam pytanie : czy w mieście zdominowanym przez producentów obuwia jest firma która wykonuje drobne naprawy/wszycie suwaka/, proszę o namiary .Pozdr.marek.
    • czy może ktoś polecić speca od naprawy (może tylko przeczyszcznia) pieca gazowego? Z uwagi na warunki atmosferyczne b.pilne :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się