Forum Kobieta Porady domowe
ZMIEŃ
      naprawa

naprawa

(16 wyników)
    • Czy moglibyście polecić kogoś godnego polecenia, kto naprawia pralki w Śródmieściu? Szukam od półtora tygodnia i nikogo nie mogę znaleźć i jestem uziemiona :( Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam :)
    • Witam Mam pytanie do osób posiadających taki odkurzacz, który został zakupiony w Stanach. Czy jest w Polsce serwis który naprawia te odkurzacze ściągniete ze stanów. I czy to w ogóle sie opłaca? A może ktoś miał już podobny problem z roombą - po włączeniu zaczyna kręcić sie tylko w miejscu. Pozdrawiam
    • Może znajdzie się ktoś kto mi powie czy dam radę sama naprawić spłuczkę? Chodzi o to, że woda cieknie non stop, a licznik galopuje. Czy konieczny jest do tego hydraulik? Dodam, że jest to kompakt, a obecnie nie mam w domu chłopa, który pewnie bez problemu by to naprawił. Pomocy!!!!!!!!
    • Pralka BOSCH WOH 8210. Po nastawieniu i włączeniu żądanego programu włącza się od razu wirowanie. Co jej dolega i ile by to kosztowało? Czy opłaca się ją naprawiać?
    • Mam 6 letnia zmywarke Bosch, do tej pory dzialala bezawaryjnie a teraz juz od pewnego czasu wylewa sie z niej woda na podloge. Najpierw wylewala sie tylko czasami i kaluza byla dosc mala a dzis to sporo sie wylalo. Czy ktos sie orientuje jaka to awaria moze byc? Nie mieszkam w Polsce i chcialabym wiedziec na czym stoje bo nie wiem czy naprawa bedzie mi sie oplacac czy lepiej kupic nowa. Z gory dziekuje.
    • mam pralko suszarke Hotpoint i od wczoraj z nia problem.Nieodwirowuje.Zamiast tego jest pelno wody w bebnie.Czy ktos wie czy jest to wyrzucenia czy nadaje sie moze do naprawy?Ile takie cos moze kosztowac bo nie mam zielonego pojecia. dzieki!
    • Proszę o radę. Chcę kupić pralkę Siemens. Ten sam model w sklepie ma gwarancję 5-letnią, przez internet 2-letnią, ale w internecie jest ca 200-250 zł tańszy. Którą wersję wybrać? Będę wdzięczna za pomoc. pozdrawiam serdecznie
    • Czy ktoś ma w tym doświadczenie? Kupiłam buty, kozaki na zimę, które od razu przemakają, czuć dosłownie jak wpływa do nich woda. Oddałam je raz do reklamacji i producent ją uznał i wymienił podeszwę ale buty nadal przemakają, oddałam je po raz drugi do reklamacji ale tym razem nie została już uznana. Wkurzyłam się i tej sprawy tak nie zostawię. To są buty zimowe a w zimie jest śnieg i mokro. Inne buty mi nie przemakają. Poznałam już swoje prawa i wiem, że mam rację ale może ktoś ...
    • NIestety moja pralka wczoraj wyzionela ducha i jeje naprawa sie nie oplaca, datego dzisiaj idziemy z mezem wybrac nowa. Jakiej marki polecacie? Czy tez za 800 zl sa gorsze od tych za 1500?? Z tego co sie orientowalam to maja takie same programy, jedynie te drozsze maja 1200 ob/min przy wirowaniu a te tansze 1000. Jakiej poelcacie? Myslalam o Amice lub Bosha
    • Witam serdecznie. Czy możecie mi Panie pomóc w zakupie maszyny do szycia? Jak dziś zobaczyłam w internecie jak duża jest oferta to zwariowałam. Chciałabym dobrą i wielofunkcyjną maszynę do szycia, czy możemi ktoś pomóc? Dziękuję
    • Mam pewną dość dużą świecę (ok. 0,5 m wysokości) która z pewnych względów jest dla mnie bardzo ważna. Niestety - przy przeprowadzce zlałamła się na pół :( Obie części świecy trzymają się razem na knocie. Złamanie jest proste (tzn. nie jest tak że przy okazji poodpadało troszkę wosku - świeca wygląda jakby ja ktoś przekroił nożem na pół). Z wierzchu świeca ma naklejone złotawe paseczko-obwódki (w miejscu złamania też można nakleić taki paseczek). Pytanie: czy ktoś wie jak skleić taką...
    • Chce kupić lodówkę. Jaką firmę polecacie?
    • Zepsuła nam sie pralka (LG). Musimy kupić nową. Pan od naprawy polecił nam Boscha, jako niezawodne i w razie ew. naprawy części sa tanie i łatwo dostępne. Zalezy mi na pralce z wyświetlaczem, łatwej w obsłudze i cichej. Na co powinniśmy zwrócić uwagę kupując dobrą pralkę?
    • Energooszczędny, cichy i dużą ilością opcji prania. Bez suszarki. Z góry dzięki za odpowiedzi :)
    • witam! chce kupić mojej mamie pralke na urodziny. Może doradzicie mi, czy taką z klapką u góry, czy klasyczną,z okrągłymi drzwiczkami, jakiej marki, z jakimi funkcjami , mniej więcej do 1500.
    • Postanowiłam podzielić się z Wami pewnym przykrym doświadczeniem - może to kogoś uchroni przed podobną sytuacją ... Oddałam do serwisu firmowego - żaden tam pan Kazio amator dorabiający sobie do renty - kuchenkę mikrofalową. Gdy przyjechałam ją odebrać po naprawie myślałam, że dostanę zawału - całe wnętrze było dosłownie oblepione starymi resztkami jedzenia. Obejrzałam ją dokładnie i stwierdziłam, że to nie moja właśność. Niby model ten sam, ale nie wyglądała jak moja własność ( b...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się