naprawa

(23 wyniki)
  • Gdzie w Tarnobrzegu lub okolicach jest zakład zajmujący sie naprawą felg aluminiowych (prostowanie, spawanie, malowanie)?
  • potrzebuję kogoś do naprawy spłuczki za przysłowiowe piwo, nie mam pojęcia jak to zrobić, to przerasta kobiece zdolności, nawet nie wiem co kupić-jak te części się nazywają, chodzi o to że przy spłukiwaniu coś tam bardzo buczy głośno przy miejscu gdzie wlewa się woda do pojemnika, musiałam tą część zakleić taśmą bo za bardzo woda leciała
  • Bardzo gorąco proszę Forumowiczów o pomoc w znalezieniu solidnego, ucziwego i terminowego człowieka do jak najszybszej naprawy komputera w domu klienta. Z góry dziękuję za pomoc. Serdecznie proszę o nie wpisywanie złośliwych uwag. Dziękuję! Jacek
  • Czy zna ktoś fachowca do naprawy pralki , popsuł się programator bo nie przechodzą programy tylko jeden na okrągło chodzi i trzeba go popychać ręcznie. Pralka m-ki Bosch Maxx6 jak ktoś ma namiary na fachurę to proszę o nr. tel. z góry dziękuję.
  • Może mógłby mi ktoś podpowiedzieć gdzie można w Tarnobrzegu naprawić maszynę do szycia?
  • Czy gdzieś w TBG lub okolicach mozna naprawić aparat fotograficzny, konkretnie FUJIFILM FinePix S5800 ??
  • Apel do RDM-u. Konieczna jest naprawa i to w trybie natychmiastowym ścieżki rowerowej prowadzącej nad zalew machowski w okolicach cmentarza. Wydaje się logicznym poszerzenie i wzmocnienie tamtejszej skarpy zarówno ścieżki jak i pasa drogowego prowadzącego do Tarnobrzegu oraz sposobu odprowadzania wody z opadów. Po dzisiejszej ulewie zakres rzeczowy może ulec powiększeniu.
  • Czy ktoś z forumowiczów wie gdzie jest naprawa błotników ????????
  • Szukam fachowca do naprawy piecyka gazowego firmy Junkers. Czy ktoś na terenie naszego miasta (oprócz pana "Brudasa" Sarny) ma jeszcze uprawnienia do naprawy piecyków tej firmy? Z góry dziękuję za jaki kolwiek namiar. Ps. Pan Sarna był u mnie już 2 razy - raz za 140 zł, drugi raz za 180 zł i... dalej jest byle jak!
  • Na same święta padł mi telewizor.Proszę polecić taniego człowieka od naprawy,albo zakład w Tbg,który sprawnie się uwinie z naprawą.
  • ktoś wie gdzie można zrobić kapcie u rowera? ile to kosztuje?
  • czy znacie jakiegoś dobrego fachowca od naprawy lodówek??
  • Jak wygląda w Tarnobrzegu sprawa napraw samochodów po kolizjach? Gdzie oddać uszkodzone auto by nie dużo stracić i mieć dobrze zrobione?
  • Nie mozna sie dodzwonic ani odebrac rozmowy. Sygnal jest, dzwonek dzwoni, ale po podniesieniu sluchawki nikt nie odpowiada. Prosze o telefon do kogos kto moze pomoc.
  • w mieszkaniu mam do wymiany 9 gniazdek -jaki to koszt moze byc ? dajcie jakies namiary na maila kto by to zrobil i mial uprawnienia
  • czy ktos moze sie orientuje gdzie mozna naprawic srebrna bizuterie w tarnobrzegu, sandomierzu badz stalowej woli?
  • Wiecie może gdzie w tarnobrzegu , na osiedlu Dzików , gdzieś na ulicy Słomki naprawiają rowery ? Ewentualnie gdzie jeszcze naprawiają tanio i fachowo.
  • Kupiłem sprzet w Media Expert - po kilku dniach sie popusuł :( teraz czekam juz prawie 3 tygodnie na druga juz naprawe.chciałem tą droga zapytac czy moze kupował ktos sprzet firmy LG i miał podobne problemy z wyegzekfowaniem usługi gwarancyjnej w okreslonym w umowie czasie ?
  • jak w temacie.Czy znacie jakiś zakład ??
  • Czy może ktoś wie gdzie można naprawić aparat fotograficzny cyfrowy w Tarnobrzegu lib okolicy??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się