-
witam czy zna ktoś jakiegoś blacharza magika co by w miarę szybko zrobił naprawę blacharską i nie boi się dać szpachli licząc w kilogramach bo mi już poszło ponad pół kilo a było już z kilo czy nawet dwa i jeszcze jest żle należało by jeszcze dać szpachli i ładnie przytrzeć...może ktoś zna jakiegoś magika(będzie pan zadowolony) nie ukrywam stare auto i też walić w nie nie wiadomo ile kasy nikt nie chce pomocy!!!
-
Witam
Który serwis komputerowy w Ciechanowie najlepiej zajmie się uszkodzonym laptopem - zdiagnozuje usterkę i zajmie się ew. naprawą? Macie Państwo doświadczenie z punktami zajmującymi się naprawą laptopów?
Z góry dziękuję za pomoc.
-
Jak w temacie, kogo polecacie do naprawy telewizora? Padł mi chyba kineskop. Tv nie jest już na gwarancji, więc pozostaje fachowiec. Z góry dziękuję za pomoc
-
Witam
Mam kluczyk do samochodu, w którym trzeba przylutować pewien element. Do tego potrzebny jest fachowiec z precyzyjną lutownicą. Gdzie w Ciechanowie można zrobić taką naprawę?
Z góry dziękuję za podpowiedź
Pozdrawiam
-
Witam!!! Zastanawiam się czy i gdzie ktoś mógłby mi naprawić dużą torbę podróżną, torba wykonana z materiału, trochę się rozpruła, a jest to dobra, pakowna i bardzo wygodna torba stąd chcę ją jeszcze ratować... Znacie jakiś zakład w Ciechanowie co mógłby się zająć naprawą torby??
-
poszukuje fachowca do naprawy lodowki,bylam juz na ul glowackiego w punkcie naprawczym ,ale nie prowadza firmyLG.Prosze o namiary na fachowca godnego zaufania .
-
Gdzie w Ciechanowie naprawiają aparaty cyfrowe?
-
Witam
Może ktoś się orientuje czy w Ciechanowie jest jakiś serwis ekspresów ciśnieniowych do kawy bądź osoba znająca się na takich naprawach.
Bardzo będę wdzięczny za jakiś namiar.
-
Zepsuł mi się aparat fotograficzny, cyfrowy canon.
Czy w Ciechanowie, bądź w okolicy [b]zajmuje się ktoś naprawą aparatów fot?[/b]
-
witam potrzebuje namiary na dobrego fachowca do pralek pilnie może ktoś pomoże najprawdopodobniej padl mi programator
-
Witam!Poszukuję fachowca który naprawi pralkę.Pilne!
-
Czy jest w ciechanowie jakiś serwis, który zajmuje się naprawą aparatów cyfrowych?
-
Szukam speca, który mi zrobi słuchawki Sennheiser HD 202.. Problem przedstawiony jest na zdjęciach tylko że z drugiej strony dzieje się to samo ;/
imageshack.us/photo/my-images/545/dsc00779f.jpg/
-
Czy ktoś wie gdzie można naprawić monitor do komputera w Ciechanowie?
-
Szukam elektryka który przelutuje mi przewód słuchawkowy. przewód przerywa na prawejs luchawce w miejscu whcodzenia kabla do nausznika. wiec wystarcyz zapewne skrocic o 10cm kabel i tyle. jak ktos ma taka osobe ktora zrobi mi to porzadnie nie niszczac sluchawek bede wdzieczny.
-
Witam
Jaki serwis komputerowy polecacie w naszym mieście ? Ostatnio znalazłem ofertę
firmy specmix.pl, naprawiają komputery w domu, korzystał ktoś z ich serwisu?
Pozdrawiam
-
Czy jest mozliwa wymiana wyświetlacza w telefonie komórkowym??????
-
czy w ciechanowie naprawia jakiś szewc suwaki w butach jak tak to gdzie z gory dziki za pomoc
-
Czy w ciechanowie jest serwis aparatów KODAK? chodzi o wyczyszczenie z piasku, ponieważ blokuje otwarcie obiektywu.
-
Gdzie w Ciechanowie można naprawić aparat cyfrowy?