Forum Regionalne Mazowieckie Siedlce
ZMIEŃ
      naprawa

naprawa

(16 wyników)
    • Mam pytanie, gdzie w Siedlcach mógłbym oddać do naprawy aparat cyfrowy? Chodzi o naprawę wyświetlacza bo chyba się rozlał i jest na nim czarna plamka, trochę to wkurzające jest
    • Hej, własnie popsuł mi się aparat(spadł na ziemię), a raczej chyba coś się stało z obiektywem bo nie wysuwa się do końca ani nie chowa, robi zdjęcia ale takie zamazane, poza ty, wszystko ok. Moze wiecie gdzie mozna bylo by go u nas w Siedlcach naprawic,bo choc mam juz go sporo czasu jest spoczko i nie chcialabym go wyrzucac;/// aparat Panasonic DMC-LS2
    • Jak w temacie. Pomóżcie.
    • Gdzie w Siedlcach można naprawić / wymienić ekran w PDA? Grzegorz
    • Wie ktoś może gdzie na terenie Siedlec lub w okolicy można solidnie naprawić wystrzelone w aucie poduszki powietrzne?
    • Jaki warsztat polecilibyście? Odradzam zdecydowanie Drei-pol w Iganiach (Poletyło). Naprawiałem 2 samochody i w obu usterki nie zostały usunięte do końca. Poziom obsługi klienta żenujący, po otrzymaniu zapłaty (za usługę niedokończoną lub niewykonaną) nikt nie jest zainteresowany rozmową "co dalej". Ich diagnozy rozmijają się z rzeczywistością (skonsultowałem w 2 innych warsztatach), ceny wysokie, odbiegające od początkowych ustaleń. Jednym słowem firma "kant i oszust" ;-))
    • Orientujecie się czy gdzieś w Siedlcach jest firma która zna się na naprawie laptopów? Chodzi o oczyszczenie klawiatury lub jej wymianę.
    • potrzebuje w miarę szybko no i oczywiście niedrogo zreperować swoją zabaweczkę napiszcie proszęgdzie taki punkt się znajduje:/
    • poszukuję dobrego mechanika samochodowego, który naprawi auto i nie weźmie za drogo za naprawę. nie oczekuję na jakieś idiotyczne wywody tylko na konkrtny namiar
    • padł laptop - potrzebuje fachowca.... moze jakies sprawdzone namiary - naprawa koniecznie w ten weekend+)
    • Jakiego możecie polecić w Siedlcach i okolicach, dobrego i w miarę niedrogiego, który nie spartoli roboty. Chodzi o drobne zaprawki w samochodzie.
    • Nowe pociągi, nowa jakość, a czy zauważyliście jakieś niedogodności z nimi związane? Ja widzę trzy: 1.Ubikacja, a konkretnie drzwi do niej. WC jest duże i przestronne, ma efektowne duże przesuwane, półokrągłe drzwi. Niestety bardzo często są one otwarte i straszą brzydkim zapachem (jak to z WC). Jedne same się otwierają. Drugie same się zatrzaskują, tak, że trzeba prosić konduktora o otwieranie (wczoraj wieczorem to musiał biedak z 10 razy chodzić). 2.Miejsca siedzące, składane przy we...
    • Witam wszystkich. Niedawno przeprowadziłem się pod Siedlce i zaczynam szukać pracy. Możecie mi powiedzieć gdzie można szukać pracy poza PUP? Czy jest np jakiś lokalny portal z ogłoszeniami? Jak w ogóle wygląda zatrudnienie w Siedlcach i regionie? Mam doświadczenie w sprzedaży sprzętu AGD/RTV, instalowałem systemy informacyjne, naprawiałem komputery, nawet stacja LPG się trafiła w karierze. Myślałem nad otworzeniem czegoś własnego w zakresie naprawy komputerów itp jak nie znajdę pracy - tyl...
    • w siedlacach jest ich kilka który polecicie?? jako kryterium przyjmuję skłonność do rabatów upustów itp. rzecz jasna dzięki za pomoc
    • Czy tylko ja mam problem z Orange? Kiedy próbuje nawiązać połączenie obojętnie do jakiej sieci, rozlacza mnie! Czy ktoś wie co się dzieje?
    • Jeśli chcesz zapłacić za naprawę więcej niż w oryginalnym serwisie to zapraszamy na Sokołowską : DYC-SERWIS ci to zapewni ! Jesli chcesz abyśmy zniszczyli inne części w twoim samochodzie to zapraszamy na Sokołowską : DYC-SERWIS ci to zapewni ! PROMOCJA !! Bezpłatne wybijanie szyb w aucie klienta tylko do końca miesiąca !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się