naprawa

(19 wyników)
  • Poszukuje firmy od okien, fachowca z terenu ursynowa do naprawy okna pcv. Popsuty jest górny zawias. Okno nie daje sie otwierac w pozycje uchylna. Trzyma sie tylko na dolnym zawiasie :(
  • Cześć, poszukuję fachowca, który naprawi mi pralkę (głośno chodzi, chyba coś spadło). Przeszukałam wątki, ale są stare i poarchwizowane. Polecicie kogoś z Ursynowa?
  • szukam artysty który [b]naprawia drukarki[/b] W zamian- podam namiary na artystę od telewizorów, wież, i wszelkich innych sprzetów audio. Jestem totalnie zniechęcona do tzw serwisów fabrycznych; pan o którym pisze ponaprawił nam wszystko w domu, sprzety, które serwisy firmowe juz dawno spisały na straty (mimo, ze niektóre z nich mają raptem 3 lata). Podobnie z serwisem samochodu..
  • Psuje mi się telewizor (Thompson), nie jest już na gwarancji. W autoryzowanym serwisie powiedzieli, że standardowo naprawa trwa 7-10 dni i zabierają sprzęt, jeśli coś poważniejszego, to drugie tyle. Niepokoi mnie ten długi czas -to raz, a dwa, że mogą w tym czasie zmontować mi zupełnie inny telewizor, bo i tak się na tym nie znam (tzn. pozamieniać części ponad miarę). Czy znacie jakiegoś dobrego fachowca na Ursynowie, który przyjedzie do domu i na miejscu postara się naprawić pudł...
  • Ten, w którym pani lewe_oko pytała gdzie na Ursynowie oddać laptopa do naprawy. Dlaczego ten wątek zniknął dziś w nocy, też mam popsutego laptopa i chcę go naprawić właśnie na Ursynowie.
  • Prosze o pomoc, w kurtce zimowej zepsuł się suwak. Czy nie wiecie gdzie mógłbym go dac do reperacji?
  • Czy mógłby mi ktoś polecić kogos sprawdzonego ? Nawaliła nam pralka....
  • Podejrzewam, że na Cybisa naciągają. Ponieważ telewizor jest spory, a jego właścicielka ma pecha mieszkac w domku jednorodzinnym, pan na wejsciu "zaśpiewał" 200 zł, co po obejrzeniu zamienił na "od 500 w górę". Kilka wykonanych po drodze ruchów pozwala przypuszczac, że prowadzi z klientką grę psychologiczną:-) Telewizor jest stary i zainteresowanej na pewno nie chce się wywalac na niego kupy kasy bez absolutnej pewności, że to nieuniknione. Znacie jeszcze uczciwych naprawiaczy?:-))
  • Witam, poszukuje na Ursynowie jubilera, złotnika który naprawia łańcuszki, pomniejsza pierścionki, graweruje itp. Z góry dziękuję i pozdrawiam
  • Od razu zaznaczam, że w wyszukiwarce sprawdzałam, jest tylko jeden wątek sprzed 4 lat. Dlatego potrzebuję aktualnych informacji. Macie kogoś godnego polecenia, kto naprawia pralki?
  • Jak w temacie! Szukam kogoś taniego, dobrego i szybkiego :) Tel mi nie chce się za bardzo ładować coś ze stykami nie tak - moto E398. Może ktoś chce go odkupić? Karta 512 MB, pozdrawiam
  • proszę o namiary. dodam że nie interesuje mnie naprawa w serwisie firmowym
  • Peugocik 206 odmówił dalszej jazdy i trzeba sie rozejrzeć za jakimś elektromechanikiem, jaki warsztat jest godny polecenia?
  • Jakby odpowiedzialni urzędnicy wysilili, nie mówiąc już o służbach miejskich, to pewnie na jednym dniu w korków by się skończyło...wczoraj stałem tam w korku i żadnych oznak naprawy nie widziałem, paru kręcących się bez celu facetów, strojąca koparka i wywrotka...a obok masa samochodów i wkurzonych kierowców
  • W telefonie marki samsung przestał działać wyświetlacz.Udałem się do autoryzowanego serwisu telefonów na ul.Taneczną,i miła pani od razu uprzedza,że za diagnozę pobiera się 24 zł,mowię ok i proszę o określenie kosztu naprawy.Po 10 minutach wychdzi z zaplecza gostek i stwierdza,że trzeba wymienić wyświetlacz za 660 zł netto.Zrezygnowałem.Kolega doradził Mi,żebym pojechał do nieautoryzowanego serwisu,i tam się dowiedział o kosztach naprawy.No i pojechałem do grafitti,i okazało się,ż...
  • Gdzie w okolicach Natolin/Kabaty jest punkt napraw video odtwarzaczy? dzięki za odpowiedzi
  • witam! wlasnie stalem sie szczesliwym wlascicielem 4 kółek. Czy może mi ktos polecic dobry, so;idny i tani warsztacik samochodowy? .. chodzi o drobne naprawy i przeglady techniczne ... Z góry dziekuję ;)
  • j.w
  • Natolin(4)

W czerwcu będę mieszkała na Natolinie spóldz.Przy Metrze co sądzicie o tej spóldzielni?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się