naprawa

(15 wyników)
  • Bardzo proszę o namiar na dobrego fachowca z Pruszkowa lub okolic do naprawy pralki. Pralka ma 3 lata i nie grzeje mi wody.
  • Czy ktoś może polecić serwis do drukarki hp 1020. Problem polega na tym, że pomimo braku w niej paieru wskazuje błąd zacięcia papieru. A może ktoś z forumowiczów się na tym zna? I uprzedzę. W necie też szukam. Ale co polecony, to polecony.
  • Szukam serwisu rowerowego oczywiście w Pruszkowie. Ostatnio (dawno) naprawiałem w sklepie sportowym tuż przy ul. Kraszewskiego, vis a vis naszego Urzędu. Nie byłem zadowolony. Posiadam rower amatorski.
  • możecie kogoś polecić - solidnego i nie drogiego z Pruszkowa?
  • Mam pytanie,czy wie ktoś może gdzie dobrze i tanio naprawiają (serwisują) skutery? Chodzi mi o Pruszków lub okolice potrzebuje wyregulować gaźnik i powymieniać filtry. Z góry dziękuje za odpowiedź.
  • Witam, znowu ZE majstrowal z pradem i po skokach napiecia 'siadl' mi TV i amplituner AV :( Czy ktos zna w okolicach Pruszkowa, a najchetniej jak najblizej Otrebus ;-), jakis DOBRY i TANI zaklad naprawczy sprzetu RTV? z gory dzieki i pozdrawiam, Jacek
  • Znacie solidnego, taniego i w miarę taniego fachowca, który naprawi mi telewizor???? Może te trzy cechy nie chodzą ze sobą w parze ale bede wdzięczny za polecenie. Z góry dziękuje.
  • Hej chyba musze oddać laptopa do naprawy, bo się przegrzewa. Ostatnio samoczynnie się wyłączał ale po zresetowaniu wszystko grało. Niestety po tygodniu takich akcji , jak się wyłączył to już na amen , na nic nie reaguje… gdzie mogę naprawić ten problem??
  • Czy ktoś zna dobry punkt w Pruszkowie, gdzie można naprawić magnetowid VHS?
  • Czy w Pruszkowie jest miejsce gdzie reperują aparaty cyfrowe
  • Do kogo należy ul.Brzozowa? Chodzi mi o fragment skrzyzowania z ul.Anielki-na os. B. Prusa. Czemu odpowiednie służby nie zabierają się z anaprawę tego wycinka! Tam nie można wogóle przejechać! A tak na marginesie to cała Brzozowa od W.Polskiego do końca ściezki rowerowej(w stronę Komorowa) jest w tragicznym stanie! Łataja dziurki 5 centymetrowe, a tu można pół samochodu zgubić!
  • Czy też macie od wczoraj ciepłą wodę koloru brunatnego?
  • zaczynam wątpic , bo od kilku dni chodze i szukam jakiegos zakladu naprawczego.wszystkie dotychczasowe adesy okazuja sie nieaktualne. Prosze wiec o informacje jesli ktos wie.
  • Możecie kogoś polecić ? Mam problem z poldkiem /prosty samochód :)/, szukam kogoś, kto podjedzie do mnie na posesję. Kontakt: roxy@gazeta.pl
  • Witam serdecznie! Własnie dzisiaj popsuła mi się moja pralka półautomat i szukam punktu napraw. Jeśli ktoś będzie coś wiedział to proszę o informację (nazwę, adres a może telefon). Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę. Iwa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się