naprawa

(46 wyników)
  • Orientuje się ktoś, czy w Wałbrzychu jest jakiś serwis oferujący naprawę odtwarzacza mp3?
  • Zapowiada się wydatek. Wszedłem rano do łazienki i zobaczyłem, że z bojlera kapie woda. Czy w W-chu jest ktoś, kto zajmuje się naprawą takich urządzeń? Czy znacie kogoś dobrego i możecie polecić tę osobę? Z góry dziękuję za informacje.
  • Witam wszystkich i prosze o jakiś kontakt znawcy , eksperta od lodówki potrzebuje ją troche uzdrowic bo troche mi nawala. Lodówka AMICA. Dziękuje
  • Witam wszystkich! Szukam punktu napraw/serwisu kosiarek spalinowych w Wałbrzychu (na Noworudzkiej odpada), ewentualnie okolice. Dziękuję
  • Gdzie przenieśli naprawę sprzętu AGD z Andersa??? lub gdzie jest w okolicy serwis AGD Clatronic. [i](stacjonarny robot kuchenny strasznie Mi rzęzi) [/i]
  • Witam Czy ktoś z Państwa się orientuje czy można naprawić laptopa,który ma uszkodzoną klapę w ten sposób ,że nie trzyma pionu,tylko się"kładzie" ,trzeba ją o coś opierać ... pozdrawiam ,A.
  • gdzie w wałbrzychu naprawie nokie chodzi o wymianę gniazda zasilania i gniazda słuchawki ??
  • prosze o jakies namiary na taniego naprawiacza telewizorow
  • Gdzie mogą Mi sprawdzić klimatyzację (solidnie) W maju sprawdzali Mi szczelność i napełnili (Podzamcze podwale, 260zł) stwierdzili że jest szczelna i wszystko OK. Po nabici działała dzisiaj włączam a tam ledwo ledwo chłodniej dmucha niż jest na dworze czyli coś jest nie tak ucieka gdzieś czynnik lub inne uszkodzenie sprężarki. Więc jeszcze raz moje pytanie gdzie solidnie sprawdza szczelność (nie w 5 minut jak tam) lub zdjagnozują sprężarkę i ewentualnie zajmą się naprawą.
  • szukam fachowca do naprawy pralki
  • gdzie mozna sobie samemu autko naprawic ? Kiedys bylko kilka, ale jakos juz nie widze nigdzie
  • Witajcie, możecie kogoś polecić do naprawy junkersu ? dzięki za pomoc
  • potrzebuje nr tel.do osoby z podzamcza lub piaskowej góry która naprawia pralki
  • Witam, Czy w Walbrzychu badz okolicy zajmuje sie ktos naprawa szyby w aucie? Nie chodzi mi o wymiane calej szyby ale zrobienie pekniecia, ktore jest wielkosci 5 zlotowki i znajduje sie na srodkowej czesci szyby. Wiem, ze w kraju robia metoda żywiczną takie rzeczy, wiec moze ktos sie orientuje czy u nas jest jakis specjalista od tych spraw. Z gory dzieki za odp.
  • Witam, Mozecie polecic dobry warsztat, ktory zajmuje sie naprawa instalacji gazowej? Auto: renault megane 97 rocznik. Z gory dzieki za pomoc.
  • czy w wchu jest szansa, by ktoś, jakaś firma naprawił/naprawiła laptopa firmy Lenovo, na który wylał się sok. Gdzie coś takiego mogę naprawić. Pomocy
  • gdzie znacie taniego spawacza albo naprawę wydechów samochodowych w wałbrzychu?? dzięki
  • Podzamcze i piaskowa gdzie naprawiaja rowery??
  • Naprawa(4)

Witam czy ktos zna moze zaklad naprawy kamer cyfrowych w Walbrzychu
  • Gdzie w Wałbrzychu lub okolicy można dać laptopa do naprawy lub choć zdiagnozowania usterki ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się