naprawa

(14 wyniki)
  • Popsuła się ukochana zabawka - pociąg elektryczny Brio, na pilota. O takie coś: www.brio.net/en/ToPlay/3_years/Train_Sets/33218_RemoteControlExpressTrain.aspx Przestały kręcić sie koła i palić sie światło, reszta działa. Podejrzenie padło na urwany jakis drucik , fałszywy lut i najgorsza wersja - spalenie silnika. Po rozkreceniu chyba jednk to był falszywy lut, bo drucik sie w koncu urwał. No i teraz pytanie. Moze ktoras z WDPD wie gdzie to naprawic? Mam uszkodzone łapki i nie umiem so...
  • Podpowiedzcie, ile się mniej więcej płaci za naprawę zmywarki (warszawa)? I ile może kosztować górny kosz z prowadnicami (do Whirpoola 45cm)?
  • Zepsuła nam się zmywarka, niestety gwarancja wygasła pół roku temu. Zadzwoniłam więc do serwisu, przyszedł Pan, rozkręcił ją (spędził u mnie w domu 15-20 minut) i postawił diagnozę - zepsuła się pompa, trzeba wymienić. Naprawę wycenił na 600zł, z czego pobrał za swoje przybycie i postawienie diagnozy..150zł! Szlag mnie trafił, przyznam, bo uważam, że przesada. Wiem, ze moja wina, bo powinnam najpierw zapytać ile płacę za samą diagnozę i to, ze Pan się pofatygował do mnie (no trudno byłoby w d...
  • osobiscie zepsułam sobie dotąd niezawodną pralkę przez załadowanie bębna bawełnianym kocem i 2 poduszkami. Huk, łoskot i pralka wysunięta z posad o dobre 10 cm!! Zawołany spec grzebał, grzebał, to ok, to ok, tam coś spadło, poprawił, ale huk przy próbe wirowania dalej, okazało się ze szlag tafił jakis element elektroniczny. Finał: 250 zł za wymianę <Zonk> Zaczełam sie zastanawiać, czy nie warto moze kupić nowej pralki, niż wybulać 2 i pół stówy. Taka kwota za naprawę to dla mnie...
  • Czy naprawiacie Panie podartą pościel? Ostatnio przedarły mi się 2 moje ulubione poszwy na kołdry. Ruszę szukać jakiś kretonowych resztek i coś tam zmajstruję. Ale tak myślę czy to warto?
  • Postanowiłam na tym forum też wkleić temat - ku przestrodze. Jakiś czas temu oddawałam do serwisu telefon SE W880i w ramach niezgodności towaru z umową. Drugi raz zepsuł się w nim telefon i domagałam się wymiany. Oczywiście telefon tylko naprawiono i co się okazało? Widziałam podczas odbioru naprawionego aparatu dyspozycję producenta mówiącą o tym, że jeśli tylko telefon da się naprawić, serwis ma obowiązek to naprawiać. W efekcie nieważne, że telefon jest prawdopodobnie wadliwy, skoro zep...
  • Witam Z góry przepraszam, bo to chyba nie to forum, ale może ktoś z Was wie czy sa punkty napraw aparatów cyfrowych, no i czy w ogóle coś takiego się robi?
  • Witam Mam pytanie jak w temacie. Po raz drugi zmywarka wywinęła mi numer i zdechła. Za pierwszym razem siadła jej pompa teraz prawdopodobnie elektrozawór. Zmywarka Indesit, ma ze 3,5 roku więc jeszcze nie stara ale gwarancja już się skończyła. Za pierwszą naprawę pół roku temu dziadek zawołał 250 zł teraz pewnie będzie podobnie. I w bańkę zachodzę co zrobić, czy dać jej jeszcze szansę? Czy kupić nową tym razem dużą 60 cm? Doradźcie bo nie wiem?
  • Dziewczyny gdzie w Warszawie oddać do naprawy zabawkę fisher price(bez paragonu) lub innej marki.Może macie takie miejsce bo wyrzucić zabawkę szkoda tym bardziej jak częściowo tylko zepsuta.Mąż próbował naprawić ale to wyższa szkoła jazdy.
  • Myślałam, że spłuczka kompletnie padła. Ale nie – po otwarciu pokrywy i ręcznym popychaniu wszystko działa sprawnie. Uszkodzony jest mechanizm tego ręcznego wcisku. Pewnie nie wiecie co i jak, ale może jakieś strony netu z instrukcją…. Hydraulik weźmie majątek a efekt nieznany. Pomocy pls……
  • tak się zastanawiam,bo właśnie "padło" mi żelazko, czy naprawiacie tego typu urządzenia?czy raczej kupujecie nowe? czy w ogóle opłaca się naprawiać?
  • Słuchajcie wynajęliśmy mieszkanie, przebywamy w nim od 3 dni (myślę, że pytań dotyczących mieszkania będzie dużo ;)) Mamy pytanie co do sprzętu jaki pozostał po poprzednich lokatorach, ogólnie było tego dużo, część ( na co zgodził się właściciel) wyrzuciliśmy/rozdaliśmy, ale są rzeczy na których wyrzucenie nie posiadamy zgody, co najwyżej zniesienie do piwnicy ( ale to też z grymasem). Piwnica jest mikroskopijna, mieszkanie nie za duże, a mamy też dużo swoich szpargałów, które chcemy tam ...
  • Jestem wkurzona na maksa, bo kupiłam prawie miesiąc temu ekspres przelewowy, taki za 99zł. i okazał się niezłym bublem. Na drugi dzień oddałam go do sklepu i został przjęty do reklamacji. Czekam już 24 dni i nic. Pytam, gdy jestem w sklepie- nic nie wiadomo. Podobno mają miesiąc czasu na załatwienie sprawy.Czy to jest normalne? Pierwszy raz kupiłam sprzęt AGD w lidlu i chyba ostatni...
  • Rece opadaja juz nie wiem co robic moze WDPD cos mi poradzicie.To juz 4 zgloszona do serwisu grundig "LetMeRepair" w kaliszu przesyłane ze zdjeciami wad telewizora a mianowicie: poziome przekrzywienie obrazu(w jednym rogu czarny pasek ma 2 cm a w drugim 3cm co jest bardzo widoczne)wielka plama na kilka centymetrow ktora odbarwia kolory(np zamist czerwonego w tym miejscu jest żółty)i ogolnie cały obraz jest bardzo krzywo wyswietlany.Serwis pisze ze te wady mieszcza sie w normach producen...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się